Samo nek nisu Austrijanci tu
Moderatori/ce: Monolog,insider,ribery,_dreamer_,doci
Virtu4l je napisao/la:DukeOfWellington je napisao/la:Koliko god skočiš Stoch će skočiti više od tebe.
![]()
Šuko prekucava?
MaGiCa je napisao/la:4 za SFRJ (na OI'84&'88).
MaGiCa je napisao/la:Schlieri prs'o - toliko o GOATu, koji u primeu karijere ne mozhe da opepeli na OI, gde je pritisak najveci.
MaGiCa je napisao/la:.......
Za mene lichno je Matti N. GOAT ski skokova, jer je imao najvece domete, ozbiljniju i konstantniju konkurenciju, manje mogucnosti da nizhe rezultate i opaku bolest alkoholizma.
Taj covek nije zeznuo nastupe na najvecoj sceni. Taj chovek je sam sebe zeznuo, i skratio vlastitu vrhunsku karijeru, poput Maradone. Zato statistike ponekad ne pokazuju pravu sliku.
MaGiCa je napisao/la:Ajde smanji sa defekacijom. Mozhe![]()
Nije ih upisao Divac, vec MOK, ali se zna chije su tj. ko ih je osvojio.
MaGiCa je napisao/la: Prema tome, vrati se na copy-paste mode, jer ti smisao za humor nije neshto shto se dade nazvalti ozbiljnim.![]()
rio_Ferdy88 je napisao/la:To smisao za humor treba biti ozbiljan![]()
Ne znam zašto takva reakcija, jesam te uvrijedio sa nečime, ako jesam primi moje duboko izvinjenje, jer nisam imao namjeru.
Pročitaj malo bolje ovaj čitav pdf o OI, pa ćeš vidjeti ko je u copy paste modu, samo da se zna
MaGiCa je napisao/la:No, koliko sam upratio za sve ove godine, extra ti idu 2 stvari: one-lineri i copy-paste uradci. Valja ti se drzhati toga, jer je win-win situacija i za tebe, a i za nas. Nadam se da te nisam uvredio takvom 1om konstatacijom.A ako jesam, primi moje izvinjenje - jer nisam imao nameru.
Virtu4l je napisao/la:Copy/paste ili ne, naklon do poda za sve što čovjek radi. Ne može se ni to raditi bez znanja, a on ga ima i više nego je potrebno. Meni lično je veoma koristan za ove sportove o kojima nemam pojma, a igrom slučaja ih gledam na OI, tipa biatloni, skijatloni, snowboarding, klizanje, itd...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.