šta će tatjana tanja sekulić, dupelizac i urednik klixa...mora kako kazu, finansirana je od njihSarajlijc@ je napisao/la:Samo da se zna ko upravlja medijima, slike na kojima su bili prikazani pripadnici beretki su sklonjene.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ako će ovo postati tema o protestima i politici, ja ću je zaključati.
Ima 1000 drugih foruma na kojima će jedva dočekati promet. obradujte ih.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ako nas ovo ne izvuce nece nista!Poceti sa smjenama i ostavkama,zatvorima i hapsenjima glavnih i odgovornih,potrazit neki izlaz iz ove dubioze i na kraju,ultimativni cilj treba da nam bude novi ustav,jedan nivo vlasti,bez kantona i opstina,bez hiljadu ministarstava,ministara i njihovih debelo placenih savjetnika,sekretarica i ostalog..Samo drzavni nivo vlasti i jos par sudstava na manjim nivoima,sve da bude transparentno i na papiru,ko sta ima,koliko para ima i za sta se pare dobijaju!Bez toga dzaba sve,dokle god trosimo na administraciju nepotrebne milione nema od ove drzave nista,nema para za radnike,njihovu opremu,doskolovanje,savremene masine itd itd
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Slazem se da se o politici ne treba pricati. Ali zar ova tema nije za sve i svasta tako da i protesti ulaze u nju ? Gdje ce se o tome pisati ??admin je napisao/la:Ako će ovo postati tema o protestima i politici, ja ću je zaključati.
ZZ
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo on rekao?Bosniacum Lilium je napisao/la:to da nas sutra nagazaju
"Demonstranti su huligani koji se prave žrtvama" Nermin Niskic
- RickBlaine
- Kontakt:
@Duke of Wellington. Odgovorit cu ti u PP.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Ja se nadam da ce cijal BiH "ustat". Jer kada ce ako ne sada. Vidim ljude danas, svi pricaju o Tuzli tj. prosvjedima, daju nazalost podrsku samo kroz rijeci. Nesto fali. Kao da je ta Tuzla udaljena miljama od Banjaluke, Bijeljine, Mostara...Znate na sta mislim jel...
RIP CITY!
A o cemu je dragi nas admine tema "chat" ? Sta se na njoj pise? Ja koliko znam bukvalan prevod rijeci bi bio "cavrljanje" i mi ovdje samo cavrljamo o protestima, vladi, sistemu, fudbalu, ljubavnom zivotu, onaj odbrojava dane dok mu se dijete ne rodi, kukaju kad dobiju keca a mi kada padnemo ispit.... chatamo/cavrljamo. Ne vidim kako mozes govoriti da ova tema nije primjerena rublici chat gdje se moze pisati o svemu i svacemu kako sam naziv teme nalaze.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
na nekom drugom forumu.moj uzor-S.G je napisao/la:Slazem se da se o politici ne treba pricati. Ali zar ova tema nije za sve i svasta tako da i protesti ulaze u nju ? Gdje ce se o tome pisati ??admin je napisao/la:Ako će ovo postati tema o protestima i politici, ja ću je zaključati.
nemam kapacitet da ovo sve moderiram. ima drugih medija koji se time bave i u stanju su opslužiti ovu vrstu diskusija.
meni ako natovarite politiku, demonstracije, tuče sa policijom... nemam druge nego temu zaključati.
Ja se izvinjavam adminu .. al veliki demant na izjavu glasnogovornika mupa tk sarica da se u tuzli pljacka na sve strane..nije istina !
Sutra ja mislim u 13h nastavak protesta ?!
Sutra ja mislim u 13h nastavak protesta ?!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Obzirom da je 100% sigurno da ćeš to uraditi, ja ti samo mogu reći da se priključiš vladajućim strukturama ili još bolje, obuci se poput specijalca pa navali na narod. Doduše tebi je dobro, ti imaš biznis pa i ne razumiješ obične.admin je napisao/la:Ako će ovo postati tema o protestima i politici, ja ću je zaključati.
PS: nisam te ništa uvrijedio, pa me ne bi trebao banovati, a možeš, jer ti sve možeš!
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
+1.Rooney88 je napisao/la:A o cemu je dragi nas admine tema "chat" ? Sta se na njoj pise? Ja koliko znam bukvalan prevod rijeci bi bio "cavrljanje" i mi ovdje samo cavrljamo o protestima, vladi, sistemu, fudbalu, ljubavnom zivotu, onaj odbrojava dane dok mu se dijete ne rodi, kukaju kad dobiju keca a mi kada padnemo ispit.... chatamo/cavrljamo. Ne vidim kako mozes govoriti da ova tema nije primjerena rublici chat gdje se moze pisati o svemu i svacemu kako sam naziv teme nalaze.
Ako nista drugo, pravimo novu temu. Kad postoji tema "Brojalica slikama" ne vidim razlog da ne otvorimo i ovu temu.
Zadnja izmjena: moj uzor-S.G, dana/u 06 feb 2014, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
ZZ
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma zakljucaj onda ako ti je do toga
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Rooney88 je napisao/la:A o cemu je dragi nas admine tema "chat" ? Sta se na njoj pise? Ja koliko znam bukvalan prevod rijeci bi bio "cavrljanje" i mi ovdje samo cavrljamo o protestima, vladi, sistemu, fudbalu, ljubavnom zivotu, onaj odbrojava dane dok mu se dijete ne rodi, kukaju kad dobiju keca a mi kada padnemo ispit.... chatamo/cavrljamo. Ne vidim kako mozes govoriti da ova tema nije primjerena rublici chat gdje se moze pisati o svemu i svacemu kako sam naziv teme nalaze.
pa nije jednom rekao da o politici nema priče
boli vas briga, vi imate Rambalegenda reala je napisao/la:kod nas sve med i mlijeko
FORZA MARŠAL !!!
U pamet...
Vid' lijepog vremena.. 
Odradio obaveze,odoh sad negdje u baštu na kaHvu da uživam u ovo malo sunca
ugodan dan forumaši enjoy 
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I sta ima kod vas? 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.