Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Real Madrid C.F.
Fale nam strašno ezil i higuain
(
)
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
Re: Real Madrid C.F.
nemoj tako, ozil je klasa a higuain je legenda kluba, pokazi malo postovanja 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
a jbaji je Bale to si morao dati
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Otkad ti pratiš nogomet tako ti Boga, od jučer?MrUnited je napisao/la: a sta je to uradio vrijedno spomena
samo navedi broj trofeja u njegovo vrijeme
Laganini do 3 boda B-)
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
ezil je WCLenBias je napisao/la:nemoj tako, ozil je klasa a higuain je legenda kluba, pokazi malo postovanja
naprijed rejal
Jese nastavlja da trese
kad se samo sjetim da je bilo pitanje i ozbiljno se raspravljalo kao da li se pravi napadac ostavio/prodao kada se prica o igracini kakav je benzema i argentinskom panju gonzalu 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
čeka se elaborat suhog da ti pokaže da si u krivu, i njegov šegrt consneštonešto da ga podržiLenBias je napisao/la:kad se samo sjetim da je bilo pitanje i ozbiljno se raspravljalo kao da li se pravi napadac ostavio/prodao kada se prica o igracini kakav je benzema i argentinskom panju gonzalu
naprijed rejal
Nije ti dosta što si se prosuo na temi Bayerna pa si sad došao i ovdje.MrUnited je napisao/la:Johny je napisao/la:Vjerovatno je i Rud bio istrosen
a sta je to uradio vrijedno spomena
samo navedi broj trofeja u njegovo vrijeme
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Consigliere
- Kontakt:
Jedina tema (iako nisam 100% siguran jer ne citam vecinu ostalih) gdej se bez razloga pljuje po igracima koji su ostavili dubok trag u Realu a nisu otisli pod nekim kontroveznim okolnostima ili u Barcelonu. Ali, nazalost, Real je postao takav klub, za koji se navija da bi se za nekog navijalo za nekog, pa me takvi postovi i ne iznenadjuju. A, necu ni pominjati strasne kontraargumente, kad mu ispises pola stranice a on tebi dva reda od kojih je vecina rijeci panj i nekoliko smajlija.
In other news...
Jese- Bogarissimo
Bale- odlican
In other news...
Jese- Bogarissimo
Bale- odlican
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Consigliere mislim da malo pretjerujes,kazem ti to kao tvoj kum 
- Consigliere
- Kontakt:
U cemu pretjerujem?Dzoni je napisao/la:Consigliere mislim da malo pretjerujes,kazem ti to kao tvoj kum
Fit Tony: I keep my friends close...
ipak izgleda da su zamijenili uloge
Inače, kakvo primanje Karića
Inače, kakvo primanje Karića
naprijed rejal
Sveti je napisao/la:čeka se elaborat suhog da ti pokaže da si u krivu, i njegov šegrt consneštonešto da ga podržiLenBias je napisao/la:kad se samo sjetim da je bilo pitanje i ozbiljno se raspravljalo kao da li se pravi napadac ostavio/prodao kada se prica o igracini kakav je benzema i argentinskom panju gonzalu![]()
![]()
Hmm,ja koliko se sjecam ja sam bio medju rijetkim koji je branio Benza,i crtao pojedincima zasto je vjerovatno jedini napadac koji odgovara ovom sistemu u realu.
Dok si ti Sveti pisao da je on Panj
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Jese trese.
Momak ce Ronalda ubrzo penzionisati
Momak ce Ronalda ubrzo penzionisati
Mislim da su nam se mišljenja uglavnom razilazila po pitanju tog "sistema" gdje si rekao da suarez ne bi dobro došao realu, a ne znam postoji li tim na svijetu kojem suarez ne bi dobro došao 
naprijed rejal
Ma pisali smo vec o tome neki dan.Consigliere je napisao/la:U cemu pretjerujem?Dzoni je napisao/la:Consigliere mislim da malo pretjerujes,kazem ti to kao tvoj kum
Bezveze se trazi neka dlaka u jajetu,a nema potrebe za tim.
Evo 24. utakmica u nizu u kojoj se ne zna za poraz.
Jao Di Marije šlape 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.