Ovaj nas "treci" gol je zasluga Lichta, a nikako Martina...
U onakvom buketu igraca, lagano u korner...
Onaj bokserski start na Giu, blago receno, bijo je bezobrazan... Nista bolji nije bio ni sudija koji je gledao, njemo...
Idemo dalje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Znači, čovjek koji je zabio 12 supervažnih golova, unaprijedio napad skupa sa Tevezom za 100%, je RASPALA **** jer je eto "otjerao" Matrija, upoređen je sa Trezegeom i odigrao loše u polju, a ipak učestvovao u 2/3 gola danas postignuta.MATER TI SPANSKU ****, FAMILIJU BASKIJSKU KARINO RASPALA, NI ZA STA TE BOG NIJE STVORIO KITO ****, MAJKU DA TI **** USRALU ZAKRPLJENU
Na portal nikad ni ne idem, ovo sam vidio na forumu.Italia je napisao/la: al najjaca stvar je kao u fazonu "slucajno sam naletio".. slucajno si naletio na taj post na Juvebalkan portalu, na vijesti u kojoj je pored mog bilo postavljeno jos 500-600.. razumijes, zapalis cigaru i za 5 minuta prelistas svih 600 postova i dodje ovdje objaviti moj.. koja koincidencija brate, ma svaka ti cast !
ne hejtam ja njega uopste toliko, al svaki moj komentar se pomno prati pa ispade da je toliki hejt.. a par puta sam ga spomenuo otkako je dosao..Stranac je napisao/la:Ne kontam što hejtaš Llorentea ovoliko?
Ozbiljno pitam, fakat.
E moj daffy koji si ti lik ljubi te Marchisio, jba ti Re Leonu majku jer je lose odigrao, jos vidim datum.... pa juce.Strasno.Italia je napisao/la:hahahahahahaha pazi pacenika sto pronalazi moje postove po drugim portalima
nevjerujem, zar nista pametnije u zivotu nemas da radis ? Hahahah
hahah ode Matri, ode panj.Italia je napisao/la: najvise zbog njega ode Matri i sto ne vidim tu njegovu moc, znanje ili sta vec ima
hahah bolje gledat kako se Matri muci i da poneki gol nego kad Llorente da gol bez po muke hahah sta bi tek rekao za Trezegueta ili Inzaghia, haman krampe, Matri je bolji.Italia je napisao/la: al ako realno pricamo covjek je dao 7-8 golova u Kalcu, iako igra svaku tekmu do 89. minute, a pri tom ti golovi su mahom il nebitni (pretezno za hendikep) ili su prejednostavni kao i ovaj danas glavom bez ikakve muke.. da se razumijemo
Bilo bi lijepo kada bi za njega mogli uzeti bar koju kintu. I nek ide. Nije igrac za ovaj klub.Today's @tuttosport reports that Giovinco has decided to leave Juventus at the end of the season.
9 miliona funti i nosite gaLiverpool are ready to re-ignite their interest in Juventus attacker Sebastian Giovinco (27), according to Sports Direct News.
prihvatio bih 10 mil funtiDavid Moyes is willing to shell out 10 million euros (£7 million) for Juventus defender Martin Caceres, 26. Tuttosport
Italia je napisao/la:
ne hejtam ja njega uopste toliko, al svaki moj komentar se pomno prati pa ispade da je toliki hejt.. a par puta sam ga spomenuo otkako je dosao..
nisam bio za njega jer mi se ne svidja kao igrac, najvise zbog njega ode Matri i sto ne vidim tu njegovu moc, znanje ili sta vec ima.. moze bit da ne gledam dobro, al ako realno pricamo covjek je dao 7-8 golova u Kalcu, iako igra svaku tekmu do 89. minute, a pri tom ti golovi su mahom il nebitni (pretezno za hendikep) ili su prejednostavni kao i ovaj danas glavom bez ikakve muke.. da se razumijemo, ni Marcha nije doktor nauka radi danasnjeg gola, poklon lopta.. i do sada nisam vidio neku giga, ultra, mega partiju (partije) s'obzirom kako se on predstavlja medju Juventinima.. isto kao da na kontu ima 18 golova u Serie A, pa ga svi kunu u nebesa, a kada ne dadne gol krece spika "nesebican", "ne moze on u 3-5-2", "da mu samo hoce centrirati", ili kad centriraju "da mu ko zna centrirati" , a u sustini proslo je 30 utakmica, a covjek je samo solidan i nista vise..
al to je moje misljenje i sto je najtuznije uopste ga ne iznosim stalno, vec u rijetkim situacijama kad me iznervira kao danas.. al ne do Bog da promakne jedan dafijev komentar
6 – Fernando Llorente has scored the most headed-goals in the top five European leagues (6). Tower
Ne pratim baš puno druge portale i pitanje je upućeno samo na osnovu gore citiranog, pa sam se iznenadio.Italia je napisao/la:
ne hejtam ja njega uopste toliko, al svaki moj komentar se pomno prati pa ispade da je toliki hejt.. a par puta sam ga spomenuo otkako je dosao..
nisam bio za njega jer mi se ne svidja kao igrac, najvise zbog njega ode Matri i sto ne vidim tu njegovu moc, znanje ili sta vec ima.. moze bit da ne gledam dobro, al ako realno pricamo covjek je dao 7-8 golova u Kalcu, iako igra svaku tekmu do 89. minute, a pri tom ti golovi su mahom il nebitni (pretezno za hendikep) ili su prejednostavni kao i ovaj danas glavom bez ikakve muke.. da se razumijemo, ni Marcha nije doktor nauka radi danasnjeg gola, poklon lopta.. i do sada nisam vidio neku giga, ultra, mega partiju (partije) s'obzirom kako se on predstavlja medju Juventinima.. isto kao da na kontu ima 18 golova u Serie A, pa ga svi kunu u nebesa, a kada ne dadne gol krece spika "nesebican", "ne moze on u 3-5-2", "da mu samo hoce centrirati", ili kad centriraju "da mu ko zna centrirati" , a u sustini proslo je 30 utakmica, a covjek je samo solidan i nista vise..
al to je moje misljenje i sto je najtuznije uopste ga ne iznosim stalno, vec u rijetkim situacijama kad me iznervira kao danas.. al ne do Bog da promakne jedan dafijev komentar
nije valjda da se porede Matri i LorenteIlCapitano je napisao/la:Matri nije otišao zbog Llorentea.
salle86 je napisao/la:nije valjda da se porede Matri i LorenteIlCapitano je napisao/la:Matri nije otišao zbog Llorentea.
Italia je napisao/la: nisam bio za njega jer mi se ne svidja kao igrac, najvise zbog njega ode Matri i sto ne vidim tu njegovu moc
IlCapitano je napisao/la:salle86 je napisao/la:nije valjda da se porede Matri i LorenteIlCapitano je napisao/la:Matri nije otišao zbog Llorentea.Italia je napisao/la: nisam bio za njega jer mi se ne svidja kao igrac, najvise zbog njega ode Matri i sto ne vidim tu njegovu moc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.