Ne vidim ga toliko kvalitetnim koliko ga vi vidite, evo i u prethodnom postu sam pojasnio zašto me on ne dovodi do ekstaze. Dobar napadač, ali za njim nismo imali potrebu. Po meni bi neki drugi napadači digli kvalitet, da je taj neko drugi u pitanju ja bi rekao super, sada dobivamo nešto novo.Omerbavarac je napisao/la:Ma @effe od pocetka ne gotivi Lewu, iz kojeg razloga ne znam bas. Mozda sto dolazi od ljutih rivala ali mi smetnje pravi Gotze kojeg suprotno Poljaku na svakom drugom koraku hvali.![]()
A igrača poput Goetzea Bayern mora kupiti, to je vanserijiski talenat, fenomen od igrača a uz to Nijemac. To je za Bayern muss. Njega je ljepota gledat, a kod Lewe neću imati toliki užitak. Jedino ako ljutim rivalima i evropskim konkurentima zašilji po neki gol, onda ću ga možda zavolit....
Svrhe Goetzevog i Lewinog transfera su sasvim različite, to morate shvatit. Ovaj drugi transfer je bio više ono, hajd da malo još žuto-crnima zadamo udarac, da nas teže mogu stići i parirat. Sve je to legitimno, ali nekako ako je samo to svrha, onda me to ne uzbuđuje.
A kada se dovodio Martinez, to mi je bilo FANTASTIČNO, kada je finaliziran transfer Goetzea, opet FANTASTIČNO, jer ti ti igrači daju nešto novo, neku novu dimenziju, ti igrači dovode do ekstaze.