Hamburger Sport-Verein
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Hamburger Sport-Verein
Katastrofa od igre i siguran sam da bi svaka druga ekipa iz Bundeslige vec vodila minimalno 2-0...
Nadam se da necemo pobjediti i da ce IDIOTI povuci rucnu. Sve se svodi na slucajnost i nabijanje lopte prema naprijed pa sta Bog dragi da.
Nadam se da necemo pobjediti i da ce IDIOTI povuci rucnu. Sve se svodi na slucajnost i nabijanje lopte prema naprijed pa sta Bog dragi da.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ha, to je tu negdje, to je naša liga. Koliko ima samo morala u Lasogge, nakon gola otrči do naše klupe a marwijk ono stisnut ko ****.
Zasad nam i ostali rezultati idu u prilog.
Zasad nam i ostali rezultati idu u prilog.
Dobro dosao gospodine Slomka...
To bi bilo to sto se BvM-a tice. Zasluzen preokret Eintrachta.
To bi bilo to sto se BvM-a tice. Zasluzen preokret Eintrachta.
- Bayern@heart
- Kontakt:
NA Alianzz Areni navijači Bayerna trenuto daju podršku HSV-u ako dobro čujem
Nadam se da ćete ostati
Nadam se da ćete ostati
Evo i zadnja nada je upravo umrla.
Bravo nadzornici, svaka vam čast, ova je utakmica posvećena vama. Ertel, Floberg, Kluiver i Westphalen. Još jednom najljepše zahvaljujem.
Bravo nadzornici, svaka vam čast, ova je utakmica posvećena vama. Ertel, Floberg, Kluiver i Westphalen. Još jednom najljepše zahvaljujem.
Na kraju zasluzen poraz od 4-2 uz hattrick Kumbele i ogromnu pomoc Adlera kod dva gola...
Sada je samo pitanje ko ce sutra biti predstavljen kao novi trener: Slomka ili Jol.
Ako se tako moze reci sreca u nesreci je ta sto je konkurencija takodjer odigrala za nas i sto ce novi trener u direktnim utakmicama protiv konkurenata moci igracima dati nove impulse...
Sada je samo pitanje ko ce sutra biti predstavljen kao novi trener: Slomka ili Jol.
Ako se tako moze reci sreca u nesreci je ta sto je konkurencija takodjer odigrala za nas i sto ce novi trener u direktnim utakmicama protiv konkurenata moci igracima dati nove impulse...
Ovaj gol za 4-2 je čista sprdačina, onaj Bellarabi prolazi Westermann ko da ga nema, a Arslan samo gledao kako mu ovaj prodaje najjeftiniju foru u nogometu i diže ruke u zrak. Koje ismijavanje...
A Adler je isto tako jedan od glavnih krivaca za ovaj HSV, dao bi ja njemu kitu, a ne 2.5 m € po sezoni. Na minimalac sinko...
Dolazimo vam sljedeće subote
, spremite se 
A Adler je isto tako jedan od glavnih krivaca za ovaj HSV, dao bi ja njemu kitu, a ne 2.5 m € po sezoni. Na minimalac sinko...
Dolazimo vam sljedeće subote
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Nadzornici će povući odlučan potez - povećat će plaću marwijku na 3 milje ako izbori opstanak.
Uključivao sam se u ovu utakmicu i vidjelo se u početku da ima želje i da se igrači HSV-a bore (bar po neki). Lasogga je zabio spretan i sretan gol i kod njega se vidjelo da je nabrijan da ima tu pravu želju. Nešto slično se može tvrditi i za Jansena te Westermana, kod pojedinih ispadne da im je svejedno.
Braunschweig se nevjerovatno borio, trčali su do besvjesti bili nabrijani, ostavili srce na terenu, a na kraju se i poigrali s odbranom HSV-a. Bellarabi radio zaista nevjerovatne stvari...Kumbela imao svoj dan, njegova sam dva gola uhvatio. Veća želja, trka, borba i htijenje Braunschweigovih igrača, katastrofalne greške Adlera te druge greške Hsv-ove odbrane su od prilike kumovale ovom porazu. Sada je situacija teška, ali još uvijek ne bezizlazna. Samo sada je zaita situaicija kritična.
Slomka je veliki trener, samo kako će se dobri i čestiti Mirkec snaći sa podlim lopinama i glupacima u HSV-u stoji da se vidi. I Jol ne bi bio loše rješenje...Obojica imaju kvalitet da spase Hamburg. Ali mnogo faktora u Hamburgu još utiče na rasplet situacije...
Braunschweig se nevjerovatno borio, trčali su do besvjesti bili nabrijani, ostavili srce na terenu, a na kraju se i poigrali s odbranom HSV-a. Bellarabi radio zaista nevjerovatne stvari...Kumbela imao svoj dan, njegova sam dva gola uhvatio. Veća želja, trka, borba i htijenje Braunschweigovih igrača, katastrofalne greške Adlera te druge greške Hsv-ove odbrane su od prilike kumovale ovom porazu. Sada je situacija teška, ali još uvijek ne bezizlazna. Samo sada je zaita situaicija kritična.
