BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

amerosm
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la amerosm » 16 feb 2014, 03:47

BVB se nalazi u odlicnoj formi, ali ostaje da vidimo kako ce to izgledati kada ponovo pocne takmicenje u LP, jer su u jesenjem dijelu sezone rezultati u Bundesligi zbog LP-a ispastali.

Ukoliko BVB zeli dugorocno biti u vrhu Klopp mora pronaci dobitnu formulu za igranje na dva fornta bez ispastanja rezultata.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 16 feb 2014, 09:53

amere teza bi ti držala vodu da je lp počela polovicom 11.mj.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 16 feb 2014, 10:36

gerdmuller je napisao/la:
PEP je napisao/la:jaki su vam protivni bili u ovih par kola nema sta :lol: :lol: 8-) ,vidjet cemo vas na djelu kada dodje sabpke,neverkuzen,b.gladbah ,i jos par timova.
Ne brukaj se.Po cemu je to Barca jaca od Dortmunda? Ili Real kojem jedan igrac Dortmunda da 4 gola :lol: ili City koji na domacem terenu izvlaci bod u zadnjoj minuti? Dortmund je među 3 najjace ekipe na svijetu.
Hhahah :D :roll:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Cauchy23
Kontakt:

Post Postao/la Cauchy23 » 16 feb 2014, 11:29

PEP je napisao/la:Cauchy23@ postujem misljenj svakoima svoje.

Kako objasnjavas cinjenicu da je proslogodisnji bvb sa geceom kracim periodima povede igraca skoro da ih nisu ni imali , zavrsili su -25 iza bayerna da su se kod malge provukli zahvaljujuci nevidjenoj nafaki,pobjedeni su u superkupu,u kupu ,u final LP Povrede su samo malim djelom utjecale da ovosezonski bvb izgubi djelom na intezitetu u odnosu na proslogodisnju bvb,par godina koliko je klop na kormilu BVb i njegaova filozofija su djelom procitane i nadjeni su neki recepti kako igrati protiv takve ekipe ,onaj je i dalje efikasna ,ali ne toliko kao ranije .
Već sam ti napisao da je to nedovoljno širok kadar i da im je gotovo nemoguće gurati na svim frontovima jer ne mogu isti igrači igrati na visokom nivou toliki broj utakmica. Prošlu sezonu je Bajern bio izuzetno dominantan,slično kao i ovu,i u finalu je dobio Dortmund 2:1,a može se raspravljati da li bi se tako završilo da je sudija isključio Dantea. Bez obzira na sve,Dortmund u toj utakmici nije nadigran i ne bi bilo nepošteno da je to Dortmund dobio. Kažeš da je Dortmund prošao zahvaljujući neviđenoj nafaci? Mislim da nisi gledao oba meča,jer ako si gledao znao bi da je Dortmund bio mnogo bolji protivnik i da je zaslužio već u prvom meču da osigura prolaz.
Da li je Dortmund i Klopova filozofija procitana,ne bih znao,ali da je to tako,Bajern bi bio osvajač super kupa ove sezone,a i izdominirao bi svaku utakmicu sa Dortmundom,a to za sad nije slučaj.

PEP je napisao/la:Domuz forisra jednu te istu igru par godina bez inovacija i promjena ,tu su takodej i povred malo ali samo malim djelom kumovale.

Proslogodisnji ful domuz i svjez bi bio opasan protivnik sa kojim bi bilo neizvjesno do zadnje minute za bilo koji veliki tim ,medjutim ovaj bice nezgodan protivnika samo zbog proslogodisnjeg dometa na psiholoskom planu ,pa djelom i igrackom koliko u ovome trenutku i mogu pruziti,ali nista specijalno.
Ja jedva čekam susret sa Bajernom da vidim šta ovakav Dormund može. Čini mi se da su ovi novi momci već počeli da kuže sistem i da igraju sve bolje. Nakon te utakmice bit će jasnije da li Dortmund može praviti i dalje čuda. Ja vjerujem da može. Lagano,ali sigurno napreduje.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 16 feb 2014, 13:07

Cauchy23 je napisao/la:Već sam ti napisao da je to nedovoljno širok kadar i da im je gotovo nemoguće gurati na svim frontovima jer ne mogu isti igrači igrati na visokom nivou toliki broj utakmica. Prošlu sezonu je Bajern bio izuzetno dominantan,slično kao i ovu,i u finalu je dobio Dortmund 2:1,a može se raspravljati da li bi se tako završilo da je sudija isključio Dantea. Bez obzira na sve,Dortmund u toj utakmici nije nadigran i ne bi bilo nepošteno da je to Dortmund dobio. Kažeš da je Dortmund prošao zahvaljujući neviđenoj nafaci? Mislim da nisi gledao oba meča,jer ako si gledao znao bi da je Dortmund bio mnogo bolji protivnik i da je zaslužio već u prvom meču da osigura prolaz.
Da li je Dortmund i Klopova filozofija procitana,ne bih znao,ali da je to tako,Bajern bi bio osvajač super kupa ove sezone,a i izdominirao bi svaku utakmicu sa Dortmundom,a to za sad nije slučaj.

to je vas problem sto se tice sirine i kvalitetnog roosterom krivite upravu :roll: , istina tesko jeste igrati na svim frontovima ako nemas kvalitetan rooster ,ali ja ne vidim da je bayern imao nesto posebno na klupi da je extra kvalitet tolikiu odnosu na vas u 90 % tekmi igrali su igraci koji su cinili prvih jedanaese 85%.Tako da mi je to malo cudan stav ,al bayern je igrao i oro teren igro je i sa arsicem i sa juveom i sa barcom i sa vam i u finali i u bl.Bvb jednostavno je svoj zenit dala prosle sezone puno je tu faktora koji su utjecali na pad intezita igre u ovoj sezoni ,povrede su samo mali dio ,par sam nabrojao u proslim postovima,odlazak gecea ,nalazenje recepta za klopov sistem ,bez promjena pomenutog sustava ili unosenjem inovcija u isti itdd...

U duzno postovanje druga lai ja ne znam koje si ti finale LP gledao ja znam da je bvb igrao do 25 minute dalje je igrao samo jedan tim to je bio bayern ,posebno dr.poluvrijeme .

Sto se tice malage ,drug moj i bayern je trebao na osnovu igre i prilika u finalu protiv hibridnog kluba iz londona 2012 vec u prvom poluvremenu osigurati titulu prvaka evrope na osnovu sansi i prilika pa nije 8-) ,sto se tice druge tekme sa malagom ono samo moze proci i dati onako dva brza gola tim koji ima nafaku da se razumijemo,znamo svi kakoje malaga igrala taj mec i ko je poveo i ko je kad izjednacio to su neke dr price al otom potom.

Do skora bvb je bio u letargiji malo su se trznuli ,vidjet cemo da li ce odrzati taj kontinuitet ,doduse nisu im bili ni protivnici bg sami zna sta vidjet cemo sada krece dio sezone kada se daje sve od sebe do kraja sezone.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 16 feb 2014, 13:52

