NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA kviz :)
pa ja tebe pitam je li on kvalifikovan za tu visinu koju si naveo, posto nemam pojma koliko je tacno visok 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
[quote="miki_92"]pa ja tebe pitam je li on kvalifikovan za tu visinu koju si naveo, posto nemam pojma koliko je tacno visok
[/quote
210

210
igrac koji je proveo najvise minuta na parketu a da nije imao nijedan sut na kos
miki_92 je napisao/la:igrac koji je proveo najvise minuta na parketu a da nije imao nijedan sut na kos
rodman?
hm,možda joel anthony,on je bio jedan od najslabijih ofanzivaca ikad?
a mozda je i perkins? imao je on utakmica sa 0/0...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
KK_Bosna je napisao/la:a mozda je i perkins? imao je on utakmica sa 0/0...
moguće,ali možda nije odigrao minuta na toj tekmi kao anthony
podatak koji ja imam kaze da je Anthony proveo 43 min. na parketu a da nije imao ni jedan pokusaj na kos sto je i rekordKK_Bosna je napisao/la:a mozda je i perkins? imao je on utakmica sa 0/0...

ja se izvinjavam, da li neko prenosi veceras all star , neki nas kanal ili satelit?
najviše odigranih minuta bez bilo kakvog statističkog učinka,koji igrač,koliko minuta?
e taj rekord sam zapamtio jer sam skoro postavljao slicno pitanje pa sam i ovo usput procitaofilip13 je napisao/la:najviše odigranih minuta bez bilo kakvog statističkog učinka,koji igrač,koliko minuta?
Kenny Walker, 12 min. i igr'o je za Washington Bulletse ako se ne varam kad je postavio taj rekord
miki_92 je napisao/la:e taj rekord sam zapamtio jer sam skoro postavljao slicno pitanje pa sam i ovo usput procitaofilip13 je napisao/la:najviše odigranih minuta bez bilo kakvog statističkog učinka,koji igrač,koliko minuta?
Kenny Walker, 12 min. i igr'o je za Washington Bulletse ako se ne varam kad je postavio taj rekord
svaka čast
- invincible1921
- Kontakt:
jedno ne bas odredjeno pitanje
Ko je igrac ili vise njih da imaju najvise prstenova a da nisu imali neke bitne uloge u ekipi ?
ne znam odg nego me intereuje,predpostavljam da je neko iz bullsa
ne znam odg nego me intereuje,predpostavljam da je neko iz bullsa
=\_1921_/=
- Donnie Darko
- Kontakt:
Najsvjeziji primjer je Juwan Howard u Heatu, dvije titule na minimalnom ucinku.
Ali meni je najdrazi Morrison, dvije titule u Lakersima sa nikakvim ucinkom. Ne znam ni je li igrao u playoffu kada su osvajali.
Ali meni je najdrazi Morrison, dvije titule u Lakersima sa nikakvim ucinkom. Ne znam ni je li igrao u playoffu kada su osvajali.
bill wennington mi pada prvi na pametinvincible1921 je napisao/la:ne znam odg nego me intereuje,predpostavljam da je neko iz bullsa
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
u kojoj ekipi ove sezone najviši igrač ekipe je postigao najviše trojki u toj ekipi?
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Spencer Hawes, Sixersi.filip13 je napisao/la:u kojoj ekipi ove sezone najviši igrač ekipe je postigao najviše trojki u toj ekipi?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.