Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

daffy
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la daffy » 27 jan 2010, 01:27

citam na JB, kazu da je Elkan pravo ljut.. on je trazio da otpuste Ferraru iako ga je Blanc htio zadrzat.. i da ce 'ubrizgati' 100m na ljeto.. :roll:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 27 jan 2010, 11:22

a tu su i informacije,da je Ciro dobio nogu i prije Napolija,a Benitez je 100% bio kontaktiran ,sad jel prihvatio dalje razgovore vidjecemo ,

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 482152.stm
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 jan 2010, 14:41

Talijani su izracunali da su povrede koje su zadesile juventus kostale ga najmanje 15 izgubljenih bodova....do sada smo imali 43 povrede u 28 odigranih utakmica ili 1,5 po susretu :roll: :roll: ...a inter i milan su imali 30 odnosno 21 povredu ove sezone.

Prosle sezone imali smo ukupno 73 povrede u 50 utakmica ili 1,46 po utakmici :roll: :roll: ....i stas ti ocekivat...kad svaku tekmu moramo krpit sastav....ma povrede su glavni faktor ovako losih rezultata,ovo je nemoguce koliko povreda imamo...pa to niko na svijetu nema

sto se trenera tice.....od svih ovih imena ni jedan nije bolji od ferrare..osim beniteza Al on bi tek na kraju sezone preuzeo...nezz stvarno ne vidim izlaz iz ove situacije,nijedno to trenersko ime nije dovoljno dobro za juve....al ako nista taj pozitivan psiholoski sok da vrati ekipu..jer ocigledno da ciro to ne moze i samo zato sam za novog trenera...a da hocemo intera dobit...da bar kup ganjamo i ligu uefa
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 27 jan 2010, 15:37

ne zelim biti neobjektivan :D

Sahranicemo gamad, malo nerealno nego uobicajeno, ali eto, kad je dernek nek je i veselje. Ionako nam Inter nece nikada bii ni do q...
MENI MOJE, A VAMA VASE

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 27 jan 2010, 15:58

bilo je juce da ce nas nekakva Meleam grupa da kupi dionice pa da imaju vlasnistvo sa Elkanima.. a pored para ponudili su pomoc oko medicinskog osoblja, jer se oni bave medicinom i tim sranjima, sta ja znam.. ugl. i oni vide nas problem :mrgreen:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 jan 2010, 16:05

daffy je napisao/la:bilo je juce da ce nas nekakva Meleam grupa da kupi dionice pa da imaju vlasnistvo sa Elkanima.. a pored para ponudili su pomoc oko medicinskog osoblja, jer se oni bave medicinom i tim sranjima, sta ja znam.. ugl. i oni vide nas problem :mrgreen:

ma elakna treba otjerat...sve te majmune...dok se moggi ne vrati i taj neki agnelli sto ga moggi spominje nista od tog...elkana samo fiat interesuje...zapostavio je juve skroz...a nisam znao da ima jos agnellievih..bas me interesuje ko je taj sto ga moggi spominje
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 27 jan 2010, 16:11

i John Elkan ( sadasnji predsjednik Juvea ) i Andrea Agnelli ( ja mislim da je Andrea ) su unuci od Agnellija.. dobar je Elkan nemoj tako.. samo sto je zadnje godine vise pucao prema Fiatu , jer se sada Fiat probio na americko trziste i imaju para ko u bajci.. kupili su i 25% dionica od Cryslera, a prodaja Fiata ide samo uzlaznom putanjom.. evo pise link na JB, planiraju za ovu godinu da prodaju 5.000.000 Fiatovih auta na americkom trzistu.. i istina, vise je vremena proveo u americi i nije znao da je ovako losa situacija sa Juveom.. cim se vratio odma je poceo po otkazima i Ferrara je prvi koji je dobio otkaz.. inace Elkan planirao na ljeto dati 100m, a cinjenicom da smo ispali i iz LP, mozda ce dati i puno vise.. dobar je ovaj Elkan i uvijek sam bio uz njega.. a to sto Moggi kaki to je druga stvar :mrgreen: .. jer on hoce cistokrvnog Agnellija ponovo na vlasti.. :mrgreen:

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 jan 2010, 16:29

daffy malo offtopic, jesi ti siguran da se radio o 5 miliona fiata na američkom tržištu, djeluje mi preuveličano i to nekoliko puta, jer je prodaja automobila u usa najmanja u zadnjih nekoliko godina?
fakat bi bili giganti ako to uspiju, mada mi to zvuči kao SF
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 jan 2010, 16:29

mislio sam da je posljednji pravi agnelli izvrsio samoubistvo i da vise nema "pravih"...a elkan nije pravi a za ovog stvarno nezz........a sigurno je da ni jedan ni drugi ne mogu biti autoritet kao La avoccato i braniti interese kluba....ma bez moggija je sve tako tesko...