PEP je napisao/la:[

to je vas problem sto se tice sirine i kvalitetnog roosterom krivite upravu :roll: , istina tesko jeste igrati na svim frontovima ako nemas kvalitetan rooster ,ali ja ne vidim da je bayern imao nesto posebno na klupi da je extra kvalitet tolikiu odnosu na vas u 90 % tekmi igrali su igraci koji su cinili prvih jedanaese 85%.Tako da mi je to malo cudan stav ,al bayern je igrao i oro teren igro je i sa arsicem i sa juveom i sa barcom i sa vam i u finali i u bl.Bvb jednostavno je svoj zenit dala prosle sezone puno je tu faktora koji su utjecali na pad intezita igre u ovoj sezoni ,povrede su samo mali dio ,par sam nabrojao u proslim postovima,odlazak gecea ,nalazenje recepta za klopov sistem ,bez promjena pomenutog sustava ili unosenjem inovcija u isti itdd...
Ti si potpuno u pravu, Bayernu je svake godine odlazio po jedan od najboljih igrača, nisu kupovali igrače skuplje od 10 miliona, nisu dali za golmana 30 miliona, nisu više od pet sezona igrali u istom sastavu plus pojačanja. Ne znam kako to da u utakmici protiv BVB izlazi Mandžukić od 20 miliona, a ulazi Gece od 40 miliona, nama izlazi Miki od 27 miliona, ulazi Hofman od 2 miliona. I vi jadni ni krivi ni dužni ni iz čega napraviste tim od 525 miliona. A što se tiče pročitane igre BVB sjećam se kad je Mike Tyson harao, pa ga pitali kakvu protivnici protiv njega imaju taktiku, a on kaže da taktika protivnika traje dok ne prime prvi udarac, poslije se zna. Kompletna BvB sa vrhunskim trenerom i par vrhunskih igrača je svakome težak protivnik i može svakoga pobijediti, daleko od toga da boljih nema, ali nema puno. Ako je mjerilo uspjeha sa što manje para zaraditi što više para i osvajati titule, onda boljeg od BVB nema.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 16 feb 2014, 14:47

Sissoko je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:
PEP je napisao/la:jaki su vam protivni bili u ovih par kola nema sta :lol: :lol: 8-) ,vidjet cemo vas na djelu kada dodje sabpke,neverkuzen,b.gladbah ,i jos par timova.
Ne brukaj se.Po cemu je to Barca jaca od Dortmunda? Ili Real kojem jedan igrac Dortmunda da 4 gola :lol: ili City koji na domacem terenu izvlaci bod u zadnjoj minuti? Dortmund je među 3 najjace ekipe na svijetu.
Hhahah :D :roll:
Osobno prizeljkujem taj duel duze vrijeme.Imam osjecaj kada bi igrali na Westfalenu da bi bilo minimalno 2 razlike za zute.Kako bi smijesna obrana Barce izasla na kraj sa nadrogiranom ekipom koja leti 90 minuta :? Na Camp Nou bi ih lagano iskontrirali i tu prica zavrsava :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Cauchy23
Kontakt:

Post Postao/la Cauchy23 » 16 feb 2014, 15:25

PEP je napisao/la: to je vas problem sto se tice sirine i kvalitetnog roosterom krivite upravu :roll: , istina tesko jeste igrati na svim frontovima ako nemas kvalitetan rooster ,ali ja ne vidim da je bayern imao nesto posebno na klupi da je extra kvalitet tolikiu odnosu na vas u 90 % tekmi igrali su igraci koji su cinili prvih jedanaese 85%.Tako da mi je to malo cudan stav ,al bayern je igrao i oro teren igro je i sa arsicem i sa juveom i sa barcom i sa vam i u finali i u bl.Bvb jednostavno je svoj zenit dala prosle sezone puno je tu faktora koji su utjecali na pad intezita igre u ovoj sezoni ,povrede su samo mali dio ,par sam nabrojao u proslim postovima,odlazak gecea ,nalazenje recepta za klopov sistem ,bez promjena pomenutog sustava ili unosenjem inovcija u isti itdd...
Zašto da krivim upravu koja je učinila da se ovaj tim među najboljim klubovima evrope? Da li da ih krivim što ne žele da ulažu novce koje nemaju ili da daju igračima ugovore koje klub dugoročno možda ne bi mogao podnijeti? Da li da ih krivim što nisu Bajern,Čelzi,Real,Barsa,koji mogu imati igrače na klupi koji primaju kao najplaćeniji igrači Dortmunda? Da uprava pravi greške,normalno je,ali da ih krivim zato što se bore i čine klub stabilnijim i imaju neki dugoročniji plan,ne mogu. Dortmund je bio prvi u grupi smrti,sa 14 bodova,bez poraza,a Bajern je bio prvi u po meni,jednoj od najlakših grupa prošle godine,sa 13 bodova. Ako si gledao prošlu sezonu,znaš kako je Šahtar igrao u grupnoj fazi i tu je Dortmund dobio možda i najačeg protivnika od svih. U polufinalu su dobili Real kojeg su mnogi smatrali prvim favoritom LP. Put Bajerna i Dortmunda do finala u najmanju ruku je bio podjednako težak.

