FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne znam. Inace za U15 repku su pozvani Milan Kanostrevac, Nihad Mujakic, Mijo Miletic, Mak Varesanovic.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Bravo majstore,a nisam se usudio reci jel to bila '82 mada sam pomisljao i na tu godinu. Znaci,bio sam apsolutni klinjo tada,a ostala mi je ta tekma u sjecanju,ili bar neki dijelovi iste...Definitivno neponovljiv derbi..pisac je napisao/la:socrates je napisao/la:Kad smo vec kod toga,spominjemo Saida,postoji jos jedna stvar zbog koje tog covjeka gotivim kao igraca,a tice se jednog derbija iz daleke proslosti,mislim da bi Hilmo trebao da se sjeca tog derbija jer smatram da je iz tih generacija,ozbiljan covjek prije svega..podsjeti me Hilmo majke ti,jel to bila '80,'81,na Kosevu,kad se desila ona frka na zapadu,stari me odveo s bratom na tekmu,i zbog te frke preko travnjaka na istok spasavaj glavu..gubili smo 1:0,nisam ni stigao kuci,tekma se u medjuvremenu nastavila,Pape okrenuo rezultat..dobili 2:1...trazio sam tu tekmu do iznemoglosti,nikad nigdje je nisam pronasao..Said mi je evocirao uspomene na tu tekmu ovim derbijima koje je odigrao... dobra stara vremena...
Ta utakmica se igrala 1982. i bila je rekordna po posjeti. Kazu da je na Kosevu bili izmedju 55 i 60 hiljada ljudi.
Evo nasao sam i jedan clanak ako nekoga zanima http://www.klix.ba/sport/nogomet/saraje ... /110123017" onclick="window.open(this.href);return false;
Hilmo lave sve udure..i ja tek derem tridesete..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
55000
mogu misliti kakva je atmosfera bila...ja tad nisam bio ni u planu, ja sam šampionsko dijete.. 
Kazu da je i protiv Hamburga bilo preko 50 hiljada.
- molotovljev
Imao sam tu sreću da gledam slavni HSV na Koševu, kao i ovaj derbi pred 55.000 gledalaca. Doduše, kao klinacpisac je napisao/la:Kazu da je i protiv Hamburga bilo preko 50 hiljada.
predškolskog uzrasta, što mi danas predstavlja problem da bih se sjećao kako je to tada izgledalo.
Ali recimo sjećam se nekih detalja, znam samo da sam bio impresioniran i oduševljen atmosferom na stadionu.
Stekao sam dojam da smo mi najveći klub na planeti i da smo u centru fudbalskih zbivanja, u prilog tome
išla je i činjenica da je u tom trenutku za nas igrao najbolji igrač Evrope.
...
Sve što danas želim, jeste da ponovo gledam velike utakmice na Koševu, naravno kao i cijela bordo armija.
Siguran sam da će i to uskoro biti..
F.K.SARAJEVO
Danas u Plavom dresu počinju:
Antolović - Stanić, Bogdanović, Zeljković, Bučan - Hasanović, Tomić, Jamak, Selimović, Svraka - Ramić.
Ako im je ovo najjaca ekipa, a u ovom trenutku jeste, izuezev sto ce im taj mali se vratiti i to je to , ovo je smijesna ekipa.
Vala ako ovi budu ispred nas e onda vala stvarno ne znam .. Po igrackom kadru nisu oni ni u top 4.
Antolović - Stanić, Bogdanović, Zeljković, Bučan - Hasanović, Tomić, Jamak, Selimović, Svraka - Ramić.
Ako im je ovo najjaca ekipa, a u ovom trenutku jeste, izuezev sto ce im taj mali se vratiti i to je to , ovo je smijesna ekipa.
Vala ako ovi budu ispred nas e onda vala stvarno ne znam .. Po igrackom kadru nisu oni ni u top 4.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hebo te oni na nasoj temi, ako te zanima kakva im je ekipa idi na njihovu temu.aS_Roma je napisao/la:Danas u Plavom dresu počinju:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
i ja mislim isto, ali necemo o njimaaS_Roma je napisao/la:Danas u Plavom dresu počinju:
Ti si opet šampion !
Nismo ni u top 4, vidi se to i po tabeli... lijepi strah.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma ovo je neki 13-godišnjak, nemoj mu zamjeriti. On zna da je Karabeq vidio nalaze Kvesića, plastični hirurg.Sarajlijc@ je napisao/la:Hebo te oni na nasoj temi, ako te zanima kakva im je ekipa idi na njihovu temu.aS_Roma je napisao/la:Danas u Plavom dresu počinju:
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Taman pomislim da ih nema, ovaj izbaci njihov sastav i eto uskoprugaša 
Hebo te oni na nasoj temi, ako te zanima kakva im je ekipa idi na njihovu temu.[/quote]
Ma ovo je neki 13-godišnjak, nemoj mu zamjeriti. On zna da je Karabeq vidio nalaze Kvesića, plastični hirurg.
[/quote]
rece mu maloumnik, koji nema ni 8 razreda skole, a kamoli da se razumije u medicinu...
Ma ovo je neki 13-godišnjak, nemoj mu zamjeriti. On zna da je Karabeq vidio nalaze Kvesića, plastični hirurg.
rece mu maloumnik, koji nema ni 8 razreda skole, a kamoli da se razumije u medicinu...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Ignore

Ma ovo je neki 13-godišnjak, nemoj mu zamjeriti. On zna da je Karabeq vidio nalaze Kvesića, plastični hirurg.harisfcb je napisao/la:Hebo te oni na nasoj temi, ako te zanima kakva im je ekipa idi na njihovu temu.
rece mu maloumnik, koji nema ni 8 razreda skole, a kamoli da se razumije u medicinu...[/quote]
Nadam se da će ovaj biti trajno banovan. Naziva forumaše maloumnicima, što je strogo zabranjeno. Molim moderaciju da reaguju. Hvala
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
E jesi i ti ludaS_Roma je napisao/la:Danas u Plavom dresu počinju:
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Nekad smo bili za njeg Barcelonabagrcavi je napisao/la:E jesi i ti ludaS_Roma je napisao/la:Danas u Plavom dresu počinju:
Ja te volim, volim Željo..
Kakav si ti retardDzoleZeljo je napisao/la:Nemoj mu tako, upravo je momak 100%. Gdje ce ovakva ekipa biti ispred ove Sarajeva, koje ima dvije ekipe koje se mogu boriti za naslov prvaka.bagrcavi je napisao/la:E jesi i ti ludaS_Roma je napisao/la:Danas u Plavom dresu počinju:
Opet ti kazem, ali iskreno, bice velika sramota ako ove godine DUPLU ne uzmete. Kada sve pogledas, kakve ste pripreme imali, spremnost, imena igraca, trenera i vlasnika, zaista bi bilo KOBNO po vas da ne uzmete DUPLU.
Ja mislim da ste je vec uzeli, a i vi se trebate tako ponasati..
Eeee covjece, protiv DRUGOG TIMA VELIKOG PARTIZANA samo odigrati 1:0, i opali na gol par puta, jer zaista za pohvalu. E to je upravo ono zbog cega ste jednostavno VEC PRVI OVDJE. Druge ekipe bi u startu peticu primile..
I sad će opet 3-4 stranice da pišu gluposti .. samo zato što je onaj stavio njihov sastav - oj majkooo
@as_roma baš ti hvala..
@as_roma baš ti hvala..
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Arma00, belosevic23, BurekSasirom, fks74, GokuSSJG, Google Adsense [Bot], johntravolta123, mnon46, plisek, Raha373, skoJaa, zagorski i 67 gostiju.