Puno ime Tino-Sven Sušić
Klub Hajduk Split
Godine 22
Datum rođenja 13 Veljača 1992
Visina (cm) 185
Težina (kg) 77
Pozicija DM(C),C,AM(LC)
Preferirajuća noga Lijeva
Pucajte...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ovo je prvi put poslije Petra Jelica da sam molio Boga da nam neka reprezentacija ukrade igraca.Head je napisao/la:Prava stvar,ukrali smo ga Belgijancima.
Igrao je on i kao zadnji vezni. Upravo on je jedan od najzaslužniji za osvajanje kupa protiv Lokomtive, tada je igrao na zadnjem veznom.FaraonTM je napisao/la:Do prije 10 dana sam mislio da je momak ofanzivni vezni..
Pa dobro, tesko da je gori od Fellainia.Head je napisao/la:Prava stvar,ukrali smo ga Belgijancima.
Ok, neću ništa da govorim dok ga ne vidim u reprezentacijiVirtu4l je napisao/la:Igrao je on i kao zadnji vezni. Upravo on je jedan od najzaslužniji za osvajanje kupa protiv Lokomtive, tada je igrao na zadnjem veznom.FaraonTM je napisao/la:Do prije 10 dana sam mislio da je momak ofanzivni vezni..
Upravo to, pozelimo momku dobrodoslicu, ipak je to nase gore list i ovo je nasa repka, pa prolazilo ih je svakakvih kroz repku, pa zasto ne probati i njega?FaraonTM je napisao/la: Ok, neću ništa da govorim dok ga ne vidim u reprezentaciji
Kao sto Avdiju njegove lose partije do sada nisu istjerale iz repke tako nece ni ovoga.Armala je napisao/la:Nasljednik Avdije u repki
Budi moderan i pljuj na nevidjeno. Pljuvanje je in.Tracy3McGrady je napisao/la:Upravo to, pozelimo momku dobrodoslicu, ipak je to nase gore list i ovo je nasa repka, pa prolazilo ih je svakakvih kroz repku, pa zasto ne probati i njega?FaraonTM je napisao/la: Ok, neću ništa da govorim dok ga ne vidim u reprezentaciji
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alucard, AnelMid, Anoniman, atomac123, Bejker, Blackwargreymon, bordobijeli, bvsic, Confiance, darker10, deda, denza, Dinhooo, eaglebvb09, emir79, greenwood, guillermo, Hansestadt, HariTz, HyperOS, HZbec, imekorisnicko, jasmin10, Jegres, JimmyPage, Jurica95, jurisicduska, Kaunas, Lavcina, LenyYoro15, leo1946, maho_sa, MaroonBjelave, mercurial, Micron, MrPink, NebeskaSila96, NEZALAGANJE, PeppermintSA, Principatus, relativizam, riki46, rukometubih23, s4mke, SamoDaKazeem, Shategabri, signalidunapark, soccerfan, soko, StevieG8, torbica, TrueBlue, UtdBiH21, Venom, VolimBiH96, xinxee, zastitaIdentiteta i 641 gost.