AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 15 feb 2014, 13:00

Rekoh ja prije utakmice da treba moliti boga da ne bude povreda, kad se ono povrijedise Zapata i Kaka. E sad molit boga da ovim ostalim ne bude nista do Atletika, jer smo najebali. :mrgreen:

Valjati ce sklopiti ekipu bez Kake, Montoliva, Honde, Muntarija, El Saravija, Robinha, Saponare, Zapate... pa doslovno receno pola ekipe (ne racunajuci golmana).
Doduse, sreca u nesreci je da mi ionako nemamo nekih ambicija u vezi ove utakmice tako da ce samo biti vazno u konacnici ne osramotiti se. Ali u odsustvu nekih igraca... bit ce tesko bogme. :oops:

edit: dobrodosao hettrik. ;)
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 15 feb 2014, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 feb 2014, 13:15

Hattrick123 je napisao/la:Pozdrav drugari,evo i ja odlucio da se registrujem na forum i da sa vama dijelim i dobre i lose trenutke naseg Milana.Pratim sta pisete vec duzi period i vidim da skoro svi imamo isto vidjenje trenutne situacije u klubu pa ne bi da nesto ponavljam sto ste i vi vec ranije rekli.Nisam bio u mogucnosti da sinoc prati tekmu osim na teletextu :D ali vidim po komentarima opet losa igra,ali nas je majstorija Balotelija spasila i donijela vazna 3 boda.Sto se tice Tarabta gledao sam ga proslu utakmicu solidan je bio a po komentarima vidim da je i sinoc ista situacija(po meni jedno dobro pojacanje),ali i dalje skripimo u odbrani i to nam je rak rana ove sezone pa valjda na ljeto celavci iskesiraju za kojeg igraca :D

FORZA MILAN
Dobro nam dosao!

Slazem se da Honda treba igrati odmah iza napadaca a Kaku na klupu. Lijevo Taarabt a desno Saponara. Mislim da nam je to trenutno najbolja kombinacija. Rami za sad pokazuje da je pravo pojacanje, zajedno sa Taarabtom, dok Honda jos nista nije pokazao. Iznenadjujuce sinoc Zaccardo sasvim solidan :grin:
Silju definitivno treba vratiti na lijevi bek, a Abatea desno. Puno bolje se Siljo snalazio na lijevoj strani. Pa jbt sinoc nije ubacio nijednu upotrebljivu loptu. I ne ide mi nikako u glavu kako djeluje nonsalantno u duelima. Da ne zaboravim, Abiati sinoc odlican.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 feb 2014, 13:47

Evo dva fina poteza od Montoliva i Taarabta 8-)

slika

slika

i evo jos jednom gol, iz jednog mocnog kuta 8-)

slika

I to bi bilo nekako to, jedino vrijedno iz citave utakmice. :mrgreen:

FORZA MILAN !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 15 feb 2014, 13:57

Meni je najdraži Montov potez kada je zarolao Xavija. 8-)
[youtube][/youtube]
Vidi se da u ekipi ima dosta tehničara, ima i destruktivaca, samo moraju kanalisati svoje sposobnosti. Primjer, drilbing treba koristiti kada može pomoći kod ubrzavanja igre, a ne bez veze se zayebavati na sredini terena, ili ne daj bože u odbrani a la Mexes. :roll: Mjesecima trubimo da lopta mora ići brže, s manje zadržavanja kod pojedinca. Kada to poprave, igra će izgledati koliko-toliko bolja. Lakše će probijati odbrane, što u prevodu znači više šansi i više golova.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 15 feb 2014, 13:59

uffff kakva loša tekma i kako dobar gol...dobro, treba biti realan i ne očekivati neke dobre utakmice, tu je novi trener, tu su novi igrači, tu su povrede i hiljadu i jedan drugi qrc, bitno je da se prikupi još koji bod i da se kvalitetno potučemo sa atletikom i to je to od ove sezone

ANDIAMO RAGAZZI!!!

ali kako sam vrisnuo kod gola - još je glasnija žena bila nakon toga kad mi je nabrajala što sam probudio malca, ali nema veze, vrijedilo je ;)
Undici stelle - ACM 1899

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 15 feb 2014, 15:05

rope11 je napisao/la:Rekoh ja prije utakmice da treba moliti boga da ne bude povreda, kad se ono povrijedise Zapata i Kaka. E sad molit boga da ovim ostalim ne bude nista do Atletika, jer smo najebali. :mrgreen:

Valjati ce sklopiti ekipu bez Kake, Montoliva, Honde, Muntarija, El Saravija, Robinha, Saponare, Zapate... pa doslovno receno pola ekipe (ne racunajuci golmana).
Doduse, sreca u nesreci je da mi ionako nemamo nekih ambicija u vezi ove utakmice tako da ce samo biti vazno u konacnici ne osramotiti se. Ali u odsustvu nekih igraca... bit ce tesko bogme. :oops:

edit: dobrodosao hettrik. ;)
Hvala svima na dobrodoslici,sto nas je vise to je bolje :D
Ja sam imao brigu kako cemo sa kompletnom ekipom igrati protiv Atletika,ali sa svim ovim izostancima u prvoj utakmici jedino nam ide u prilog domaci teren hehhe ipak uvijek postoji neka nada da mozemo proci iako su oni apsolutni favoriti.
Kad nam se vraca EL Saravi? jedva cekam da ga vidim na mjestu koje Robinjo zauzima,ako bude pravi kako smo navikli mislim da ce nam se igra popraviti za 30%,on i Tarabt na krilima,a u sredini Kaka/Honda i pozadi de jong i montolivo...Mozda u ovim utkamicama protiv Atletika neko ko je zapostavljen iskoriti priliku i nametne se Sedorfu?
Koju postavu vi ocekujete?
FORZA MILAN