PEP je napisao/la:U duzno postovanje druga lai ja ne znam koje si ti finale LP gledao ja znam da je bvb igrao do 25 minute dalje je igrao samo jedan tim to je bio bayern ,posebno dr.poluvrijeme .
Gledao sam finale i mislim da je nakon 90 minuta realan ishod bio 1:1,ali Bajernu se na tituli nema šta prigovoriti. Vratilo im se za prošle sezone i neka je.
PEP je napisao/la:USto se tice malage ,drug moj i bayern je trebao na osnovu igre i prilika u finalu protiv hibridnog kluba iz londona 2012 vec u prvom poluvremenu osigurati titulu prvaka evrope na osnovu sansi i prilika pa nije 8-) ,sto se tice druge tekme sa malagom ono samo moze proci i dati onako dva brza gola tim koji ima nafaku da se razumijemo,znamo svi kakoje malaga igrala taj mec i ko je poveo i ko je kad izjednacio to su neke dr price al otom potom.
Eh,vidiš,ja se slažem s tobom da je Bajern bio bolji od Čelzija i da je Čelzi imao sreće pa je osvojio titulu(i njima se vratilo za prošle sezone),ali ti prolaz Dortmunda nazivaš nafakaškim iako je Dortmund u potpunosti zaslužio da prođe. Poređenje bi imalo smisla da je Malaga prošla pa da ja kažem da Dortmund nije imao sreće kao Bajern protiv Čelzija.
PEP je napisao/la:Do skora bvb je bio u letargiji malo su se trznuli ,vidjet cemo da li ce odrzati taj kontinuitet ,doduse nisu im bili ni protivnici bg sami zna sta vidjet cemo sada krece dio sezone kada se daje sve od sebe do kraja sezone.
Trgnuli su se,odbrana sa oporavljenim bekovima izgleda mnogo polje,tako da se ja nadam da će biti bolji kako vrijeme bude prolazilo. Protivnici su im bili isti oni koji igraju sa Bajernom u ligi za koju ti vjerovatno misliš da je među najjačim u svijetu.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 16 feb 2014, 18:19

Cauchy23 je napisao/la:Eh,vidiš,ja se slažem s tobom da je Bajern bio bolji od Čelzija i da je Čelzi imao sreće pa je osvojio titulu(i njima se vratilo za prošle sezone),ali ti prolaz Dortmunda nazivaš nafakaškim iako je Dortmund u potpunosti zaslužio da prođe. Poređenje bi imalo smisla da je Malaga prošla pa da ja kažem da Dortmund nije imao sreće kao Bajern protiv Čelzija.

Normalno nafakaskim, bayern je u finalu dominirao svih 90 minuta i u produzetciam pa cak i u penalim dobr krenuo ali sudbina je jaca bila bayern je zasluzio svojom igro ,bayern je i u finalu protiv vas igrom zasluzio i postigao ono sto je zelio za razliku od finala 2012,ali cime je to bvb u drugome mecu zasluzio malaga vas izdominral imala vodstvo rezultat za prolazak u finale i onda nafaka presudi u korist ekipe bvb ,prvimec jeste bili bolji imali ste svoje prilike ,ali imala je i malaga svojih sansi,a ono sto ste vi bili u prvoj tekmi to je bila malaga na Signal Iduna Parku tako da u je sveukuno bilo izjednaceno i da ste vi sa onakvim golovima na kraju prosli samo zahvaljujuci nafaki.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 16 feb 2014, 18:32

PEP je napisao/la:a ono sto ste vi bili u prvoj tekmi to je bila malaga na Signal Iduna Parku tako da u je sveukuno bilo izjednaceno
:lol: :lol:

slika
Der Mann für die entscheidenden Tore.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 16 feb 2014, 19:03

:lol: :lol: :lol: :lol: sto pogodi sa slikom :lol:

Al' momak baca bombe svaka mu cast...da nam je takvih bilo 92.-e :mrgreen:

P.S. Tanak Ramos danas...dok je lopta na zemlji nista specijalno od njega :?

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 16 feb 2014, 19:43

adnan24 je napisao/la:P.S. Tanak Ramos danas...dok je lopta na zemlji nista specijalno od njega :?
Solidan je Ramkan, imao je par finih proigravanja u finisu, ali daleko je to od Lewijevog nivoa.

Vidim spominje se i Hahn. Volland je za mene prioritet, za klasu je potentniji i bolji igrac, i njega jednostavno moramo dovesti.
----------------------

Vidljiv je ozbiljan napredak u presing/gegenpresing igri i prekidima. Ocigledno se dobro radilo na pripremama.

Auba i Heno ulaze u top formu, VinKe zablistao na "prirodnoj" poziciji. Jojo nije mogao ni sanjati o boljem debiju.

Unatoc silnim povredama ekipa djeluje cvrsto i kompaktno, sto je za svaku pohvalu. Steta bi bilo ne iskorsiti povoljan zdrijeb u Pokalu i CL i ovu sezonu uciniti dosta uspjesnom. Naredne hefte bi se moglo zasjesti i na drugu poziciju jer Guzenovci gostuju kod razularenih Vukova.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 feb 2014, 19:52

adnan24 je napisao/la: P.S. Tanak Ramos danas...dok je lopta na zemlji nista specijalno od njega :?
Solidan je bio. Ali može on puno bolje. A zar nisi zapamtio onaj njegov jedan slalom, nanizao je bio trojicu igrača, vamo bliže aut liniji, jeste da je nakon toga lopta izgubljena.
Ma on je atletski dobar, izdržljiv, sjajna fizička sprema, trkački odličan, solidno tehnički potkovan, prilično dobar i u zraku, igri glavom. Nekad možda ima tih šeprtljavih, brzopletih poteza, kada ispadne kao da sebe dribla.... :D To je možda jedna od mana.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 16 feb 2014, 21:00

effe_sa je napisao/la:. A zar nisi zapamtio onaj njegov jedan slalom,
To mi je promaklo,propustio sam nekih pola sata tekme ...al' sam zapamtio onaj lob lijevom koji je zavrsio na tribinama i kasnije kad je izasao skoro sam na golmana al' je bio bas nekako spor pa ga izblokirase.

Naravno ovo je samo jedna utakmica,ipak su njegove igre ove sezone dosta kvalitetnije nego ova danasnja...ipak svi se slazemo da je on "samo" dobar a ne odlican igrac,i kako i Hare napisa daleko je od nivoa Lewandowskog.Iz tog razloga i ocekujem da u slucaju njegove kupovine,dovedu jos jednog napadaca slicnog kvaliteta pa nek' se pofajtaju za mjesto u prvih 11.

Illmatic09
Kontakt:

Post Postao/la Illmatic09 » 17 feb 2014, 05:11

PEP je napisao/la:Sto se tice malage ,drug moj i bayern je trebao na osnovu igre i prilika u finalu protiv hibridnog kluba iz londona 2012 vec u prvom poluvremenu osigurati titulu prvaka evrope na osnovu sansi i prilika pa nije 8-) ,sto se tice druge tekme sa malagom ono samo moze proci i dati onako dva brza gola tim koji ima nafaku da se razumijemo,znamo svi kako je malaga igrala taj mec i ko je poveo i ko je kad izjednacio to su neke dr price al otom potom.
Koliko je samo bayern u proslosti imao srece, da su ih neko vrijeme zvali i dusel bayern. Sjetimo se utakmice protiv hamburga, gdje je u 90 i nekoj putem indirektnog udarca u sesnaestercu osvojena titula i samim tim je srusen schalke sa trona. Isto tako utd. osvoja titulu u finalu 1999, gdje bayern prima dva gola od 90+ min i gube titulu, sad se ne sjecam ko je tad bolje igrao. Na taj nacin osvojene titule se duze pamte i sladje su. Zar upravo to nije i car nogometa, dok je danas ta car izgubljena, svugdje se prica kako ovaj nije zasluzio da prodje jer nisu igrali bolje, prosli su jer su imali srece, a upravo je ta sreca i sastavni dio nogometa, naravno ne mozes je uvjek imati.

Kad sagledas sve ukupan nastup borussije u LP prosle sezone, dodjes do zakljucka da su igrali itekako dobro pa cak i bolje protiv timova koji su i mnogo veci od malage.

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 17 feb 2014, 07:25

Prošle godine u LP smo zasluženo bili u finalu i o tome ne treba nikakve dalje polemike, sama činjenica da bez pet standardnih igrača izdominiramo i dobijemo timove iz BL, pa kakvi god da su sa ubjedljivom razlikom dovoljno govori. Ljudi koji ne navijaju za timove iz BL i stvari gledaju objektivno pričaju pozitivno o BvB,počev od punog stadiona, nerasipanja para, nemanja afera, atraktivne igre i po tome smo na dobrom putu. A LP počinje i tu će svako pokazati koliko ko vrijedi, jer domaće prvenstvno ne mora biti mjerilo kvalitete, jer nisu sve lige podjednako konkurentne i nekome će tek LP biti pravi ispit kvaliteta.

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 17 feb 2014, 13:52

volksgrenadier je napisao/la:Kad si već spomenuo Gomeza, zašto pravi Gomez ne bi zaobilaznim putem došao u BvB? :mrgreen:
slika
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 17 feb 2014, 14:14

Kako sad stvari stoje, Auba ispade najveći pogodak od svih transfera u BL ove godine. Valjda zato i Mikijev transfer izgleda lošiji nego što će se možda kasnije pokazati.

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 17 feb 2014, 14:59

Pa dobro i Sokratis je pun pogodak, statistike s bundesliga.de pokazuju da je najbolji obrambeni igrač s najviše osvojenih duela. Malo da još poboljša otvaranje igre i bit će svjetska klasa. Ionako mislim da imamo najbolja 3 stopera u BL.
Mikiju je najveći problem bio šaltanje, tj. prebacivanje iz ukrajinske u Bundesligu. Ipak je to veliki Sprung, nije jbg isto igrat s nekim Karpatima, Volinima ili s Stuttgartom, HSVom :mrgreen: ...al ide s Mikijem prema naprijed. Onaj asist za 1-0 Aube je bilo WELTKLASSE. Tako dat loptu između mislim 3 igrača, to mogu samo klase.

Evo intervjua Subotića s Jojićem:

" onclick="window.open(this.href);return false;

Subotić bolje špreha njemački nego srpski :lol: :mrgreen:

Kako ti sviđa Dortmund :lol: , i nije znao prevest Eindruck :lol:
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

Dede17
Kontakt:

Post Postao/la Dede17 » 18 feb 2014, 13:56

King Klopp oborio Hitzfeldov rekord. Švicarcu je s BVB-om je trebalo 208 utakmica da ostvari 111 pobjeda, dok je Kloppu to uspjelo u 191-oj utakmici. Svaka čast majstore :!:

Reus ponovo trenira :!:
slika

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.