kako je ono profulao carToxicity je napisao/la:Jao Di Marije šlape
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Kontrolisani fudbal by Kruno Jurcic at his best
Jese ubija i dalje
odbrana nije bila bolja valda zadnjih 10 godina
Benzema nastavlja dobru formu
Luka dobio odmora , sljedeci put ce Xabi
Dobro je i postaje sve bolje.
Jese ubija i dalje
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Jel realan ovaj lik ?MrUnited je napisao/la:Johny je napisao/la:Vjerovatno je i Rud bio istrosen
a sta je to uradio vrijedno spomena
samo navedi broj trofeja u njegovo vrijeme
Pa samo bio najbolji strijelac prvenstva u prvoj sezoni , i kljucni covjek u dvije uzastopne titule
sve do povrede ..
Klin šit opet
24? uzastopna utakmica bez poraza..
dominacija se nastavlja, idemo dalje, jako, jace, brze, vise, bolje 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
nemoj tako uvrijedit ćeš sušu i njegovog šegrta.Raul_64 je napisao/la:Kontrolisani fudbal by Kruno Jurcic at his best![]()
Jese ubija i dalje
naprijed rejal
Stvarno su odjednom i Ramos i Pepe počeli igrati kako najbolje znaju i umiju, valjda im je došlo iz guzice u glavu
da se moraju popravljati..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Pomaze im i sto se Balet/Jese vracaju u odbranu i ispomazu bekove , dok je trojka u sredini takticki,trkacki savrsena.
A sve vise i uigrana.
Ovo fakat izgleda dobro , da rutiniramo gostovanja bez Ronalda i velikog trosenja.
A sve vise i uigrana.
Ovo fakat izgleda dobro , da rutiniramo gostovanja bez Ronalda i velikog trosenja.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mene mogu uvrijediti samo tvoji inteligentni postovi,puni panjevizmaSveti je napisao/la:nemoj tako uvrijedit ćeš sušu i njegovog šegrta.Raul_64 je napisao/la:Kontrolisani fudbal by Kruno Jurcic at his best![]()
Jese ubija i dalje
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
I sve to bez najboljeg stopera u timu,namazn je Talijan svim bojama,kako je samo tempirao igru i formu igraca 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Consigliere
- Kontakt:
Sveti je napisao/la:Ezile vrati se![]()
kejdura

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ti ćeš mu rećiSaurman je napisao/la:Nije ti dosta što si se prosuo na temi Bayerna pa si sad došao i ovdje.
- OnlyUnited
- Kontakt:
JefeJesé Rodríguez is determined to follow in the footsteps of Raúl González. In the 1994-95 season, when the legendary number 7 made his debut in the Real Madrid first team, he ended up with 10 goals, 9 in the league and 1 in the cup.
Right now, Jesé Rodríguez has got 8: 5 in the league and 3 in the cup, and there are still 14 league games, plus the cup final and the Champions League knockout stages to go.

Lukita

Žabar

Sveti i Ezil

tacno navijam za vas samo zbog mistera na klupi koji dokazuje svoju klasu, na pocetku su vecina bili skepticni sto se njega tice ali Carlito je nasao dobitnu kombinaciju, ne mozes vam gola dati tek tako
, nadam se da uzimati ligu ove godine, a nekako sam ubijedjen da ce LP biti najmanje finale 
- Consigliere
- Kontakt:
Naguzio ga neko buljav kad je bio mali, pa se i danas prepadne kad vidi Ozilageoxx je napisao/la: Sveti i Ezil
Ako ce nam iko donijeti LP ove godine to ce biti Jese. Kakva hladnokrvnost danas, fenomenalno
Fit Tony: I keep my friends close...
Ne pamtim kada je Real igrao ovako dobar fudbal.Carlito je pokazao da je veliki strucnjak i tim je ukomponovao za mali vremenski period.Ekipa ima i glavu i rep sto se nije moglo vidjeti dok je Murinjo bio tu.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.