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 15 feb 2014, 15:51

Dobrodosao novajlija.
Kojih god 11 da izadje na teren ocekujem naravno maksimum. Atletico je pao zadnjih nekoliko utakmica,i uvjeren sam da se mozemo nositi sa njima.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 feb 2014, 16:06

Da je jedna utakmica, bilo bi nekih sansi. Ali bojim se da ce nas dokrajciti u onoj drugoj, na svom terenu. :mrgreen:
Ali ne treba ni nas nikad otpisati, to stoji. Milan je skroz druga ekipa u LP.

Hahaaaa, da da. Ako su pali prethodnih utakmica, sad se polako, ali sigurno uzdizu. Evo bas gledam utakmicu, za 5 minuta 2 gola. :mrgreen:
Ubijaju ljudi kontrama.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 feb 2014, 16:29

Ja bi protiv njih igrao 4-3-1-2 sa Jongom Polijem i Esienom u sredini i Taarabtom iza Bale i Pazze.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 15 feb 2014, 16:41

Izostanak Kake se neče puno primijetiti u duelu protiv Atletika, jer Kaka u zadnje vrijeme izgra uzasno, zapravo od kako je dosao u milan nije odigrao 3 dobre partije. Honda isto uzasan. Neko kaze da hondu treba iza napadaca pa igra sve moguce pozicije, on i kaka stalo rotiraju ne bi li nasli sebi kakvu poziciju ali nista, losi ljudi i treba ih pod hitno preseliti na klupu.
Vidim svi hvalite tarabta, ok jeste se trudio, ali brate on njega nema nikakve koristi na terenu, sta je milanu sinoc znacio njegov driblig nista, mozda malo publiku digne na noge i nista vise, potpuno beskoristan u igri, ovakav je bio i u QPR i Fulhamu.

Sedorf mora mijenjati formaciju, preci na 4 igraca u vezi i 2 klasinca napadaca. Ja bi u vezni red stavio De Jonga, Montoliva, Cristantea i Saponaru i garantujem da bi bolje igrali zajedno sa 2 napadaca Balu i Pazza, ili ELS kad se vrati.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 15 feb 2014, 16:45

Da se svi krecu i da trce na nacin na koji to Taarabt radi,u ovoj ekipi ne bi bilo problema. Sinoc gledam,koliko se samo momak brze krece i nudi za loptu,dok se ostali sakrivaju.

BREAKING: Milan Primavera reach the final of Viareggio Cup with Inzaghi.
FT Milan 4-2 Fiorentina [Barisic, Benedicic, Modic and Pinato]

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 feb 2014, 18:30

Svaka cast mladim nadama!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 feb 2014, 18:36

ex yu dominacija :mrgreen:

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 15 feb 2014, 19:10

Dobrodoslica i od mene..

nego bice to sve ok protiv Atletica, ja se nesto puno ne sikiram, cak sta vise ocekujem i da prodjemo dalje.
pa yebem ga ja kad je to neko bio favorit na San siru protiv Milana, ma kakav god da je, pa nece vala ni jedan Atletico. 8-)
vrijeme je da i mi nekoga dobijemo kako treba, jedno 3:0, nek to bude sad u srijedu :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 feb 2014, 21:55

Nego ljudi gdje nam baresi nema ga ovih dana :-?

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 15 feb 2014, 22:12

muxa je napisao/la:Nego ljudi gdje nam baresi nema ga ovih dana :-?

I ja pođoh pitati, čudno mi kada ne vidim njegove postove na temi. :mrgreen: @Baresi, javi se, nije valjda da si odustao od ovih naših manekena :?:

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 15 feb 2014, 22:42

Ne odustaje on tako lako :D vratit ce se on ;)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 feb 2014, 23:00

Da mu se nije sta ne daj boze desilo, znam da uvijek najavi svoje odsustvo. :mrgreen:

Joj, evo bas gledam, slijedi nam strasno tesko razdoblje. Ako uspijemo prezivjeti ovo, sve cemo. U narednih 8 utakmica slijede dvije tekme sa Atletikom, Juventus, Sampdoria, Parma, Lazio, Fiorentina, Udinese...

FORZA MILAN !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 15 feb 2014, 23:28

Pravo da vam kažem, jedino mi je bitno šta će se uraditi protiv Atletica. Tačnije, želim odgovor na pitanje koliko ova ekipa može dati protiv nikad boljeg Atletica. Serie A je odavno izgubljena, nema svrhe boriti se protiv vjetrenjača i očekivati nešto na kraju sezone. Svi smo svjesni da su mjesta koja vode u CL nedostižna, a uskoro bi to mogla postati i ova za EL.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 feb 2014, 23:35

Pa ustvari, za LE zaostajemo tek 4 (ili 7) boda, a bit ce dovoljno sesto mjesto. Konkurenti nam nisu Fiorentina ili Inter, vec jedna Verona, Parma, Torino i tako ti klubovi.

Ja sam ustvari ubjedjen da cemo izboriti LE, ali iskreno, nije da me pretjerano raduje ta cinjenica.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []