Everton F.C.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Everton F.C.
Record deal eee to volim procitat.. Evertonu treba povecanje budjeta a sa tim se povecavaju i mogucnosti za dovodjenje novih boljih igraca a i novi stadion je blizi.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Sutra važna tekma sa Spursima. Katastrofalno su startali, malo se digli ali opet ih kriza hvata i to treba iskoristiti. Komšije satrale Arsenal i na 5 bodova su sada od nas, moramo zadržati taj priključak za prve četiri ekipe. Coleman znači mnogo, bit će drama ako sutra zaigra od početka. Kao i da vidimo tog Lacinu.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Uskoro je pocetak utakmice sa Spursima.
Danasnji sastav koji ce na travnjak je:
Howard
Coleman Baines Distine Jagielka
Barry McCarty Pienaar Osman
Mirallas Naismith
Traore je na klupi.
COYB
Danasnji sastav koji ce na travnjak je:
Howard
Coleman Baines Distine Jagielka
Barry McCarty Pienaar Osman
Mirallas Naismith
Traore je na klupi.
COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Kraj prvoga poluvremena.
Uglavnom ujednaceno-periodi dominacije ili Evertona ili Spursa-mi malo konkretniji. 0:0 je rezultat, no da Mirallas nije bio skrt i pruzio tu loptu do Naismitha ,vjerovatno bi vodili od te 36.minute, ali tu smo gdje smo.
Uskoro drugo pol. i nadam se da ce Roberto ponovo pogoditi sa izmjenama. Traore, Delufepu i Barkley su na klupama.
A sad drugo pol.
Nema izmjena ni kod jednih.
COYB
Uglavnom ujednaceno-periodi dominacije ili Evertona ili Spursa-mi malo konkretniji. 0:0 je rezultat, no da Mirallas nije bio skrt i pruzio tu loptu do Naismitha ,vjerovatno bi vodili od te 36.minute, ali tu smo gdje smo.
Uskoro drugo pol. i nadam se da ce Roberto ponovo pogoditi sa izmjenama. Traore, Delufepu i Barkley su na klupama.
A sad drugo pol.
Nema izmjena ni kod jednih.
COYB
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Poraz na WHL 1:0 Adebayor.
Nista nemam za zamjeriti-mozda malo vise muda u zadnjoj trecini-u exekuciji na gol. Tu se gubimo. Onaj djeciji fazon "De ti,de ti..!!"
kao da je odraz naseg napada. Najvise me nervira to sto bi da "usetaju" sa loptom u gol.
Spurs se je branio kao za zivot, cijeli tim.
Totenham na petom i dva boda ispred nas, a Liverpool vec na pet bodova, pomalo ispadamo iz trke ,cini mi se, no, Martinez je raekao da "kad budemo na 9 utakmica do kraja ,pitajte me tad!" Ok, pitacemo se.
Nista -sad u srijedu sljedeca-C.Palce kuci.
COYB
Nista nemam za zamjeriti-mozda malo vise muda u zadnjoj trecini-u exekuciji na gol. Tu se gubimo. Onaj djeciji fazon "De ti,de ti..!!"
Totenham na petom i dva boda ispred nas, a Liverpool vec na pet bodova, pomalo ispadamo iz trke ,cini mi se, no, Martinez je raekao da "kad budemo na 9 utakmica do kraja ,pitajte me tad!" Ok, pitacemo se.
Nista -sad u srijedu sljedeca-C.Palce kuci.
COYB
Šteta majke mi. Tottenham ništa posebno, mogli smo uzeti sva 3 boda komotno. Ali završnica nula.
Ništa, idemo dalje. Glavu gore. COYB !
Ništa, idemo dalje. Glavu gore. COYB !
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Za kojih pola sata pocinje utakmica 26 kola sa donedavnim "davljenikom" Crysatl Palace, i koji imaju jedan super niz od nekoliko pobjeda i nerjesenih koji su ih digli sa posljednjeg mijesta na 15. sto otvara pitanja, kako veceras ocekujemo ishod meca??
I naravno odgovor : SVE IZUZEV POBJEDE,UVJERLJIVOGA REZULTATA I TRI BODA JE NEPRIHVATLJIVO!!
Ako mislimo napraviti od ove sezone nesto-sad treba poceti-i neka pocnemo od ove tekme.
Zato samo u glavu.
Danasnja postava Everton XI:
Howard, Baines, Distin, Jagielka, Coleman, Barry, McCarthy, Pienaar, Osman, McGeady, Naismith.
subs:
Robles, Hibbert, Deulofeu, Mirallas, Barkley, Stones, Traore
COYB
I naravno odgovor : SVE IZUZEV POBJEDE,UVJERLJIVOGA REZULTATA I TRI BODA JE NEPRIHVATLJIVO!!
Ako mislimo napraviti od ove sezone nesto-sad treba poceti-i neka pocnemo od ove tekme.
Zato samo u glavu.
Danasnja postava Everton XI:
Howard, Baines, Distin, Jagielka, Coleman, Barry, McCarthy, Pienaar, Osman, McGeady, Naismith.
subs:
Robles, Hibbert, Deulofeu, Mirallas, Barkley, Stones, Traore
COYB
Zar nije odgođena?
Match of the Day @BBCMOTD 5m
Everton v Crystal Palace has been called off due building damage which has led to safety concerns #MOTD #EFC #CPFC
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Fakat jeste...evo prije nekoliko momenta procitah...do nekih 20:15 je bilo kao da ce igrati-dok sam pisao onaj post.
