FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 15 feb 2014, 17:44

Tomica prop'o k'o zeton.
Valjda proradi ubrzo, a zasto to ne bi bilo protiv MKO.

Saćir pokazao da je "ziv", biće od tog malca nesto aBd.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 feb 2014, 17:51

Šaćir dosta dobar, ali može to još bolje. Bilo je tu još kod njega netačnih pasova i nesigurnosti. Golovi će mu dati veće samopouzdanje, zaslužio je da zabije, trudi se. A koliki je potencijal to svi znamo.
Mnoštvo lijepih poteza je ukrasilo ovu utakmicu, slalom Robbena, po neka peta te sjajan gol, onako ukusan Pizarroa su samo neki od lijepih detalja koji su obilježili ovu utakmicu. Freiburg se čak i nije skroz povukao, pokušavao je ometat napade Bayerna u začetku, nisu loše igrali, a opet su bili bespomoćni.

I baš ste naopaki što kritikujete Rafinhu, čovjek posao odrađuje sjajno. Lahm u vezi isto je dobro rješenje. A što opet ne znači da ovo uvijek ovako mora biti, jer u određenim utakmicama je bolje da je Javi u vezi. Ali ja sam siguran da Javi na stoperu i Rafinha na beku, mogu biti po potrebi sjajni i u jačim utakmicama.... 8-)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 15 feb 2014, 18:02

effe_sa je napisao/la:I baš ste naopaki što kritikujete Rafinhu, čovjek posao odrađuje sjajno. Lahm u vezi isto je dobro rješenje. A što opet ne znači da ovo uvijek ovako mora biti, jer u određenim utakmicama je bolje da je Javi u vezi. Ali ja sam siguran da Javi na stoperu i Rafinha na beku, mogu biti po potrebi sjajni i u jačim utakmicama....

ja mislim da rafko nema sta u jaci tekmama raditi na poziciji desnog beka ,sjeti se celsija kako su rafu vozali ,posebno hazard pri akciji gola toresa,onakve se greske ne samo protiv hibrdnog kluba,nego protiv bilo kojega jaceg kluba ne prastaju,istina on stvarno nije lose jer se ustalio za sada,a i super cup jeste bio kao neki stvarni pocetak sezone ,pa jos nije bio uhodan,ali opet sve to nekako drzim sa rezervom ,ipak sa lahmom to je puno puno sigurnije pa desna strana je skoro neprobojan bedem .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 15 feb 2014, 18:07

Centre forward je napisao/la: Švajniju fali utakmica u nogama, nema šaMse da počne meč u Londonu, al nadoći će i on.
Slazem se i ako Pep odluci da ga stavi od prve minute mislim da ce to biti greska.
U defanzivi je sjajan,ali predaja lopte nije na najvisem nivou.
Bolje da udje negdje oko 60. minute kada budemo vodili 0:4.

I sjajno mu stoji kapitenska. 8-)

Imam osjecaj da Robben zabija protiv vodenih pištoljčića.

Dante usao u golgetersku formu,zadnje 4 utakmice 3 gola. :lol:

slika

I moram spomenuti onaj pas Pizzara za Shaqiria kod drugog gola,WOW :shock:
#miasanmia

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 feb 2014, 18:14

Pep lave ako dodjemo do situacije da igramo sa CSKA London ili neke malo jače ekipe nema teorije da Rafko igra bočnog. Nije Pep(ovaj originalni) sis'o veslo jbt. :). U tom slučaju stvari dolaze na svoje mjesto. Uostalom igrači poput naših Robena, Bilala, te Cristiana i Hazarda bi provozali sve bekove na svijetu sem Lama(a to Cristina zna najbolje) i Alabe, of kors slika

@Švajni, slažem se apsolutno, tamo negdje oko 60 min, da stane na loptu. Kad je on u igri nekako sam duplo sigurniji.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 15 feb 2014, 18:30

Centre forward je napisao/la:Pep lave ako dodjemo do situacije da igramo sa CSKA London ili neke malo jače ekipe nema teorije da Rafko igra bočnog. Nije Pep(ovaj originalni) sis'o veslo jbt. :). U tom slučaju stvari dolaze na svoje mjesto. Uostalom igrači poput naših Robena, Bilala, te Cristiana i Hazarda bi provozali sve bekove na svijetu sem Lama(a to Cristina zna najbolje) i Alabe, of kors slika

@Švajni, slažem se apsolutno, tamo negdje oko 60 min, da stane na loptu. Kad je on u igri nekako sam duplo sigurniji.

