FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Korinov
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Korinov » 16 feb 2014, 15:02

Gledaj gdje primio loptu, na centru, presao jednog i zabiJo u raslje

[youtube][/youtube]
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 16 feb 2014, 15:05

Korinov je napisao/la:@Ahonen te ocjene meni nisu nikakvo mjerilo bile niti ce ikad biti. Jos kad sada vidim da je Pique dobio istu ocjenu kao Andres sve mi je jasno. Sada nadji sa Marce i vidjeces drugacije, nadji sa As-a i dobices skroz trece.
ma ne znam otkud ti to da je bio najbolji pojedinac tog meca , i prema marci je dobio 7 kao i alexis , recimo valdes , busquets i neymar su dobili 7.5 , najzad gledali smo svi tekmu , mislim da ove sezone nijednom nije bio MOTM, dakle daleko od onog "da iniesta jedini igra u raspaloj barci" jbg naravno i povreda je ucinila svoje al' ne sumnjam da ce dici formu sad kad je najvaznije

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 16 feb 2014, 15:09

Ahonen je napisao/la:
Korinov je napisao/la:@Ahonen te ocjene meni nisu nikakvo mjerilo bile niti ce ikad biti. Jos kad sada vidim da je Pique dobio istu ocjenu kao Andres sve mi je jasno. Sada nadji sa Marce i vidjeces drugacije, nadji sa As-a i dobices skroz trece.
ma ne znam otkud ti to da je bio najbolji pojedinac tog meca , i prema marci je dobio 7 kao i alexis , recimo valdes , busquets i neymar su dobili 7.5 , najzad gledali smo svi tekmu , mislim da ove sezone nijednom nije bio MOTM, dakle daleko od onog "da iniesta jedini igra u raspaloj barci" jbg naravno i povreda je ucinila svoje al' ne sumnjam da ce dici formu sad kad je najvaznije
Uz Neymara sasvim sigurno najbolji. Ja nisam ni napisao to da jedini Iniesta igra u raspaloj Barci ali daleko od toga da je ko qrac ove sezone. :mrgreen: :mrgreen:
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 16 feb 2014, 15:32

Prelijepa utakmica.

6 lijepih golova i igra koja je ostavila bez daha.Ovo je Barca koju svi zele.Tako raznovrsna igra da protivnik nije znao 90 minuta gdje se nalazi.Nakon godinu i vise konacno sam odgledao Barcinu utakmicu a da zelim da traje jos makar 45 minuta :mrgreen:

Svi su bili na nivou.Ekipa je konacno full kompletna i igraci polahko dizu formu kada je najvaznije.Nadam se ovakvoj ili slicnoj predstavi i protiv Citya , jer sa ovakvom Barcinom igrom apsolutno nemaju sta traziti u dvomecu.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 16 feb 2014, 15:47

Iniesta je u nikakvoj formi ove sezone. Par bljeskova tu i tamo i to je to. Ne pamtim losiju njegovu sezonu. Reci da on jedini pokusava nesto u, hajmo reci raspaloj Barceloni (biti prvi na tabeli za raspali tim, hm, nelose), je nista drugo vec obicna glupost.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 feb 2014, 16:32

Gerardo Martino je pozvao 23 igrača za utakmicu Lige prvaka protiv Manchester Citjya (utorak). "Otpao" je samo Cuenca.

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 feb 2014, 16:47

[youtube][/youtube]

konačno jedna dobra utakmica čitave ekipe

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 16 feb 2014, 17:17

Kakvo je rasprava oko Ozila, a koliko se sjećam govorili su da je bolji od Inieste a sad kažu da je nafakaš jer da loptu Ronaldu i ovaj zabije gol. :lol:
Mes Que Un Club

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 feb 2014, 17:35

Ozil nikad nije bio bolji od Inieste, pa tako ni sad.

Nadam se da ovo sinoć nije bio samo neki slučajni "bum" u igri, nadam se da će se nešto slično nastavit' i protiv Arapa iz Mančestera.

kremenko
Kontakt:

Post Postao/la kremenko » 16 feb 2014, 17:53

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... 23713.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mocni Yaya Toure,uvijek mi je bio drag i uvijek mi je bilo zao sto je otiso
Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !

http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 16 feb 2014, 18:01

kremenko je napisao/la:http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... 23713.html

Mocni Yaya Toure,uvijek mi je bio drag i uvijek mi je bilo zao sto je otiso
Yaya Toure, Seydou Keita i Abidal (3 def. najdraza ex Barca igraca)
btw. po ko zna koji put debilni naslov na Dnevnik.hr :roll:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 feb 2014, 19:11

Čitam danas negdje, nemogu se sjetit' gdje, da Pellegrini navodno ne računa više na M. Richardsa, valjalo bi to iskoristit', dobar je ono igrač, ne vjerujem da je nešto skup + univerzalac (znamo da Barca voli takve), bek + stoper.

Samo je pitanje kakav će se vratit' poslije povrede... i jel' se već vratio/oporavio, nisam siguran?

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 16 feb 2014, 19:23

Sto rece @Johny nekada davno: ''Taj je dobar samo za poizbijat zube protivniku''. :mrgreen: :mrgreen:
Kod prekida bi odlicno legao ali u igri nisam siguran .. stvarno fali dobrih desnih bekova, eo ja se trenutno ne mogu nijednog sjetit a da je dostupan .. :?

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 16 feb 2014, 19:25

ja bi rado vidio Kyle Walkera na Camp Nou, e sad sto je to vise fantazija nego stvarnost, to je druga prica :mrgreen:

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 16 feb 2014, 19:29

miki_92 je napisao/la:ja bi rado vidio Kyle Walkera na Camp Nou, e sad sto je to vise fantazija nego stvarnost, to je druga prica :mrgreen:
Mene iritira taj Walker, ne znam zasto. :mrgreen: A i nije nesto tehnicki i driblerski jak il' se ja varam ? Znam da je brz k'o konj i moze trcati bez prestanka.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 16 feb 2014, 19:33

Korinov je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:ja bi rado vidio Kyle Walkera na Camp Nou, e sad sto je to vise fantazija nego stvarnost, to je druga prica :mrgreen:
Mene iritira taj Walker, ne znam zasto. :mrgreen: A i nije nesto tehnicki i driblerski jak il' se ja varam ? Znam da je brz k'o konj i moze trcati bez prestanka.

Ma pravi englez ,trci ko navijen,prelazi na brzinu ,dobar bek ,rekao bi najbolji sto bi se moglo dovesti,s obzirom da su bekovske pozicije kriticne
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 16 feb 2014, 19:36

Bas iz razloga sto je englez ne bih ga volio gledati na Campu. :mrgreen: Trenutno od engleza zelim samo Rooneya i to ce mi ostati utopija. Gdje su ti brazilci po bekovima nestali, njih treba trazit ..

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 16 feb 2014, 20:02

Jedan od rijetkih bekova koji bi nam godio je Rafael iz Manche. Ima solidan šut, centaršut manje više nije važan, dosta je prodoran i napadački nastrojen. Mlad, mislim da bi ga Mancho mogao prodati za dobru ponudu.
Mes Que Un Club

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 16 feb 2014, 20:18

za beka bi bilo poželjno da može skočiti i da ima 180cm minimum... odkad nema Puyola i Abidala skok igra ku... nevalja

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 16 feb 2014, 20:23

Korinov je napisao/la:
brz, tehnicki je vise nego solidan za jednog beka a u odbrani odgovoran(dosta mu pomazu i fizikalije)
ne znam, za mene bi on bio neki perfect fit za ovu Barcu
a kad vec pricamo o bekovima, meni na pamet pada i Fabinho iz Monaca, posto vidim da vlada averzija prema Englezima eto i jednog latinosa :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []