Safet Sušić - Pape

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 16 feb 2014, 12:40

Elegant je napisao/la:Ja ne mogu da zamislim sta ce se sve ovdje pisati kada krene SP.
Jos ako nedo Bog ispanemo vec u predrundi (sto je i sasvim realno i moguce) ima da pokopaju sve dosad postignuto. Svaki igrac ima da dobije po nosu a Pape ce biti drzavni neprijatelj broj jedan (jos ispred ovoga do-kur-ca).

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 feb 2014, 13:29

MaksuzBaksuz je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ja ne mogu da zamislim sta ce se sve ovdje pisati kada krene SP.
Jos ako nedo Bog ispanemo vec u predrundi (sto je i sasvim realno i moguce) ima da pokopaju sve dosad postignuto. Svaki igrac ima da dobije po nosu a Pape ce biti drzavni neprijatelj broj jedan (jos ispred ovoga do-kur-ca).
Taman i da uđemo u finale za to ce biti zasluzni iskljucivo nasi WClass igrači, nikako Safet. :mrgreen:

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 16 feb 2014, 13:36

Susici su kockari, odavno poznata cinjenica. U ovom slucaju kockaju sa Bih reprezentacijom, ako prodju grupnu fazu, sve ce se zaboraviti, i korupcija , i nepotizam , i javasluk, ako ne, odose dalje, sto su uzeli-uzeli su, obraza nemaju. da imaju obraza, ne bi sinove i bratice, propale fudbalere, zvali u reprezentaciju ;)
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 16 feb 2014, 13:51

Da neki troje pola svoje energije na neke produktivne stvari a ne na pljuvanje po raznim forumima nebi BiH bila gdje je sad!!! Zalosno ali istinito! :cry:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 feb 2014, 14:19

Ovaj Hogar mi vise lici na Helgu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 16 feb 2014, 14:36

MaksuzBaksuz je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:bolan kako ti ne razumiješ da 2000-te nismo imali nikakve šanse protiv Češke jer su bili strašan tim,a znaš i sam da Česi nisu Grčka koja se uvijek skoro brani,i napravi jedan napad i zabiju i više im se ne ide na protivnikovu stranu... Škotska je uvijek zaebana reprezentacija bila,i niko ni tad pa ni sad ne može reći da će ih pobijediti,pogotovo u to vrijeme,Škoti su bili jača ekipa od nas... Vidio si kako su Škoti poslali Hrvate u Baraž... Kvalifikacije u većini slučajeva i dobija onaj koji pobjedi sve ''male'' reprezentacije u grupi... A ti da si živ i zdrav ne moraš priznat al ova Litvanije,Latvija su u ovom trenutku daleko ispoda nas,a to prije 10 godina nije bilo tako... jer su oni imali nekada daleko bolji tim,pogotovo Litvanija... Lihtenštajn i ne računam...Mi smo samo na osnovu njih zaradili 18 bodova a to je mnogo... Mi smo napredovali,to je tačno,pojavili su se igrači koji se mogu ravnopravno nositi sa većinom europskih reprezentacija,ali je problem kada naletimo na neku TOP reprezentaciju,mi jednostavno nemamo taj kapacitet,to je i Safet sam izjavio,i on je svjestan da se ne može realno suprotstavit Argentini ili Brazilu,Njemačkoj... Može samo probat,i natjerati ih da izvuku 150% iz sebe i nadati se najboljem,nekada je i sreća potrebna za uspjeh... Ali sa ovakom klupom i selektiranjem igrača iz našeg okruženja,za koje svako zna da se ne mogu nositi sa takvim izazoovom kakav je SP je u krajnju ruku smiješno... NAMA JEDINI SPAS MOŽE BITI U TOME DA PRIVOLIMO JOŠ IGRAČA TIPA SALATIĆ,ARSLANAGIĆ,TANKOVIĆ KOJI SU SPOJ MLADOSTI,TALENTA,ISKUSTVA I KOJI SU U SVOJIM TIMOVIMA NEKO I NEŠTO... I TAKVI IGRAČI MOGU POMOĆI... TANKOVIĆ JE MLAD ALI GA TREBA AKO NIŠTA KAPARISAT! MI SMO U OVIM A I U PREDZADNJIM KVALIFIKACIJAMA SAMO POKAZALI DA SMO SE IZDIGLI IZNAD REPREZENTACIJA KOJE NISU TOP I KRENULI SMO KAO ONIMA ŠTO SU NA SAMOM VRHU,SAD KAD SMO IH ZAJAHALI TREBA SE I ODRŽATI TU,A TO JE VRLO TEŠKO... A NISMO MI NIKAKVU ZLATNU GENERACIJU IMALI,NEGO SE SAVEZ NAPOKON POSLOŽIO,IGRAČI UOZBILJILI I NAPOKON SMO POČELI LIČITI NA REPREZENTACIJU ŠTO JE PRIJE 10 GODINA BILO NEPOJMLJIVO... NEMA KO NIJE IGRAO,,, NIT SE ZNALO KO PIJE NIT KO PLAĆA... DISCIPLINA SAMO... POKAZALO TI SE KOD HRVATA SA ŠTIMCEM ŠTA SE DEŠAVA KAD POČNEŠ PRAVITI CIRKUS OD REPREZENATACIJE I VODIT JE PO TEFERIČIMA ŠIROM HERCEGOVINE... ZATO I JEST NOGU DOBIO... A HRVATSKA IZGUBILA STATUS NOSITELJA..
Dobro ba, cim vidis da si u jednoj argumentaciji porazen ides na neku drugu temo ili probas nesto novo. :mrgreen:

Beze to poredjenje Czeha sa Grcima i slicno, Czesi nisu velesila iako su tad imali dobru generaciju nit su Grci velesila iako su uvjek na prvenstvima u zadnje godine. Ako hoces da ides dalje moras pobjediti sto vise mozes. Male moras bjediti (to kod nas nije uvjek bio slucaj). Protiv velikih moras donti pojene ili nadati se njihovom kiksu. To pravilo vazi oduvjek. U proslosti nam je i baraz bio uspjeh, ali daleko smo bili od toga (nemojmo samo o historijskim utakmicama Koje smo uvjek pusili). Ovaj put smo uspjeli sto nikad nismo.

Sta sad ima to sto nismo pobjedili nekog velikog kao Spanija, Njemacka ili Italija!? Da nismo velesila i da se sa njima necemo nikad lahko moci nositi to je valjda svakom zdravom covjeku jasno. Sa tim velesilama i druge solidne repke se nemogu nositi. Sta to ima sa ovim mojim sto sam ja prije napiso ... nista, ali eto ti ode opet na trecu temu.... Znaci otvaranje trece teme gdje svi znamo da je to fakat, ali da to nema nista sa dosadasnjim uspjehom i sa nasom dobrom ekipom!

Kao cetvrtu temu otvaras potencijalne reprezentativce i taj moguci uzdizaj na nivo vise, koji takodje nemaju nista sa dosadasnjim uspjehom, to je sama tema za sebe. To mozemo na drugom postu posebno diskutirati.

Posto si pomeno i savez, tu si upravu, stvari su se tu uozbiljile kako je Osim doso. Pape je ipak i prije suspenzije poceo da stvara ekipu, da uvodi sistem. Naravno da mu je situacija oko saveza i odmogla i pomogla. Odmogla je ga sigurno st se tice proslih kvalifikacija, jer bi mozda sa pobjedom u Rumuniji bili i prvi u grupi! Pomogla mu je u ovim kvalifikacijama jer je doslo do mira na tu temu i ljudi rade malo ozbiljnije svoj poso (jos nije nu u savezu sve kako treba, ali radi se na tome). Znaci nije samo rad saveza donjeo uspjeh, ali je pozitivno utjeco.

Na kraju konkluzio:
Nisi u stanju (a i mnogi drugi) adekvantno odgovoriti na moje argumente da je Pape ipak dosta zasluzan za ovaj uspjeh.
Redas samo neke teme bez obralozenja one tvoje prve gdje tvrdis da Pape nema nikakve veze sa uspjehom.
TI SI STVARNO SLIJEP AKO MISLIŠ DA SAM JA IZGUBIO NEŠTO U DISKUTOVANJU S TOBOM... JA SAM OD SAMOG POČETKA pisao da je ova zadnja grupa najlakša grupa koju smo ikada dobili u kvalifikacijama i dalje stojim iza toga... KAO DRUGO PISAO SAM TI DA PRIJE NISMO MOGLI POBIJEDITI NI OVE SREDNJE REPREZENTACIJE TIPA ESTONIJA,LITVANIJA,LATVIJA... I DA SE TO PROMIJENILO U ZADNJE VRIJEME... I DA JE SAMO TU RAZLIKA NASTALA,A MI NISMO NAPREDOVALI TOLIKO DA SE MOŽEMO RAVNOPRAVNO NOSITI SA VELIKIM SILAMA,ODNOS SNAGE JE ISTI KAO PRIJE 10 GODINA,I DALJE NISMO DORASLI VELIKANIMA,A TO TI SAFET SAM KAŽE U SVOJIM IZJAVAMA... MI BI TREBALI POBJEĐIVATI VELIKE U TOME I JEST DRAŽ FUDBALA,ALI NAŽALOST NEMAMO TAJ KAPACITET JOŠ UVIJEK...

A ŠTO SE TIČE PAPETA,DA JE SE SAVEZ DRŽAO KRITERIJA KAO DO SADA ŠTO JE BILO PREMA SVIM SELEKTORIMA,SUŠIĆ BI SADA VODIO NEKI SREDNJI KLUB U TURSKOJ LIGI... SVI SELEKTORI KOJI NISU IZBORILI EP ILI SP NA NAŠOJ KLUPI SU LETJELI KO AVION,SVI OSIM SUŠIĆA... JER POSLIJE ONE KATASTROFE OD PORTUGALA U BARAŽU OD 6-2 KO GOD DA NAS JE VODIO DOBIO BIO OTKAZ... SUŠIĆ SAMO MOŽE ZAHVALITI IVICI OSIMU... A DA TI NE PRIČAM KAKO SU NAS RUMUNI NAGUZILI 3-0 I OFULALI PENAL,TO JEST HASAGIĆ ODBRANIO,U ISTIM TIM KVALIFIKACIJAMA IZ KOJIH SMO OTIŠLI NA PORTUGAL PA NAS LJUDI UNIŠTILI,PA SMO IZGUBILI 2 BODA U ALBANIJI A DALEKO SMO BILI BOLJI... MI SMO EURO ZIJANILI UPRAVO ZBOG NEISKUSTVA TRENERA... OTIŠLI SMO KAO ZVIJEZDE U RUMUNIJU,A ŠUTA NISMO IMALI NA GOL... VRATILI SE KO POPIŠANI I OSRAMOĆENI... A SUŠIĆA ŠTO SE TIČE JA NEMAM NIŠTA PROTIV NJEGA KAO ČOVJEKA,I BIO JE VELIKA IGRAČINA KAKVOG VJEROVATNO NEĆEMO IMATI VIŠE NIKADA... AL ŠTO SE TIČE TRENERA ZA MENE JE VAHID HALILHODŽIĆ DALEKO ISPRED SVIH OSTALIH NAŠIH TRENERA KOJI SU BILI NA KLUPI REPKE... KOD SUŠIĆA ME IRITIRA SAMO TO ŠTO DJELUJE NEZAINTERESOVANO ZA NEKE IGRAČE KOJI SU KVALITETOM DALEKO ISPRED ONIH KOJE IMA NA KLUPI... A ON DRUGI POSAO I NEMA OSIM TOG TRENERSKOG,PARA IMA PA NEK LETA PO EUROPI I NEK PRIČA SA IGRAČIMA,AKO ŽELI DA SE DOKAŽE KAO TRENER I DA SUTRA VODI PSG!!! VIŠE SU OBIČNI LJUDI TIPA JUKE ZAINTERESOVANI ZA POTENCIJALNE IGRAČE NEGO SAFET... EDIN DŽEKO,SPAHA... VIDIŠ DA SE BORE SAMI DA ŠTO VIŠE MOMAKA DOVEDU POD NAŠU ZASTAVU... OD ČEGE JE DŽEKI I SPAHI DA PIJU KAFE SA TANKOVIĆEM,KOLAŠINCEM... ČOVJEČE ONI IMAJU MILIONE,SNOVE SVOJE ISPUNILI,MOGU LEŽAT SAMO... ALI IMAJU CILJ DA SE NE OBRUKAMO,DA NAĐU ŠTO BOLJE IGRAČE I DA IH DOVEDU POD NAŠU ZASTAVU...

A U OVOJ GRUPI NISMO IMALI NIJEDNU VELESILU,GRČKA,SLOVAČKA I MI SU SVE REPREZENTACJE U PAR GRAMA,SAMO ZAVISI OD TOGA ČIJI SU IGRAČI TRENUTNO U BOLJOJ FORMI I KO IMA VIŠE SREĆE,U TIM UTAKMICAMA SVAKO SVAKOG MOŽE DOBITI I TU NEMA FAVORITA... ČINJENICA JE DA SMO S PAPETOM OTIŠLI NA SP,AL ISTO TAKO JE ČINJENICA I DA JE PAPE MOGAO OSTATI BEZ POSLA POSLIJE BARAŽA SA PORTUGALOM... PITANJE JE KAKO BI PROŠLI DA JE TU BILA JOŠ JEDNA EKIPA SA BALKANA UMJESTO OVE JEDNE BALTIČKE...

I NE PROVALJUJ SE MOLIM TE KAD MI POKUŠAVAŠ NEŠTO NABACITI ZBOG ARSALANAGIĆA,TANKOVIĆA ILI SALATIĆA I OZNAČAVAT IH KAKO NEMAJU VEZE S USPJEHOM I PLASMANOM NA SP... HTIO TI PRIZNATI ILI NE ONI KAO NI KOLAŠINAC NEMAJU NIKAKVE VEZE SA USPJEHOM,AL ĆE KOLAŠINAC OPET BITI STANDARDAN NA LIJEVOM BEKU,KAO ŠTO ĆE BITI I SALATIĆ A I ARSLANAGIĆ AKO BUDU IGRALI ZA NAS... JER U OVOM TRENUTKU TAKAV KVALITET NEMAMO... I ČAST AVDIJI,AL ON DESNOG BEKA VIŠE NEĆE VIDJET,ČAST SEJADU SALIHOVIĆU AL ON VIŠE ZAIGRAT NEĆE NA LIJEVOM BEKU,DOK JE KOLAŠINAC ZDRAV I SPREMAN... ZAJEBI TE STARE ZASLUGE,NA SP SE TRAŽI 11 NAJBOLJIH... POJAVLJUJU SE BOLJI IGRAČI I SPREMNIJI... I MISIMOVIĆ VJEROVATNO DOBIJA NOGU IZ PRVOG TIMA USKORO,ČIM HAJROVIĆ ULETI U PRAVU FORMU... FUDBAL JE TAKAV,DANAS SI IN SUTRA OUT... REPREZENTACIJA JE NA PRVOM MJESTU,PA TEK ONDA SVI OSTALI U NJOJ I OKO NJE...

A VOLIO BI DA MI TI KAO STRUČNJAK SAMO ODGOVORIŠ NA OVO JEDNO PITANJE! KAKO TO DA TINO SVEN SUŠIĆ IZ BELGIJE DOLAZI KAO OFANZIVNI VEZNI A U HAJDUKU POSTAJE DEFANZIVNI VEZNI ZA POLA GODINE!??? ... A S DRUGE STRANE OFANZIVNI VEZNI SANJIN PRCIĆ NEMA MJESTA U A TIMU JER IGRA U TIMU KOJI ĆE ISPAST... A BIČAKČIĆEVA EKIPA DRŽI SUVERENO DNO BUNDESLIGE,AL OPET MOŽE IGRATI ZA A TIM... DA OPET NE BUDE DA JA PIŠEM BEZ ARGUMENATA slika

slika
slika
Zadnja izmjena: 19risha88, dana/u 16 feb 2014, 16:42, ukupno mijenjano 4 puta.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 16 feb 2014, 14:54

hogarstrasni je napisao/la:Susici su kockari, odavno poznata cinjenica. U ovom slucaju kockaju sa Bih reprezentacijom, ako prodju grupnu fazu, sve ce se zaboraviti, i korupcija , i nepotizam , i javasluk, ako ne, odose dalje, sto su uzeli-uzeli su, obraza nemaju. da imaju obraza, ne bi sinove i bratice, propale fudbalere, zvali u reprezentaciju ;)
Ti bi trebao procitati sta pises,jer ovo ne moze biti normalna diskusija dok ti vrijedjas komplet jednu porodicu.
Pisi sa argumentima ako ih imas,ako ne onda se okani corava posla.Susic je prosjecan trener i to je to,ali sad ga vrijedjati na nacin kako to ti radis nije rjesenje.To vise govori o samom tebi,i pokazue nam kakav si lik.Malo kulture u diskusiji na forumu nebi skodilo ni tebi ni drugima.
Podijelili ste se na one sto pljuju selektora,i one sto ga brane(cast izuzetcima) i doveli do toga da se nema sta normalno procitati na forumu.Moderator je izgleda na godisnjem odmoru.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 16 feb 2014, 15:15

Da sam pravnik/advokat, ovom hoGoru bi jednu tuzbu postarom poslao. U ime saveza, naroda i drzave. Sve na moje troskove. Obicna ZUTA STAMPA od covjeka ...

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 16 feb 2014, 16:37

Je li Nogolopta danas šta objavila?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 feb 2014, 16:41

Henderson je napisao/la:Je li Nogolopta danas šta objavila?
Navodno Diego Costa još nije zvanično nastupio za Španiju, idemo i po njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 16 feb 2014, 16:44

Zna li se kad ce Susic spisak objavit za mec protiv Egipta?

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 16 feb 2014, 16:47

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Zna li se kad ce Susic spisak objavit za mec protiv Egipta?
Navodno sutra,tako je rekao.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 feb 2014, 16:48

Kao da ce biti nesto specijalno, novi Tino i Hadzic, ostalo se zna.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 16 feb 2014, 16:51

Virtu4l je napisao/la:
Hoćeš da kažeš da Pape radi kao novinar, selektor, skaut, taxist, modni dizajner, maneken, na šalteru CIPS-a, bavi se nimikom, ponekad radi kao klaun, profesor je bosanskog jezika i književnosti, piše poeziju i prozu, lingvista je, radi kao turistički vodić, fudbalski je trener i engleski menadžer, mnogo šuti a puno priča, psiholog je, filozof, istjeruje džine i šejtane iz fudbalera, doktor je, vizionar, mađioničar, bavi se predviđanjem budućnosti, slikava za pasoše, izdaje JMB, radi u ambasadi svake države u Bosni i Hercegovini, čita sve novine i gleda sve utakmice... :?: :?: :?:

Costa je dobrodošao.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 16 feb 2014, 16:53

Henderson je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Hoćeš da kažeš da Pape radi kao novinar, selektor, skaut, taxist, modni dizajner, maneken, na šalteru CIPS-a, bavi se nimikom, ponekad radi kao klaun, profesor je bosanskog jezika i književnosti, piše poeziju i prozu, lingvista je, radi kao turistički vodić, fudbalski je trener i engleski menadžer, mnogo šuti a puno priča, psiholog je, filozof, istjeruje džine i šejtane iz fudbalera, doktor je, vizionar, mađioničar, bavi se predviđanjem budućnosti, slikava za pasoše, izdaje JMB, radi u ambasadi svake države u Bosni i Hercegovini, čita sve novine i gleda sve utakmice... :?: :?: :?:

Costa je dobrodošao.
Na zalost,ne radi nista od toga osim sto povremeno radi posao selektora,uglavnom kad su okupljanja i utakmice,ostale dane u godini odmara,cak ne ode ni na izvlacenje grupa.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 feb 2014, 17:16

Henderson je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Costa je dobrodošao.
Sasvim je dovoljno da radi posao selektora. Niko od njega ne trazi nista ni vise ni manje.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 16 feb 2014, 17:48

Već smo pisali da su crno-crvene pojačali Fenan Salčinović, Petar Bašić, te najnovije pojačanje Mehmedalija Čović. Ono što svakako niko u i oko kluba ne zna, kada će i da li će se pripremama kluba priključiti Nglame Clovis, 22-godišnji Kamerunac, koji se navodno nalazi u Njemačkoj, te ne može da sredi sve papire oko ulaska u Bosnu i Hercegovinu.

Veoma je interesantno, da trener Nizah Hukić ne računa na ovog igrača što je već izjavio u jednom razgovoru za naš portal, dok rukovodstvo kluba želi da se ovaj igrač priključi treninzima i bori za svoje mjesto u timu. Svakako čudna situacija, kada se zna da prvenstvo počinje za dvije sedmice, a Kamerunac nije odradio niti jedan trening s ekipom. Postavlja se pitanje ko gura Clovisa u klubu?

Odgovor sigurno nećemo pronaći u klubu, ali svakako da slučaj možemo povezati s tim da Clovisa zastupa agencija koju vode Sead Sušić i Darko Smoljanin, koji u Čeliku imaju još jednog igrača stopera Seada Jakupovića

FAMILY je i u Celiku :-)
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 16 feb 2014, 17:53

Kada je ova utakmica Bosna i Germania - Egipat?
Kada pocinje pljuvanje Tankovica koji je premlad za BiG reprezentaciju ali nije za Svedsku? A ja, Susic nas je odveo na svjetsko pa moze to da radi :lol:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 16 feb 2014, 19:27

hogarstrasni je napisao/la:Kada je ova utakmica Bosna i Germania - Egipat?
Kada pocinje pljuvanje Tankovica koji je premlad za BiG reprezentaciju ali nije za Svedsku? A ja, Susic nas je odveo na svjetsko pa moze to da radi :lol:
Hajde mozgu, pametnjakovici, zweisteinu, objasni nama neukim, kako Safet da pozove svedskog reprezentativca? Hajdi da se i mi koji pojma nemamo pravila FIFA-e ,da skontamo tu tvoju vrsnu inteligenciju. Za sve ostalo se obrati izrodu Adnanu Huseincehajicu.
Mani se lupetanja.
Nema Tankovic kvalitet ni za Svedsku A reprezentaciju, niti ce biti jos dugo u tim kombinacijama, kao ni Halilovic za Hrvatsku, nego ih prpa hvata,pa im zato i urucuju pozive.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 16 feb 2014, 19:35

19risha88 je napisao/la:.bla bala bla ZATO I JEST NOGU DOBIO... A HRVATSKA IZGUBILA STATUS NOSITELJA..

Jarne i da imas zlatne agumente ja ti te necu citati dok neiskljucis pisanje velikim slovima! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sve sam ti fino gore objasnio, a ti stavljas opet neke slike Tina Svena koji sa dosadasnjim uspjehom Susica nema ama bas nista. Kad se pravi procjena necega sto je neko uspio onda se negleda sta on moze sve uprskati nego sta je dosad uradio. Dosad je Pape car, Kralj i legenda a ostalo mozete macku o rep okaciti :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: rishovski i 3 gosta.