RK Čelik
Re: RK Čelik
Ko je taj Mujan,nemam pojima?Samo prica se da je ubica na desnom beku?jel to istina il je gurbet neki?
Mujanovic Nermin ... Dobar,dobar .. perspektivan desni bek,dobili ste puno na njemu .. inace junirski reprez.al iz 1960te
))

- samo_lijevo
- Kontakt:
taman se uklapa u ekipu PIO/MIO.rukomettt je napisao/la:Mujanovic Nermin ... Dobar,dobar .. perspektivan desni bek,dobili ste puno na njemu .. inace junirski reprez.al iz 1960te))
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Tko vam upakira ovo sa radnim dozvolama,dok je Bosna bila legija stranaca to je bilo pod tepihom,jel tako sekretaru ili ti bošnjak 033 

-
Zalosno je ovo sta ljudi pisu i komentarisu o covjeku koji je ostavio veliki trag u Bosanskom i Italijansom rukometu,covjek zasluzuje postovanje....."NAS PROBLEM"je u tome sto se lose po klubovima radi sa mladima i ljudi i sa 40 godina mogu i moraju igrat,nazalost nedaju im da se penzionisu 

Nikakva novost nije ovo vezano za radne dozvole. Ako je neko pratio, ista stvar se desila s kosarkasicama u prethodnim sezonama, i morale su napustit drzavu. Tako da ista sudbina slijedi i Ivanceva. Nazalost, radnici u klubovima ocigledno nisu ozbiljno shvatili da je potrebna radna dozvola, i kad se doslo do ove situacije sad ocekujem izjave nekih teorija zavjera i sl. Medjutim, najveci krivci su osobe u upravama klubova koji misle da se moze raditi kako hoce i izbjegavat ono sto je zakonska obaveza.brzi je napisao/la:Tko vam upakira ovo sa radnim dozvolama,dok je Bosna bila legija stranaca to je bilo pod tepihom,jel tako sekretaru ili ti bošnjak 033
RZ88!
- firefirefirely
- Kontakt:
Ćomi legendo, nece biti isto bez tebeRukometaši Čelika upisali su večeras u Gradskoj areni svoju 13. ovosezonsku prvenstvenu pobjedu. Rezultatom 49:27 (27:13) Zeničani su savladali Čapljinu. Duel prve i posljednje ekipe na tabeli Premijer lige BiH protekao je u egzibicionoj igri domaćeg sastava u kojem su zapaženu minutažu dobili i juniori Almir Rekanović, Harun Alihodžić i Miralem Dudić. Utakmica koja je Čelik učvrstila na liderskoj poziciji, ostat će upamćena po tome što bi mogla biti i posljednja koju je ove sezone u majici Čelika odigrao Milan Ivančev. Njemu je zenički Ured za strance uskratio dalji boravak u našoj zemlji, zbog činjenice da ne posjeduje radnu dozvolu. Ivančev kojem je ovo druga sezona kako s uspjehom brani boje Čelika, već sutra će kako saznajemo, napustiti BiH. „U ponedjeljak ćemo nastaviti pravnu borbu za Milanov brz povratak u naše redove. Definitivno je da su u slučaju našeg igrača i RK primjenjeni aršini i standardi koji se ne primjenjuju u drugim klubovima i drugim dijelovima BiH“, kaže Pane Škrbić, predsjednik RK Čelik. Sličan problem ima i Boško Jolović, također rukometaš sa pasošem Republike Srbije koji bi uskoro mogao biti na „udaru“ Ureda za strance u Zenici.
ČELIK – ČAPLJINA 49:27 (27:13)
Gradska arena. Gledalaca 300. Sudije: Obrenko Miljković (Bijeljina) i Duško Ristanić (Brčko).
ČELIK: Dervenčić 6, Martić, Alihodžić 2, Duidić 1, Hurem 1, Mujanović 2, Begović 5, Ivančev 6, Sirčo 12 odbrana, Kadić 13, Starčević 7 odbrana, Begagić 1, Rekanović 2, Jolović 4, Bašić. Trener: Zdenko Antović.
ČAPLJINA: Kozina 5 odbrana, Džeba 5 odbrana, Borovina, Dragičević 2, Lasta 12, Zubonja 2, Čubela 1, Kolovrat, Čosić 3, Rodi 4, Bencun 1, Brkić 2. Trener: Dragan Suton