Zbog sigurnosti je otkazano-sigurno nevrijeme je ostetilo Goodison P.
OldLady.
Ok, neke stvari su neminovnost-ta tri boda ostavljamo da cekaju
Pozz
COYB
Zbog sigurnosti je otkazano-sigurno nevrijeme je ostetilo Goodison P.
Ok, neke stvari su neminovnost-ta tri boda ostavljamo da cekaju
Pozz
COYB
Odgodiše je a ja se pravo nabrijao nešto večeras.
Pratim ove ostale tekme. Njukaš nas iznevjeri, rastura ih Tottenham na St. Jamesu dok se Liverpool dobro drži na Craven Cottageu, 1:1 trenutno. Nekako se vratili, doduše Toure pogurao domaće. Hajmo domaćini navalite.
Pratim ove ostale tekme. Njukaš nas iznevjeri, rastura ih Tottenham na St. Jamesu dok se Liverpool dobro drži na Craven Cottageu, 1:1 trenutno. Nekako se vratili, doduše Toure pogurao domaće. Hajmo domaćini navalite.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Lagano raste uzbudjenje i ocekivanja pred ovaj mec. Ipak je ovo kup-nema "hajmo ponovo",vec cekaj do iduce godine
. Dobro bi nam dosao prolazak u cetvrtfinale, cisto moralno, jer i sa dobrim zdrjebom danas moglo bi se i do polufinala i Webleya dokopati-ali do je dio neke druge price, tek nakon ove utakmice i pobjede u istoj.
Danasnji sastav Evertona je sljedeci;
Robles, Coleman, Baines, Jagielka, Distin, McCarthy, Barry, Mirallas, Pienaar, Barkley, Traore
EFC subs: Howard, Stones, Hibbert, McGeady, Deulofeu, Naismith, Osman
Zanimljivo je to da je Robles umjesto Howarda i Traore je dobio svoj prvi start (umjesto Mirallasa) A kad pogledas klupu stvarno mi se cini predobro.
Nadam se da Roberto negrijesi sa timom koji je izveo
a sad suncan i ljep dan Na Goodisonu-idealno vrijem za fudbalsku festu.
Samo jako
COYB
Danasnji sastav Evertona je sljedeci;
Robles, Coleman, Baines, Jagielka, Distin, McCarthy, Barry, Mirallas, Pienaar, Barkley, Traore
EFC subs: Howard, Stones, Hibbert, McGeady, Deulofeu, Naismith, Osman
Zanimljivo je to da je Robles umjesto Howarda i Traore je dobio svoj prvi start (umjesto Mirallasa) A kad pogledas klupu stvarno mi se cini predobro.
Nadam se da Roberto negrijesi sa timom koji je izveo
a sad suncan i ljep dan Na Goodisonu-idealno vrijem za fudbalsku festu.
Samo jako
COYB
Sretno nam danas. COYB !
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Traore u debiju pogađa.
Odličan napadač, sjećam ga se još iz vremena kada je sa Clujom igrao LP.
Odličan napadač, sjećam ga se još iz vremena kada je sa Clujom igrao LP.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
WOOOoow
4.min
Gently Giant strike!!!
1:0 Traore
COYB
4.min
Gently Giant strike!!!
1:0 Traore
COYB
Mislio sam da kazna slijedi nakon Pienaarove gluposti ali eto prevario sam se. Dvije minute kasnije je stigla.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Solidno poluvrijeme. Bliži smo bili pogotku, i ako ovako nastave pobjeda neće doći u pitanje. Gosti bez prilike.
Baines odličan, Barkley i Mirallas standardno, kao i Barry. Coleman ima prostora po strani, mora češće lopta ići desno, Traore solidan.
Baines odličan, Barkley i Mirallas standardno, kao i Barry. Coleman ima prostora po strani, mora češće lopta ići desno, Traore solidan.
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Maa drago mi je zeljo da vidis pozitivno...ja vidim rupe u odbrani, ja vidim da nas stiscu i kontrama nas mogli bi ujebati..
Drugo pol. ima prostora za siriti igru po krilima...ali idalje nas "hebe" taj mentalitet da nam je uci u gol i Mirallas je skrttt prokleto-ide mi na zivce vec pomalo mali sminker-nevoli on dodati bas, a ni mali Barkley je "happy trigger"...puca kad moze dodati, a dodaje kad treba pucati
Nadam se da ce im Martinez bukvicu ocitati i da ce drugo pol liciti na nesto vise od grcenja...
>Ili sam samo to ja<
Ovo se treba a i mora dobiti-nema price.
COYB
Drugo pol. ima prostora za siriti igru po krilima...ali idalje nas "hebe" taj mentalitet da nam je uci u gol i Mirallas je skrttt prokleto-ide mi na zivce vec pomalo mali sminker-nevoli on dodati bas, a ni mali Barkley je "happy trigger"...puca kad moze dodati, a dodaje kad treba pucati
Nadam se da ce im Martinez bukvicu ocitati i da ce drugo pol liciti na nesto vise od grcenja...
>Ili sam samo to ja<
Ovo se treba a i mora dobiti-nema price.
COYB
Jel se Deulofeu oporavio ?
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Jest, usao je proslu utakmicu sa klupeKorinov je napisao/la:Jel se Deulofeu oporavio ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
ubio bih ovoga Mirallasa sad
paaa majku mu....zar treba "zakucati" u mrezu ili dati gol!!!?
paaa majku mu....zar treba "zakucati" u mrezu ili dati gol!!!?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.