Ne bi bas reko sjeti se tekmi sa sitijem pa i cjele grupne faze ,domuza,leverkuzena,arsenal najvjerovatnije ce opet igrati beka mozda akone bude sve islopoplanu bude izmjenjen sto vraca lama na maticnu poz.kosto je sa celsijem bilo u superkupu.,pep je malo tvrdoglav njemu ovo pase sa rafom i lamom jer ham cjelu sezonu igraju na te dvije poziciji to on smatra da je ok ,a zna kakve su mogucnosti lama i na kojoj poziciji i na kojoj pruza naj.partije ,ali kao sto neko od forumasa rece ako je do sada funcionisalo sa rafom i tiagom i ostalim momcima koji su u zadnjih 4 ,5 tekmi igrali u prvih 11,pa i ranije drugu polovinu prvog djela sezone ja nisam protiv ako ce biti sve u korist ekipe naseg baye .Ali opet lahm je lahm na desnom boku.

Vidjet cemo kako ce stvari pep procjeniti

[youtube][/youtube]

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 15 feb 2014, 19:05

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 0324_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 15 feb 2014, 19:10

Koliko se ocekuje nasih navijaca u srijedu?

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 15 feb 2014, 19:21

anelbavarac je napisao/la:Koliko se ocekuje nasih navijaca u srijedu?
Emirates ima kapacitet oko 60 000 mjesta ali gostujuci navijaci imaju pravo na samo 5% ulaznica.Jos je uprava Arsenala podigla cijenu za 30 eura za razliku od prosle sezone u nadi da ce mnogo nasih odustati zbog previsoke cijene ali se tada javlja uprava Bayerna sa priopcenjem:Bayern oduševljava svijet europskog nogometa ne samo izvanrednom igrom i postojanošću, nego i fantastičnom i vokalnom potporom svojih navijača.To je posebno pokazuje činjenica da veliki broj navijača prati Bayern i na gostujućim utakmicama. Treba biti jasno da takva odanost uključuje žrtvovanje vremena i novca. Stoga je Bayern odlučio subvencionirati ulaznice za gostujuću utakmicu protiv Arsenala".Uglavnom,ne brini,imat cemo domacinsku atmosferu u obje utakmice 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 15 feb 2014, 19:32

gerdmuller je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:Koliko se ocekuje nasih navijaca u srijedu?
Emirates ima kapacitet oko 60 000 mjesta ali gostujuci navijaci imaju pravo na samo 5% ulaznica.Jos je uprava Arsenala podigla cijenu za 30 eura za razliku od prosle sezone u nadi da ce mnogo nasih odustati zbog previsoke cijene ali se tada javlja uprava Bayerna sa priopcenjem:Bayern oduševljava svijet europskog nogometa ne samo izvanrednom igrom i postojanošću, nego i fantastičnom i vokalnom potporom svojih navijača.To je posebno pokazuje činjenica da veliki broj navijača prati Bayern i na gostujućim utakmicama. Treba biti jasno da takva odanost uključuje žrtvovanje vremena i novca. Stoga je Bayern odlučio subvencionirati ulaznice za gostujuću utakmicu protiv Arsenala".Uglavnom,ne brini,imat cemo domacinsku atmosferu u obje utakmice 8-)

Stara vijest.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 15 feb 2014, 19:36

@gerd Znam za taj podatak da ce uprava pogurati nase navijace, zbog previsokih cijena.
Hvala u svakom slucaju. :)

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 15 feb 2014, 19:52

STRIJELCI BAYERNA U SEZONI 2013/2014 U SVIM NATJECANJIMA

Mandzukic-18
Muller-17
Robben-15
Ribery-13
Gotze-10
Shaq-6
Pizarro-4
Dante-4
Alaba-3
Schweinsteiger-2
Thiago-2
Martinez,Kroos,Boateng,Lahm i Van Buyten po jedan
- Karl-Heinz Rummenigge

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 15 feb 2014, 19:54

Santana gigant. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Klare

Post Postao/la Klare » 15 feb 2014, 19:55

sekerbay je napisao/la:Dzicte ba prizeljkivat da se legenda rafo povrijedi, bem vam trunje :evil:
Budale što gram mozga nemaju! :!:
Smijem li ovako da se izrazim, bem vas mahnite. :lol:
sekerbay je napisao/la:Igra rafo
Ma šta igra, Rafo razvaljuje!!! :!:
sekerbay je napisao/la:rafo razvaljuje
:!:
Baš tako! :!:

Usput liče ko si ti :? , ličiš mi na onog/ono genetsko mekinje? :lol:

Rafo pokriva beka :o , yebaji ga moramo priznati da je tip trenutno najbolji desni bek što postoji. 8-)

I sada nam je žao vašeg Španca :twisted: , ali šta da se radi, nije mu lako :| , dok ostali biju bitke sa jednim, on mora protiv dvojice, Rafo + kapiten=nepobjediva kombinacija. 8-)

Lewa je najdominantniji napadač :!:, ne samo današnjice, nego slobodno možemo reći u historiji fudbala. 8-)
@effe pojma nema, ovoliko gluposti nikad u životu na ovom forumu nije rekao! :!:

I odjednom Mančukić je world class :roll: , wow bljuje mi se...

Jeste dobar igrač, kao napadač ništa spešl, a po nekim je BIG star koji ne može, zamislite u daleko najdominantnijem klubu na svijetu, biti zamjena :lol: , wow, wow, dižete mi tlak.

Ima da ga Lewa čavlima za klupu prikuje 8-) , a on kud hoće, priželjkujem da ga zadrže u klubu da bude adekvatna zamjena, jer kao takav treba u slučaju nepogoda...

Igra ovaj Bayern, nema dalje... 8-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 feb 2014, 20:18

Hare_BvB je napisao/la:Santana gigant. :lol:
Da nisi pogriješio temu. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 feb 2014, 20:50

Ljudi kritikuju (uslovno rečeno) Rafu, zato što primjećuju da on nikako ne pripada u idealnu postavu.
Em nije neki kalibar (pogotovo Lahma) em na ovaj način neko od "čarobnjaka" mora sjediti na klupi.

Kao prolazno rješenje OK, ali trajno NIKAKO :!:
Vom Jäger zum Gejagten

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 15 feb 2014, 20:56

men je pravo cudo sto klare i centre navijaju za bayern a ne za dominantni arsenal.
jer, ne da su dominantni, nego se radi o jednim od najdominantnijih forumasa i kao takvi bi trebali da navijaju za jedinu pravu dominaciju - arsenal, kojeg vodi najdominantniji strucnjak danasnjice. :?
ps.
klareta za premijera 8-)
ps2
gero, cekaj dok klare vidi sha si napiso... :evil:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 15 feb 2014, 20:57

Klare je napisao/la:sekerbay je napisao/la:
Dzicte ba prizeljkivat da se legenda rafo povrijedi, bem vam trunje

Budale što gram mozga nemaju!
Smijem li ovako da se izrazim, bem vas mahnite.

Sarkazam moj klare. :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 feb 2014, 21:09

sekerbay je napisao/la: ps2
gero, cekaj dok klare vidi sha si napiso... :evil:
Bojim se da ćeš pričekati. :D

Nego, evo za nj. još jedan bonus. :?

Strašni Pizza m o r a ostati još jednu godinu u svetinji, jer ovakvog golgetera sa klupe nećeš nigdje naći.
Između ostalog, današnji Šaćir me nije posebno oduševio (do prvog gola, sretnog, izgubljen sa dosta grešaka).

Na što vi piškate, da mi je znati. :? :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 feb 2014, 21:14

geronimo je napisao/la: Na što vi piškate, da mi je znati. :? :lol:
Na postignute golove, ta nogomet se i igra zbog takvih stvari. 8-)

Pizza moze ici jer dolazi mladji i bolji golgeter od njega i to moguce za klupe. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []