SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Samo da najavim da ce danas biti postavljen Kup 1/8 finale 
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Suspenzije za 7.kolo:
2.LIGA
BackSpace United
Edin TM87 +,+,+,+,
,
, 
Pivopije
LenBias +,+,+,+,
,
, 
3.LIGA
Čekićari
Jericho
,+,
,+,+,
,
,
2.LIGA
BackSpace United
Edin TM87 +,+,+,+,
,
, 
Pivopije
LenBias +,+,+,+,
,
, 
3.LIGA
Čekićari
Jericho
,+,
,+,+,
,
,Re: SportSport.ba liga
Firminho u zadnjoj minuti mi uzima gol iz ruku 
Ja se duboko ispricavam zbog bana svojim suigracima i zelim da im pozelim srecu i daljem toku utakmnice.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Za jednu tekmu sam uspio zabiti 66% onog što su Zmajevi dosad zabili.A još se ima igrat.
#pureclass
#pureclass
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Camara me spriječi da postignem treći gol u ss.ba ligi i da tako donesem pobjedu svojoj ekipi 
Ja te volim, volim Željo..
Koja katastrofa, jedini smo domaćini koji nisu postigli gol.
Košta nas to što smo nekompletni. Sreća pa smo skupili lijep broj bodova na početku, inače bismo bili u gadnoj situaciji. Ništa, treba se okrenuti kupu, ne bi bilo lijepo i to zijaniti.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Daš 3 gola, primiš 4. Svaka čast suigračima na golovima, pošto još nisam postigao gola u ovoj sezoni, nudim kapitenu 'ostavku' ako ima nekoga drugog...
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bravo Fecox i harry, dobro ste odradili ovo kolo.
Ja sam malo zakocio, losa forma.
Ja sam malo zakocio, losa forma.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- legenda reala
- Kontakt:
aferim momčino, valjda uspiješ Dragonse vratiti na stare staze slaveKawhi je napisao/la:Za jednu tekmu sam uspio zabiti 66% onog što su Zmajevi dosad zabili.A još se ima igrat.
#pureclass
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Tabela poslije 6. KOLA

Tabela poslije 6. KOLA

Tabela poslije 6. KOLA

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Sramota me, jbt najlošiji smo tim u cijeloj SS.ba ligiGazijaKalesija je napisao/la:Daš 3 gola, primiš 4. Svaka čast suigračima na golovima, pošto još nisam postigao gola u ovoj sezoni, nudim kapitenu 'ostavku' ako ima nekoga drugog...
Jednostavno nemamo sreće uvijek nam ide dobro pred kraj sezone, ali ovo je već previše ovako gubiti.
Ništa idemo se kupu okreniti
iskoristio bi ovu priliku da se ispricam svojim kolegama iz pivopija, banovali su me bili na dvije sedmice pa nisam mogao topovati i necu zbog kartona biti u mogucnosti ni iduce kolo, nema veze, dobro im je islo i ne sumnjam da ce iduce kolko imati dobar rezultat, obecavam bar jedan gol u povratnickoj utakmici 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Imal ko jaci?
Cestitke mojim suigracima na golovima, a ja cu valjda sta pogodit sljedece kolo.
Jos jedan X
Very good,nice,sleeps
Bjezimo 4 boda cetvrtom a koji neide u prvu ligu (ja to tako gledam),cestitke saigracima 
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da je neko dao gol u meču Nice - Nantes mogli smo i do pobjede. Ali nema veze, cilj je ve sezne ući u 1. ligudeyo je napisao/la:Jos jedan XVery good,nice,sleeps
Bjezimo 4 boda cetvrtom a koji neide u prvu ligu (ja to tako gledam),cestitke saigracima
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nemamo srece ove sezone,4 puta bili na pogresnoj strani,sad je bilo sve uredu ali Hoffenheim nas zezni s onim penalom,bice bolje,sad idemo na kup.BelminM23 je napisao/la:Sramota me, jbt najlošiji smo tim u cijeloj SS.ba ligiGazijaKalesija je napisao/la:Daš 3 gola, primiš 4. Svaka čast suigračima na golovima, pošto još nisam postigao gola u ovoj sezoni, nudim kapitenu 'ostavku' ako ima nekoga drugog...
Jednostavno nemamo sreće uvijek nam ide dobro pred kraj sezone, ali ovo je već previše ovako gubiti.
Ništa idemo se kupu okreniti
- Evolution87
- Kontakt:
kako smo krenuli sad je dobro. Vec cetvrta tekma bez poraza i mojih 5 golova. Valjda i saigraci prorade malo 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: SportSport.ba liga
Da,tako je.Pokazali smo kvalitetu ove sezone,prošle sezone nam se svašta dešavalo pa nismo uspjeli iskoristiti naš pravi potencijal,ali evo smo malo organizirali tim i ekipu i nadam se da možemo do prve 3 pozicije ove sezone.Unofficialpage je napisao/la:Da je neko dao gol u meču Nice - Nantes mogli smo i do pobjede. Ali nema veze, cilj je ve sezne ući u 1. ligudeyo je napisao/la:Jos jedan XVery good,nice,sleeps
Keep walking.
Počinjemo rešetati od sljedećeg kola. Vidiš kako je loše ući u prvenstvo bez ikakvih priprema. Ipak je trebalo proći određeno vrijeme da se uigramo. Sad idemo na vrhEvolution87 je napisao/la:kako smo krenuli sad je dobro. Vec cetvrta tekma bez poraza i mojih 5 golova. Valjda i saigraci prorade malo
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.