Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mensur Mujdža
Ne bubaj gluposti. Niko ne kenja nego se opravdano plasimo glede njegovog zdravlja. Covjek nije spojio dvije utakmice ove godine. Taman se oporavio, sad se razboli. Sutra kad ozdravi, bit ce nesta drugo itd... a nama zamjena Vrsajevic.
Nije svejdeno gledati kako ti najbolji bek odmara savku drugu utakmicu zbog povrede, a znas ko ga zamjenjuje, ustvari neuspjesno pokusava zamjenit.
Nije svejdeno gledati kako ti najbolji bek odmara savku drugu utakmicu zbog povrede, a znas ko ga zamjenjuje, ustvari neuspjesno pokusava zamjenit.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bolest nema veze sa povredom i to su ciste gluposti sto pisete.Uostalom,covjek nije odigrao jednu,nego 3 utakmice zaredom,a i logicno je da se propusti neka utkamica nakon duge pauze,ma koji uzork bio.Sta panicite bezveze.Ocigledno je da ne znate kako je to vracati se na teren nakon teske povrede! P.S.Kladim se da nisi ni znao da je bolestan,a poletio si da napises kako 'ne moze sastaviti 2 utakmice'...Mozambik je napisao/la:Ne bubaj gluposti. Niko ne kenja nego se opravdano plasimo glede njegovog zdravlja. Covjek nije spojio dvije utakmice ove godine. Taman se oporavio, sad se razboli. Sutra kad ozdravi, bit ce nesta drugo itd... a nama zamjena Vrsajevic.
Mujdzoni je jednostavno prevazna karika u nasoj reprezentaciji,sve osim njega na desnom beku su polovicna rjesenja,jedino on je pravo.Ako je mali odmor neka je,bolje da ne igra previse.
Stvarno ne razumjem sta hoces da kazes?NEZALAGANJE je napisao/la:Bolest nema veze sa povredom i to su ciste gluposti sto pisete.Uostalom,covjek nije odigrao jednu,nego 3 utakmice zaredom,a i logicno je da se propusti neka utkamica nakon duge pauze,ma koji uzork bio.Sta panicite bezveze.Ocigledno je da ne znate kako je to vracati se na teren nakon teske povrede! P.S.Kladim se da nisi ni znao da je bolestan,a poletio si da napises kako 'ne moze sastaviti 2 utakmice'...Mozambik je napisao/la:Ne bubaj gluposti. Niko ne kenja nego se opravdano plasimo glede njegovog zdravlja. Covjek nije spojio dvije utakmice ove godine. Taman se oporavio, sad se razboli. Sutra kad ozdravi, bit ce nesta drugo itd... a nama zamjena Vrsajevic.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Mozambik Hoce da kazem kako ne treba dizati paniku sto nije igrao,jer covjek nije povrijedjen,nego je bolestan.Znaci,sve je uredu i ne vidim smisao pisanja kako ne moze da sastavi nekoliko utakmica.Ne moze ni Robben,pa je uvijek najbolji kad se vrati.
Ne pisem ja to da ga hejtam ili nesto slicno, nego zbog njegove uloge u reprezentaciji. Svi smo osjetili njegov nedostatak i jedan je od nasih kljucnih igraca. Ne bi volio da mu nesto bude do SP.
Nema povrede,mozda je bolestan.A je li neko provjeravao da slucajno nije suspendovan zbog zutih kartona,u zadnje tri utakmice je dobio 2 i jos od prije?
Mijenja ga Ogi, ništa lošiji od Mujdže.Mozambik je napisao/la:Taman se oporavio, sad se razboli. Sutra kad ozdravi, bit ce nesta drugo itd... a nama zamjena Vrsajevic.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ovo je sve safet detaljno isplanirao kako bi avdija igrao u brazilu.
Opet zavjeraviKK je napisao/la:ovo je sve safet detaljno isplanirao kako bi avdija igrao u brazilu.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Znas ti vrlo dobro ko ga mjenjaVirtu4l je napisao/la:Mijenja ga Ogi, ništa lošiji od Mujdže.Mozambik je napisao/la:Taman se oporavio, sad se razboli. Sutra kad ozdravi, bit ce nesta drugo itd... a nama zamjena Vrsajevic.
Već sam napisao, mijenja ga Ognjen Vranješ. Vršajević je igrao jer je Vranješ bio povrijeđen i bez kluba, sad će sve doći na svoje mjesto, kao što je bilo prije Ogijeve povrede.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako on ne bude spreman za svjetsko onda Bičakčić na njegovu poziciju a Zuka na Erminovu.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
- legenda reala
- Kontakt:
auuuuuu, jesi svjestan šta si izgovorioVirtu4l je napisao/la:
Mijenja ga Ogi, ništa lošiji od Mujdže.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Goalgetter
- Kontakt:
Evru i dan danas boli pakSu, jer ga je Mujdza doslovno silovao na tekmi u Parizu za onih 60 minuta.
Koliko Mujdža ima asistencija u reprezentaciji ja znam za tri
Džeko protiv Lux
Vedo protiv Albanije
Lulić protiv Latvije
još ?
Džeko protiv Lux
Vedo protiv Albanije
Lulić protiv Latvije
još ?
- legenda reala
- Kontakt:
Ma asistencije su nebitne, Mujdža je ofanzivno jedan od najbitnijih igrača u našoj ekipi, to se vidjelo u zadnje 3-4 utakmice kolko patnje, siagrači ne vjeruju Avdiji, a Lula i Sejo ne znaju pa problemi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma nisu samo asistencije mjerilo. Sjećam se penala protiv Grčke, sjećam se Pariza, sjećam se koliko nam je nedostajao u baražu protiv Portugala a i u ovih zadnjih pet utakmica.RollMan je napisao/la:Koliko Mujdža ima asistencija u reprezentaciji ja znam za tri
Džeko protiv Lux
Vedo protiv Albanije
Lulić protiv Latvije
još ?
Momak je jednostavno jedna od najbitnijih karika reprezentacije, a možda najviše potcijenjen iz prvih 11..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
to si upravuFaraonTM je napisao/la:Ma nisu samo asistencije mjerilo. Sjećam se penala protiv Grčke, sjećam se Pariza, sjećam se koliko nam je nedostajao u baražu protiv Portugala a i u ovih zadnjih pet utakmica.RollMan je napisao/la:Koliko Mujdža ima asistencija u reprezentaciji ja znam za tri
Džeko protiv Lux
Vedo protiv Albanije
Lulić protiv Latvije
još ?
Momak je jednostavno jedna od najbitnijih karika reprezentacije, a možda najviše potcijenjen iz prvih 11..
Ne pamtim da je Ogi nekad bio loš u reprezentativnom dresu, možda samo u Atini. Ne tako davno Zenica je skandirala Ognjen Vranješ!legenda reala je napisao/la:auuuuuu, jesi svjestan šta si izgovorioVirtu4l je napisao/la:
Mijenja ga Ogi, ništa lošiji od Mujdže.![]()
"Kada sam čuo da cijeli stadion skandira moje ime ostao sam šokiran. Kakav je to osjećaj? Do prije neki dan takvo nešto nisam mogao ni zamisliti. Hvala navijačima od srca. Bez njihove podrške ni naših dobrih igara ne bi bilo, u to sam siguran."
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.