Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
reče mi jaran da u ovaj premierov jackpot ulaze samo gubitni tiketi,jeli to istina ? 

Haj' mo Kinezi poludite.Brezovac je napisao/la:Ajmo kinezii poeniiiii, Jilin jos samo 150 u drugom poluvremenu mozete vi to

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Meni je rekla ona što radi u kladionici da to nije tačno. Jedini uslov za Premierov jackpot ti je da si član njihove kladionice i ništa više.Lesnar je napisao/la:reče mi jaran da u ovaj premierov jackpot ulaze samo gubitni tiketi,jeli to istina ?

tako znači,hvala !Krokodil je napisao/la:Meni je rekla ona što radi u kladionici da to nije tačno. Jedini uslov za Premierov jackpot ti je da si član njihove kladionice i ništa više.Lesnar je napisao/la:reče mi jaran da u ovaj premierov jackpot ulaze samo gubitni tiketi,jeli to istina ?
a jesam nateg'o valenciu 2:20 u trećoj četvrtini

Kakav jackpot ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Evo ovaj, za njihove članove samo!Otelo je napisao/la:Kakav jackpot ?

Mislim da se ceka 48 sati da se prizna kvota 1truts je napisao/la:Do kad ću čekat da barem uračunaju kvotu 1 na par Alfreton - Aldershot koji je odgođen a samo zbog njeg ne mogu isplatit listić. Ili će se meč igrati?? Nemam iskustva s ovim.
ps. kladionica je Formula
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Fino kazem necu vise turke igrati i opet stavim isti par koji me nedavno oborio. **** ti Akhisar, gube na svom terenu od zadnje ekipe na tabeli.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ja sam clan :ugeek:Krokodil je napisao/la:Evo ovaj, za njihove članove samo!Otelo je napisao/la:Kakav jackpot ?"poklanjaju" novac
![]()
No, da li treba odigrati nesto ili jednostavno te izvucu ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma samo trebas imat srece,ako te izvuku izvukuOtelo je napisao/la:Ja sam clan :ugeek:Krokodil je napisao/la:Evo ovaj, za njihove članove samo!Otelo je napisao/la:Kakav jackpot ?"poklanjaju" novac
![]()
No, da li treba odigrati nesto ili jednostavno te izvucu ?

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Aham, nisam ja te srece 

Mada opet ja sam cuo da su vece sanse da te izvuku ako ne uplacujes na racun redovno tu,jer onda kao prije te izvuku a bi ti poceo cesce uplacivati na racun i igrat ,sad kolko tu ima istine ne znam 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Mutna su to posla :ugeek:
Al ja sam te srece da kad bi od nas 11 izvlaci 10 mene ne bi izvukli
Al ja sam te srece da kad bi od nas 11 izvlaci 10 mene ne bi izvukli

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sto ovaj Celtic preskocih ni sam ne znam.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
moraš uplatiti tiket da bi uopšte bio u konkurenciji za jackpot taj dan, svaki dan se izvlači 10 članskih brojeva, nema veze jel tiket pogođen ili ne. Dobitak zavisi od uplata za taj dan, tako da je najveći vikendom. Mene su izvukli kad sam se tek počeo kladit kod njih, dobio 70 km, potrefilo me kad je najmanji
, sreća u nesreći. Ne kladim se više u premieru.

Pustiću sunce da topi ljubav!
A yebem ti Krunoslava Simona i Lokomotiv Kuban, pa ne mozete gubit 18:4 cetvrtinu yebo vas da vas yebo
gleda li iko cilica ? ima li kakve sanse da mu uzme ovaj set ? pogrijesila mi u kladi i stavila mi vise od 23 gema, a ja igr`o vise od 9 u prvom setu 

kad italijani postanu ovako efikasni jbtt fuzbal
-
- Kontakt:
Raja znate li kako na premieru (preko računa) mogu odgoditi utakmicu neku (uzmi ili ostavi) i koliko se utakmica može odgoditi, ako neko zna neka napiše detaljno. Hvala vam unapried
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Moras imat pogodjeno najmanje 5 parova i ne smijes imati utakmice u toku ,to je toragazzidelsud1987 je napisao/la:Raja znate li kako na premieru (preko računa) mogu odgoditi utakmicu neku (uzmi ili ostavi) i koliko se utakmica može odgoditi, ako neko zna neka napiše detaljno. Hvala vam unapried
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.