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 jan 2010, 16:32

sarajlija89 je napisao/la:mislio sam da je posljednji pravi agnelli izvrsio samoubistvo i da vise nema "pravih"...a elkan nije pravi a za ovog stvarno nezz........a sigurno je da ni jedan ni drugi ne mogu biti autoritet kao La avoccato i braniti interese kluba....ma bez moggija je sve tako tesko...
bio je neki njegov unuk-inače gay često po talijanskim medijima, neznam jel to možda taj što se ubio ili ima ipak još jedan
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 27 jan 2010, 16:39

ima jos jedan, a to je taj za kojeg je Moggi govorio ako se vrati.. realno, ako se Agnelli vrati na poziciju predsjednika onda Blanc i Bettega idu vani, Secco se vraca na svoju staru poziciju, a Moggi kao sportski direktor.. mislim da bi to bilo odlicno, mada opet Elkana volim jako.. Elkan ti je sin od Avvocatove kcerke ja mislim, a njen muz je amerikanac.. mah, cudna porodica, nema sta.. a ovaj Agnelli je pravi Agnelli.. :mrgreen:

@tony_morale, da to zele.. ali ne samo sa brendom 'Fiat' vec i ostali.. kao i New Holland, i ostale gluposti.. a cinjenica da su Fiati jako jeftini, malo trose za razliku od americkih koji jedu bukvalo gorivo.. mislim da bi mogli doci do cifre od 5m.. jos kakva je recesija, svi idu na to da voze sto jeftinija auta koja ce ih manje kostati.. Fiat je jedna od rijetkih automobilskih kompanija koja nije u padu, vec u nevjerovatnom usponu..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 jan 2010, 16:55

evo ferrara kaze da nije kriv i da ne osjeca odgovornost za sve ovo....a jbg...stvarno mi je zao sto se tako potrefilo,ne zasluzuje ciro ovo....al okolnosti mu nisu na ruke isle....od ovih sto se spominju za trenera....ma gentille nek dodje..jbg ipak je legenda kluba....ili conte..nezz kako niko njega ne zove..cuj zaccheroni,nedo bog

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 27 jan 2010, 17:38

meni on snosi krivicu radi formacija i zato sto mu pojedini igraci igraju stalno.. a nekim nema muda da kaze na klupu.. Poulsen, Amauri, Grosso prva skupina, a Diego druga.. ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 jan 2010, 17:40

Diego je igračina i ja sam ne znam kako nije uspio u Juve-u, ili je do njega ili stvarno mu ne paše Italija...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 jan 2010, 17:43

Pozvani za inter

1 Buffon
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
11 Amauri
12 Chimenti
13 Manninger
15 Zebina
21 Grygera
22 Sissoko
26 Candreva
27 Paolucci
28 Diego
29 De Ceglie
32 Yago
33 Legrottaglie
36 Giandonato
39 Marrone
43 Boniperti

E jbo ga dan vise..i povrde..alex gripu ima nema ni njega..pa kakv je ovo sastav :roll: :roll: .....jedini covjek koji mi je davo nadu nas capitano...nema ga..... :evil: :evil: :evil: ...joj poludicu,koja je ovo patnja

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 27 jan 2010, 17:47

Rossi nije pozvan :evil: :evil: :evil: :evil: neka ide Ciro u tri pm....

mogao je Diego igrati u onoj supljoj Bundesligi..

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 jan 2010, 17:54

Joj, da hoce vise ova sezona sto prije da se privede kraju. Da ne gledam vise ovu patnju. Pa do kraja sezone necemo imati dovoljno za prvi tim. :evil: :evil:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 jan 2010, 17:59

sarajlija89 je napisao/la:Pozvani za inter

1 Buffon
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
11 Amauri
12 Chimenti
13 Manninger
15 Zebina
21 Grygera
22 Sissoko
26 Candreva
27 Paolucci
28 Diego
29 De Ceglie
32 Yago
33 Legrottaglie
36 Giandonato
39 Marrone
43 Boniperti

Prvi tim Buffon-Grygera,Cannavaro,Chiellini,Grosso-Sissoko-Melo,Candreva-Diego,Amauri,paolucci...

S tim da se moze desiti da De ceglie mozda zaigra i da budemo u formaciji sa jednim spicem....i da....izmjena nemamo :roll: :roll: ...nezz stvarno...ovo je patnja

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 jan 2010, 18:01

Ja sam tipovao da ce biti dvije povrede do cetvrtka. Eto Alexa nema, nije povreda ali isto je, njega nema pa nema. A ima jos do pocetka tekme dugo, vrlo sam blizu :( :( :(
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 jan 2010, 18:04

ma mi izmjene postene nemao evo vec dva mjeseca i sta ces ti ocekivat....zato mi je zao cire i zbog svih ovih nesretnih okolnosti i malera koji nas prati...sta ce on kad nema igraca ubacit koji moze promjeniti tok utakmice.... :roll: :roll:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.