Slomka je veliki trener, samo kako će se dobri i čestiti Mirkec snaći sa podlim lopinama i glupacima u HSV-u stoji da se vidi. I Jol ne bi bio loše rješenje...Obojica imaju kvalitet da spase Hamburg. Ali mnogo faktora u Hamburgu još utiče na rasplet situacije...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Slomka bi trebao doć prema pisanju medija, ali sa našim menadžerima nikad se ne zna. Ja znam da bi oni radije htjeli Loddara, to je jače od njih.
Veceras je slavlje u kuci Michaela Oenninga (zvanog pesko)...
Naime isti od 17.20 h vise nije statisticki najgori trener u historiji HSV-a.
Naime isti od 17.20 h vise nije statisticki najgori trener u historiji HSV-a.
Slomka je radio u Schalke-u gdje vladaju skoro pa slicni uslovi...effe_sa je napisao/la:Slomka je veliki trener, samo kako će se dobri i čestiti Mirkec snaći sa podlim lopinama i glupacima u HSV-u stoji da se vidi. I Jol ne bi bio loše rješenje...Obojica imaju kvalitet da spase Hamburg. Ali mnogo faktora u Hamburgu još utiče na rasplet situacije...
Ukoliko Stuttgart ne bude brzi i prije nas ga angazuje siguran sam da bi isti mogao izdrzati tri mjeseca sa IDIOTIMA, jer od naredne sezone uz podrsku sposobnog osoblja ima mogucnost da izgradi nesta dugorocno u Hamburgu.
Ništa pretjerano gegen Hamburgera, ali ako vas Loddar odvede u zweite, slagaću ako ne kažem da će mi se brk smijati.ledar je napisao/la: Ja znam da bi oni radije htjeli Loddara, to je jače od njih.
Vom Jäger zum Gejagten

Ocekivan potez uprave. Za razliku od IDIOTA u NO-u njima je trebalo nesto manje od sat vremena da donesu ovu odluku. Kao nasljednici se spominju Slomka i Jol i ostaje da vidimo za koga ce se IDIOTI odluciti...
Edit: Prema BILD-u Slomka je vec na putu ka Hamburgu i sutra bi trebao biti vec predstavljen i trebao bi voditi svoj prvi trening.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Mozda Slomka digne ekipu, ali da me sad pitaju hoce li ostati u ligi, rekao bi veliko NE. Ne mogu da vjerujem da u klubu ima toliko amaterizma, izgubili su po meni kljucnu utakmicu.Ispao je Koln, ispao je Frankfurt, ispala je Hertha pa zasto ne bi i Hsv. Najgore od svega je osjecaj da je ovo najlosija ekipa (ne gledam individualno) u ligi. Nek je sa srecom, jer samo sretno mogu ostati u ligi.Gadi mi se sto jedan ovakav klub zbog nesposobnjakovica i amaterizma mora ispasti.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Mislim da je situacija u HSV-u daleko gora. Schalkeova uprava je imala povremeno nekih grešaka, ali tamo nikad nije bilo podijeljenosti, struktura kluba je drugačija. Trenutno se u HSV-u ne zna, ni ko pije, ni ko plaća. Totalna anarhija vlada.amerosm je napisao/la: Slomka je radio u Schalke-u gdje vladaju skoro pa slicni uslovi...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
@ effe_sa
ma vjeruj mi to je isto sra.nje samo drugo pakovanje.
Magath kada je dosao odmah je smijenio predstavnika navija koji je na svojoj funkciji bio 30 godina i odmah je tada nastao mir.
Schalke je prije 2009-te bio u goroj situaciji sto se politike kluba tice nego li HSV...
Ovo ce ti potvrditi i @Zdena.
Sto se Slomke tice mislim da trebamo biti sretni ukoliko prihvati da radi sa ovim IDIOTIMA.
Sto se njega samog tice, on ovdje nema sta izgubiti. Ukoliko nas spasi bice heroj i uz prolazak HSV Plusa imace velike mogucnosti na raspolaganju da napravi tim na dugorocne staze i posao u velikom klubu.
Ukoliko ispadnemo niko njega nece kriviti, jer navijacima je vec jasno gdje sjede odgovorni ljudi i opet ce uz HSV Plus imati mogucnost da sastavi kvalitetnu ekipu za povratak u Bundesligu.
No posto u nas rade IDIOTI u klubu ne bi me cudilo da Slomka sutra postane trener VfB-a i da nam treceligaski manager kao dugorocno rijesenje predstavi Kurza ili Fodu, posto je s njima veliki prijatelj.
ma vjeruj mi to je isto sra.nje samo drugo pakovanje.
Magath kada je dosao odmah je smijenio predstavnika navija koji je na svojoj funkciji bio 30 godina i odmah je tada nastao mir.
Schalke je prije 2009-te bio u goroj situaciji sto se politike kluba tice nego li HSV...
Ovo ce ti potvrditi i @Zdena.
Sto se Slomke tice mislim da trebamo biti sretni ukoliko prihvati da radi sa ovim IDIOTIMA.
Sto se njega samog tice, on ovdje nema sta izgubiti. Ukoliko nas spasi bice heroj i uz prolazak HSV Plusa imace velike mogucnosti na raspolaganju da napravi tim na dugorocne staze i posao u velikom klubu.
Ukoliko ispadnemo niko njega nece kriviti, jer navijacima je vec jasno gdje sjede odgovorni ljudi i opet ce uz HSV Plus imati mogucnost da sastavi kvalitetnu ekipu za povratak u Bundesligu.
No posto u nas rade IDIOTI u klubu ne bi me cudilo da Slomka sutra postane trener VfB-a i da nam treceligaski manager kao dugorocno rijesenje predstavi Kurza ili Fodu, posto je s njima veliki prijatelj.
Ne treba od Slomke očekivat čudo. Mi smo ispali već u prijelaznom roku kad su naši menadžeri "mudro" procijenili da je vrijeme za štednju i nisu nabavili nikakvo pojačanje nego još prodajom Rudnevsa oslabili napad koji je tako ostao na jednom napadaču i to ozlijeđenom.
A drugi put smo ispali prekjučer kad je trust 4 mozga dao odbijenicu Magathu i porušio i zadnji eventualni most ka spasu.
Ovo je sad jednosmjerna ulica u cvajtu, nema tu nazad. A nagodinu treba krenut sa novim mladim igračima željnim igre i dokazivanja. Treba se svakako riješit Westermanna, Vdv-a i Zuje, oni nam ne trebaju, pustit Adlera, Jansena i Arslana i gradit ispočetka sa Diekom, Sobiechom, Badeljom, Demirbayem, Calhanogluom i Beisterom.
Ključno mjesto u novoj strukturi bi trebao biti sportski direktor koji bi popunio ekipu sa mladim potencijalima.
Vrijeme je za Umbruch, ali ovog puta pravi.
A ovi ljudi u sadašnjim strukturama ostaće zapamćeni kao oni koji su uspjeli uništiti jednu instituciju i srušiti dinosaura. Godinama se opirao, borio ali više nije mogao. Neka im je na sramotu i porugu.
A drugi put smo ispali prekjučer kad je trust 4 mozga dao odbijenicu Magathu i porušio i zadnji eventualni most ka spasu.
Ovo je sad jednosmjerna ulica u cvajtu, nema tu nazad. A nagodinu treba krenut sa novim mladim igračima željnim igre i dokazivanja. Treba se svakako riješit Westermanna, Vdv-a i Zuje, oni nam ne trebaju, pustit Adlera, Jansena i Arslana i gradit ispočetka sa Diekom, Sobiechom, Badeljom, Demirbayem, Calhanogluom i Beisterom.
Ključno mjesto u novoj strukturi bi trebao biti sportski direktor koji bi popunio ekipu sa mladim potencijalima.
Vrijeme je za Umbruch, ali ovog puta pravi.
A ovi ljudi u sadašnjim strukturama ostaće zapamćeni kao oni koji su uspjeli uništiti jednu instituciju i srušiti dinosaura. Godinama se opirao, borio ali više nije mogao. Neka im je na sramotu i porugu.
Ustvari je svejedno, može doć ko hoće. Može i Stilz ostat, ionako je gotovo, a od maja/juna krećemo ispočetka pa ćemo isplatit i toga što dođe ko što smo i ostale.amerosm je napisao/la: No posto u nas rade IDIOTI u klubu ne bi me cudilo da Slomka sutra postane trener VfB-a i da nam treceligaski manager kao dugorocno rijesenje predstavi Kurza ili Fodu, posto je s njima veliki prijatelj.
Imam samo jednu želju - da se javno prokaže ona slavna četvorka, samo to i ništa više.
@ ledar
ukoliko bi ispali iz lige onda bi HSV Plus prosao bez glasanja, jer mislim da bi onda IDIOTI u upravi i u NO-u napustili gard i vise se u njega ne bi nikad vratili, a o pokusaju sprijecavanja HSV Plus-a uopste da ne pricam.
ukoliko bi ispali iz lige onda bi HSV Plus prosao bez glasanja, jer mislim da bi onda IDIOTI u upravi i u NO-u napustili gard i vise se u njega ne bi nikad vratili, a o pokusaju sprijecavanja HSV Plus-a uopste da ne pricam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.