OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
Neka mu bog dragi podari lijep dženet a porodici sabur
Nek mu je vjecni rahmet, znali se od cega je tako mlad preminuo ?
Ovaj mladi igrač je izvrsio samoubistvo vješanjem barem sam ja tako cuo, neka mu je lahka zemlja i vjecni rahmet.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Kako ja mogu da vidim momak je bio visok, lijep, talentovan i pred njim je bio cijeli zivot...koji mu je k u r a c ovo trebalo?
Toliko ima djece sa crnom perspektivom po Bosni i opet zive nekako...
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Majka ga je pronasla objesenog
Nek mu dragi Allah podari Dzennet

Nek mu dragi Allah podari Dzennet
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Rahmet mu duši,porodici sabur.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Momak sigurno to nije uradio od dobrote ili iz dosade!Nešto ga je natjeralo na to, ipak treba sebi život oduzeti.Šteta, nek mu dragi Allah podari Džennet a familiji sabur!Pauk je napisao/la:Kako ja mogu da vidim momak je bio visok, lijep, talentovan i pred njim je bio cijeli zivot...koji mu je k u r a c ovo trebalo?

R.I.P
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Nije imao PS3 ili je imao kojeg keca pa se objesio, pa ima djece koji zive na ulici i nemaju za kore kruha...anel81m je napisao/la:Momak sigurno to nije uradio od dobrote ili iz dosade!Nešto ga je natjeralo na to, ipak treba sebi život oduzeti.Šteta, nek mu dragi Allah podari Džennet a familiji sabur!Pauk je napisao/la:Kako ja mogu da vidim momak je bio visok, lijep, talentovan i pred njim je bio cijeli zivot...koji mu je k u r a c ovo trebalo?

-
- Moderator
- Kontakt:
Obriši komentar balonja jedan i idi igraj PS3.Iceplayer je napisao/la:Nije imao PS3 ili je imao kojeg keca pa se objesio, pa ima djece koji zive na ulici i nemaju za kore kruha...anel81m je napisao/la:Momak sigurno to nije uradio od dobrote ili iz dosade!Nešto ga je natjeralo na to, ipak treba sebi život oduzeti.Šteta, nek mu dragi Allah podari Džennet a familiji sabur!Pauk je napisao/la:Kako ja mogu da vidim momak je bio visok, lijep, talentovan i pred njim je bio cijeli zivot...koji mu je k u r a c ovo trebalo?
NEKA TE JE STID DA OVAKO PRIČAŠ O OSOBI KOJA JE PRESELILA NA DRUGI SVIJET, A NISI GA NI POZNAVAO, NITI ZNAŠ PRAVU SITUACIJU, imaj mozga malo!!!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tuga
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tuga

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Nisam govorio o njemu nego općenito, za njega neznam zašto je to učinio i vječni mu rahmet u duši, nego kažem šta sam gledao na TLC-u djeca se vjesala zato što ih neko obrise iz prijatelja na fb-u...
@Iceplayer preporucio bih ti da se ozbiljno pozabavis sa sobom jer ti je potrebno izgleda lijecenje, jesil ti uopste svjestan sta pises, pa ja sam zbog tebe i takvih degena popio ban bezveze, mozda je tebi tesko sto nemas PS3 pa ovdje pises gluposti dijete drago, nije za svakog internet vjeruj mi.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Bola kako te nije stid ovako nešto pisati kenjac jedan?!Šta ti znaš zbog čega se momak objesio i kako, a ti pišeš neke nebuloze ovde.Ako nemaš ništa pametno reć nemoj ništa ni pisati!Fuj, kakvih maloumnika među ljudskom rasom ima!Iceplayer je napisao/la:Nije imao PS3 ili je imao kojeg keca pa se objesio, pa ima djece koji zive na ulici i nemaju za kore kruha...anel81m je napisao/la:Momak sigurno to nije uradio od dobrote ili iz dosade!Nešto ga je natjeralo na to, ipak treba sebi život oduzeti.Šteta, nek mu dragi Allah podari Džennet a familiji sabur!Pauk je napisao/la:Kako ja mogu da vidim momak je bio visok, lijep, talentovan i pred njim je bio cijeli zivot...koji mu je k u r a c ovo trebalo?
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ovaj balonja ima 16 godina, vidio sam to kada je molio za lajk na forumu za nesto sto je nacrtao... Benjo pozabavi se o njegovom banovanju, a on neka nastavi igrati counter strike jer to i prilici njegovom uzrastu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075
Da ste pogledali sta sam gore napisao skonto bi nisam uopce pisao o njemu za PS... nego pisem sta sam gledao i da mi to nije normalno da se neko ubije zbog fb-a to sam pisao za opcenito u svijetu... a za ovog igrca nista nisam ni rekao fino sam gore napisao rahmet mu u dusi....
Neka mu je rahmet duši, zaista velika tragedija.
Zna li neko razlog zašto je momak digao ruku na sebe.?
Zna li neko razlog zašto je momak digao ruku na sebe.?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tužno je kad se čuje ovakva vijest. Momak koji je život imao tek pred sobom.
Neka mu je vječan rahmet, da mu dragi Allah podari Dženet.
Neka mu je vječan rahmet, da mu dragi Allah podari Dženet.
-
- Kontakt:
Neka mu je vjecni rahmet. Da mu Allah dz.s. podari Dzennet. A ne mogu ni da zamislim kakvih sve idiota ima na ovom forumu. Treba sve takve koji o mrtvom prisu gluposti i slicno, ne banovati, nego blokirati za sva vremena i njega i sve sa njegove IP adrese. Debilu razmisli malo o tome sta pises o mrtvom insanu. Za tebe nista nije sveto, ali polahko nadoci ces ti.
Rahmet mu duši,porodici iskreno saučešće i da im dragi ALLAH podari sabura ;(
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.