FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vjerujte mi nije neka steta za Spahica jer sam cak ja u boljoj formi od njega , tako da najvjerovatnije sa Stanom na ljevom beku pocinjemo sezonu i najvjerovatnije Igor Anicic ce u narednim danima potpisat jer mu je navodno propo neki ino angaznam uzmite ovo sa rezervom jer nije sto posto--
Džaba im govoriti za Spahića. Pa Amaw je spremniji od njega, prije bih Amawa stavio na lijevog beka nogo Spahića. Danas nije ništa sto postoRizzla je napisao/la:Vjerujte mi nije neka steta za Spahica jer sam cak ja u boljoj formi od njega , tako da najvjerovatnije sa Stanom na ljevom beku pocinjemo sezonu i najvjerovatnije Igor Anicic ce u narednim danima potpisat jer mu je navodno propo neki ino angaznam uzmite ovo sa rezervom jer nije sto posto--
SRETAN BROJ - 1725
Eno Mudalo potpiso idi skakuci ba ne peglaj
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
bravo piticu u jednoj recenici dva puta spomenes Amara, volis ga ko brata rodjenog
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Pitic:Evidentno je da imas neki ozbiljan problem.Jer,trebao bi znati da,ksad dolazis kod nekoga u goste,pozvan ili nepozvan,trbas pokazati postovanje.
Rizzla je napisao/la:Vjerujte mi nije neka steta za Spahica jer sam cak ja u boljoj formi od njega , tako da najvjerovatnije sa Stanom na ljevom beku pocinjemo sezonu i najvjerovatnije Igor Anicic ce u narednim danima potpisat jer mu je navodno propo neki ino angaznam uzmite ovo sa rezervom jer nije sto posto--
Pa kad se Spahic prikljucio ekipi ,bio je ekstra pojacanaje za ovu ligu.Dizali ste covjeka u nebesa.Kad prije covjek pade u formi,dragi Boze.
Morate ga shvatit jer Amaw ima vise osvojenih titula nego njegov mali klub 
@Amy da je u formi Spahic bi bio vrh pojacanje za nas ligu ali frajer isto medjed
@Amy da je u formi Spahic bi bio vrh pojacanje za nas ligu ali frajer isto medjed
jedna topla zima, sve dok ne počnu utakmice.
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Nemoj gluposti pričati. Odmah se govorilo da nije pojačanje nego prinova i da smo u hendikepu u odbrani.amypitar je napisao/la:Rizzla je napisao/la:Vjerujte mi nije neka steta za Spahica jer sam cak ja u boljoj formi od njega , tako da najvjerovatnije sa Stanom na ljevom beku pocinjemo sezonu i najvjerovatnije Igor Anicic ce u narednim danima potpisat jer mu je navodno propo neki ino angaznam uzmite ovo sa rezervom jer nije sto posto--
Pa kad se Spahic prikljucio ekipi ,bio je ekstra pojacanaje za ovu ligu.Dizali ste covjeka u nebesa.Kad prije covjek pade u formi,dragi Boze.
Amarofobija.pitic je napisao/la:Džaba im govoriti za Spahića. Pa Amaw je spremniji od njega, prije bih Amawa stavio na lijevog beka nogo Spahića. Danas nije ništa sto postoRizzla je napisao/la:Vjerujte mi nije neka steta za Spahica jer sam cak ja u boljoj formi od njega , tako da najvjerovatnije sa Stanom na ljevom beku pocinjemo sezonu i najvjerovatnije Igor Anicic ce u narednim danima potpisat jer mu je navodno propo neki ino angaznam uzmite ovo sa rezervom jer nije sto posto--.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Neka, hvala mu ipak za prijedlog.QWERTZ je napisao/la:sta te kume briga vi ste vec sad sampioni uzivaj ba, imate titula imate svega, pusti buraniju jadnu ta cemo mi vi nam kroz noge probacivalipitic je napisao/la:Ništa, sada postavite njihove velike slike u klupske prostorije sa natpisom igrači koji nisu željeli prijeći u Sarajevo i koji su sada zaradali doživotni kredit ma kakve igre pružali na terenu ( i svrstajte ih među zaštićenu vrstu gdje je već Amaw svrstan). Ovaj neroazzuro govori da je Kvesić budućnost reprezentacije, a veliko se pitanje postavlja da li će se više uopšte moći baviti nogometom?DzoleZeljo je napisao/la:Josipa i Tomica treba pozdraviti gromoglasnim aplauzom, jer su ljudi pokazali da imaju karakter i respekt.
Napravit cemo njihove dvije VELIKE slike pa cemo iskoristiti njegov prijedlog kao KOREOGRAFIJU za derbi.
fkzeljeznicarba je napisao/la:Nemoj gluposti pričati. Odmah se govorilo da nije pojačanje nego prinova i da smo u hendikepu u odbrani.amypitar je napisao/la:Rizzla je napisao/la:Vjerujte mi nije neka steta za Spahica jer sam cak ja u boljoj formi od njega , tako da najvjerovatnije sa Stanom na ljevom beku pocinjemo sezonu i najvjerovatnije Igor Anicic ce u narednim danima potpisat jer mu je navodno propo neki ino angaznam uzmite ovo sa rezervom jer nije sto posto--
Haj ako ti tako kažeš.
Nego ako je covjek van forme kako ti kazes,i da je kao medvjed,zasto ste mu nudili da potpiše ugovor.
- JosipBukal
- Kontakt:
Protiv Radnika :
Antolović
E.Čolić, Zeljković, Bogdanović, Stanić,
Zolotić,Hasanović, Tomić,
Selimović, Hodžić, Svraka.
Rezerve:Lončarić, Hasanhodžić,Bučan,Jamak,Brković,Bajić,Ramić
Antolović
E.Čolić, Zeljković, Bogdanović, Stanić,
Zolotić,Hasanović, Tomić,
Selimović, Hodžić, Svraka.
Rezerve:Lončarić, Hasanhodžić,Bučan,Jamak,Brković,Bajić,Ramić
Sutra se igra ozbiljna utakmica protivVeleza u Medjugorju.
Danas su ispostovali poziv Neretve da budu gosti na proslavi njihove godisnjice.
Danas su ispostovali poziv Neretve da budu gosti na proslavi njihove godisnjice.
12, ali vraca se u formu. To vi nemate problema, pa se uhvatio komsija, tece med i mlijeko ?
NO PYRO NO PARTY
Re: Odg: FK Željezničar
Piticu... idi slavi titulu dok jos mozes, brzo ce poceti sezona pa ce te se ponovo letvama lupati po onom vasem groblju... ne peglaj ovdje vidis da kujemo planove kako da opstanemo u ligi.
neću više ići na utakmice. sve će mi pitic i sarajlijica do u detalje ovdje opisati kako je igrao koji igrač želje. bolje oni uprate nego ja na utakmici.
Druze se oni odavno, Kerla je i takav bolji od onih vasih bogalja sa guzovima koji neznaju ni trcat, Kerla ih doslovno moze preskociti.pitic je napisao/la:Gdje neće pasti u formi kada se počneš družiti sa Jamakom i Svrakom.
Kako nećeš biti u hendikepu u odbrani kada se u toj odbrani nalazi silni Kerla. Tragikomični igrač sa bezbroj grešaka posebno u ovoj prvoj polusezoni i koji je Željezničar koštao tonu bodova.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- storm_raider
- Kontakt:
I onda bacis pogled na tabelu i vidis sto toliko placu.

Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: Sogandolma21 i 11 gostiju.