Memija pozvan i danas na trening utakmici postigao gol. Utakmicu gledao i Ivica.DzoleZeljo je napisao/la:Adil je tip igraca kojem trebas namjestiti priliku, a ovaj to jos bolje koristi.
Takvi tipovi igraca mogu samo biti najbolji kada se ekipa prilagodi njegovom stilu igre.
To je kod nas bio slucaj, izgleda da je isto kod ove Turske ekipe.
Njemu svaka cast, i neka samo jos vise napreduje i neka zabija.
EDIT: Nego, moze li neko napisati koliko je nasih igraca pozvano u ove mlade selekcije reprezentacije?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Eldin je strijelac,golgeter.Jel to Vedo zna lolpte?Ne zna.Zna zabiti,iz peterca,iz sesnaesterca,i kraj price.
Jedno je nasa percepcija,nekom se neko svidja ili ne svidja,drugo je statistika koja govori o igracu,formira mu cijenu...
Jedno je nasa percepcija,nekom se neko svidja ili ne svidja,drugo je statistika koja govori o igracu,formira mu cijenu...
Statistika da govori bilo šta Adilović bi iz Želje otišao za milion. Toliko je golova dao. Pošto se gleda kvaliteta igrača otiša je za koliko je otišao. Suludo je polemisati o tome..FKZ1921 je napisao/la:Eldin je strijelac,golgeter.Jel to Vedo zna lolpte?Ne zna.Zna zabiti,iz peterca,iz sesnaesterca,i kraj price.
Ja opet kažem, ja ga gotivim, meni je drag lik, ali ...
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
samo nakratko da uletim medju manijake
,da pitam, igrate li sutra sa nama priperemnu u Medjugorje,jer je po nekim izvorima odgodjena utakmica a po drugim se igra
(ja sam uvjeren da se igra)Zna li iko ista.pozz 
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Ja imam info da se igra danas u 14.rodjak je napisao/la:samo nakratko da uletim medju manijake,da pitam, igrate li sutra sa nama priperemnu u Medjugorje,jer je po nekim izvorima odgodjena utakmica a po drugim se igra
(ja sam uvjeren da se igra)Zna li iko ista.pozz
Malo po malo, prođe i ovaj zimski san
14 dana još.
Želju su svi otpisali, neka neka, biće ovo najslađa titula.
14 dana još.
Želju su svi otpisali, neka neka, biće ovo najslađa titula.
Ja te volim, volim Željo..
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Današnja utakmica protiv Veleža se igra od 15 sati.
Opet se raspadamo, sve smo pare spiskali ...gio10 je napisao/la:Želju su svi otpisali, neka neka, biće ovo najslađa titula.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Ma vi stvarno niste normalni 
Halo koji datum je derbi neko kaze 4 maja neko 7 maja moram znat jer imam bas tad neko putovanje pa da se ne izradim za derbi.
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Prema kalendaru Saveza, 29. kolo je 4.maja i sve će se utakmice igrati u 17 sati.Alipasino je napisao/la:Halo koji datum je derbi neko kaze 4 maja neko 7 maja moram znat jer imam bas tad neko putovanje pa da se ne izradim za derbi.
Hvala pasa za info.
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Danas u Plavom dresu počinju:
Antolović - Stanić, Bogdanović, Zeljković, Bučan - Hasanović, Tomić, Jamak, Selimović, Svraka - Ramić.
Antolović - Stanić, Bogdanović, Zeljković, Bučan - Hasanović, Tomić, Jamak, Selimović, Svraka - Ramić.
rastaljuju se pare, dogovaraju sudije i sređuju kazne svim konkurentimaamerosm je napisao/la:
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
10' Željo propustio veliku priliku. Ramić je izašao sam pred golmana Veleža koji mu prvi put brani udarac, a drugi pokušaj Ramića odlazi preko gola.
Trebamo i Asimu uvest u klub nekako. Eto nek bude sekretarica , svakako je Dzelo otiso...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Pišeš gluposti.ZZtop10 je napisao/la:Trebamo i Asimu uvest u klub nekako. Eto nek bude sekretarica , svakako je Dzelo otiso...
Tvoja je svaka ka' NjegošovaGrokok je napisao/la:Pišeš gluposti.ZZtop10 je napisao/la:Trebamo i Asimu uvest u klub nekako. Eto nek bude sekretarica , svakako je Dzelo otiso...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Aha, slažem se.MrMuscle je napisao/la:Tvoja je svaka ka' NjegošovaGrokok je napisao/la:Pišeš gluposti.ZZtop10 je napisao/la:Trebamo i Asimu uvest u klub nekako. Eto nek bude sekretarica , svakako je Dzelo otiso...![]()
![]()
Procitaj nekad neki svoj post Bogati,,,,.... Ne bi se ljudi sa tobom sprdali na PDF- Premijer Lige bez razloga, jos tvoji Zeljovci...