Ocekivana tri boda protiv Capljine,al neocekivan odlazak jednog od boljih igraca Celika Ivanceva!Iskreno se nadamo da ce ljudi iz uprave i iz grada naci nacina da se rijesi ovaj problem sto prije jer i svi drugi klubovi imaju nazovimo strance i njih niko ne dira?A Rk Celik trn u oku samo da mi je znati kome i zasto,jer je ovo prvi slucaj da jedan igrac bude maltene protjeran iz drzave!stvarno smijesno i zalosno...
Druze ne znam koliko si upoznat, ali ista situacija je prosle godine bila u zenskom kosarkaskom klubu i na kraju su igracice napustile BiH, i koliko me sjecanje sluzi vise se i nisu vracale u Zenicu. Greska je ljudi u klubu sto se ne radi po propisima. Razumio bi ja da je ovo prvi put da se desi, ali nije i iz toga su trebali izvuc pouku da nema igranja s tim. I zamolit cu vas bez nekih teorija zavjera, neko radi protiv Celika itd. Ja isto navijam za Celik, pratim svaku domacu utakmicu i naravno da bi zelio da budu prvaci, ali treba radit po zakonu i po pravilima. Po meni je smijesno i zalosno sto je klub dozvolio da dodje do ove situacije.BAMBI je napisao/la:Ocekivana tri boda protiv Capljine,al neocekivan odlazak jednog od boljih igraca Celika Ivanceva!Iskreno se nadamo da ce ljudi iz uprave i iz grada naci nacina da se rijesi ovaj problem sto prije jer i svi drugi klubovi imaju nazovimo strance i njih niko ne dira?A Rk Celik trn u oku samo da mi je znati kome i zasto,jer je ovo prvi slucaj da jedan igrac bude maltene protjeran iz drzave!stvarno smijesno i zalosno...
RZ88!
to je upravo to.
šta nas treba da bude briga, da li drugi timovi imaju strance bez valjane dozvole. ako radiš po pravilima, ovako ti se nešto ne bi moglo desiti. to jedino treba da je bitno...
šta nas treba da bude briga, da li drugi timovi imaju strance bez valjane dozvole. ako radiš po pravilima, ovako ti se nešto ne bi moglo desiti. to jedino treba da je bitno...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ma ok je to sto vi pricate sve po zakonu,al u citavoj rukometnoj ligi nikad u istoriji lige se nije desilo da igrac bude protjeran i zasto bas sad i to Ivancevu nasem i Celiku?To mi nije jasno,a da se trebalo ranije reagovati jeste al mozda ni sad nije kasno da se sta sredi jer kod nas u drzavi se sve moze zavrsiti...
Druze ovaj Ured za strance ti je zaduzen samo za Zenicu (koliko sam upoznat), i kako sam ti u prethodnom postu napisao nije prvi put da se ovo desi kod nas. Svaki grad ima svoj Ured za strance, i zasto oni ne poduzimaju nista to iskreno nije nas problem. Vidjeli smo da se kod nas to neoprasta i da se mora izganjati radna dozvola. Nadam se i ja, kao i vecina navijaca Celika da ce se ovaj problem uspjesno rijesiti i da ljudi u klubu vise nece dozvolit da do ovog dodje.BAMBI je napisao/la:Ma ok je to sto vi pricate sve po zakonu,al u citavoj rukometnoj ligi nikad u istoriji lige se nije desilo da igrac bude protjeran i zasto bas sad i to Ivancevu nasem i Celiku?To mi nije jasno,a da se trebalo ranije reagovati jeste al mozda ni sad nije kasno da se sta sredi jer kod nas u drzavi se sve moze zavrsiti...
RZ88!
- samo_lijevo
- Kontakt:
napusta vas Hurem,nova destinacija Irak.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Huremu koljena tropac, nece njega niko u ovakvom stanju. Mora on prvo ozdraviti da bi negdje otisao.
Postovanje treba zaraditi.
- samo_lijevo
- Kontakt:
dobro,tvoja stvar da li ces vjerovati.kad_kako je napisao/la:Huremu koljena tropac, nece njega niko u ovakvom stanju. Mora on prvo ozdraviti da bi negdje otisao.
Otisao je Hurem, to je sinoc potvrdjeno od strane kluba, ali bar raduje povratak Ivanceva, rijeseni su papiri oko radne dozvole.samo_lijevo je napisao/la:dobro,tvoja stvar da li ces vjerovati.kad_kako je napisao/la:Huremu koljena tropac, nece njega niko u ovakvom stanju. Mora on prvo ozdraviti da bi negdje otisao.
RZ88!
-
Raduje me da je Mujan "proigrao"i da se isplati ulozeno u tog momka;) a Hurem je dobar igrac,malo "povredjen" al moze on jos dosta tog da da rukometu a pogotovo ako se zna da ce u Iraku da igra za "veliku lovu";) Sretno Huremu,Mujanu i Čeliku u nastavku prvenstva !!!
Mirza Hurem iz Čelika u irački Al Karkh
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Valjda ste progledali,dajte ljudima penzije
,a toj djeci priliku da uče i napreduju.

Ljudi smijesno je to sto pricate da djeca mogu igrati igrala bi i normalno bi ispali a ovako cijele godine je celik bio prvi i sad kad ima povrijedjena dva beka i jednog protjeranog i jedan otisao u irak fakticki ostao jedan bek dervencic i vi se pravite pametni nesta!Ja zaboravio sam rukometnog fosila Mujanovica koji je nidje veze!al pored svega nadam se da ce se vratiti ovi povredjeni i da se plasiramo u ovu ligu 4...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.