Mi stedimo za LisabonAllGunsBlazing je napisao/la:Pa napisao sam direktno ucestvovanje u golovima, to jesu asistencije i golovi. Il' to asistencije ne vaze?
Nego, bosanski Gunneri ce biti na AA, a vi?
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
mozda ne zeli, al moraBigBigBang je napisao/la:Ocigledno je da Draxler ne zeli u Bayern.
slaba ljevica
ne mogu da vjerujemSaurman je napisao/la:![]()
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Kako voim citati komentare ovih ljubomornih dusa,haha,tacno se odmorim
.
VOLIM BAYERN
Sta je ovo,sam protiv svih? Ili jedini glupan medju arsenalovcima???
Stern des Südens
razbudi se...sine, otvori oci..proFCB je napisao/la:Sta je ovo,sam protiv svih? Ili jedini glupan medju arsenalovcima???
slaba ljevica
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da su asistencije vazni parametri u odredjivanju kvaliteta jednog igraca Ribery bi suvereno uzeo zlatnu loptu, jer je od svih kandidata imao hrpu asistencija vise.AllGunsBlazing je napisao/la:Pa napisao sam direktno ucestvovanje u golovima, to jesu asistencije i golovi. Il' to asistencije ne vaze?
Tako da se nemas potrebe prosipati. Cuj ucestvovanje u golovima.
I Mandzukic ima 15 predasistencija pa ih niko ne broji.
Isto kao sto ni ti neces biti na AA-i.AllGunsBlazing je napisao/la:Nego, bosanski Gunneri ce biti na AA, a vi?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zar je već počelo prepucavanje sa MKO, poranili ste sačekajmo ishod meča u srijedu.
Čuj Giroud bolji od Mandžukića.
Čuj Giroud bolji od Mandžukića.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
U srijedu ce sve eskalirati pa kome opanci kome obojci.Saurman je napisao/la:Zar je već počelo prepucavanje sa MKO, poranili ste sačekajmo ishod meča u srijedu.![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
U srijedu će biti veći merak gledati ih kako gutaju knedle.Omerbavarac je napisao/la:U srijedu ce sve eskalirati pa kome opanci kome obojci.Saurman je napisao/la:Zar je već počelo prepucavanje sa MKO, poranili ste sačekajmo ishod meča u srijedu.![]()
Naslutili smo.sekerbay je napisao/la: ne mogu da vjerujem
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tuga me spopadn'e kad vidim da se fanovi Arsenala okuraze i sa velikom dozom samouvjerenosti pisu o prolazu protiv Bayerna.Arsenal ove godine nije dobio jaku utakmicu , to je vec svima jasno.Trpao ih je ko je stigao.Kada od Liverpoola primis 5 komada , ne vidim cemu se mozes nadati protiv 3x jace ekipe.
Ocekujem vise nego lagan prolaz Bayerna , pitanje prolaska ce biti rjeseno jos u prvih 90 minuta
Ocekujem vise nego lagan prolaz Bayerna , pitanje prolaska ce biti rjeseno jos u prvih 90 minuta
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
ma aj pustimo miseve nek kolo vode do srijede,onda ce se opet povuci u svoju rupu.
posto je vec krenulo ovo vezano za ligu prvaka, Bayernova druga najveca prednost u LP jeste duga klupa. To je nesto cime se ni jedan klub na svijetu ne moze pohvaliti i sto ce nam u kljucnim utakmicama opet donijeti prednost. imati Robbena,Riberya ili recimo Martineza,Gotzea odmornog za dvomec polufinalne utakmice je strasno
Sent from my iPhone using Tapatalk
posto je vec krenulo ovo vezano za ligu prvaka, Bayernova druga najveca prednost u LP jeste duga klupa. To je nesto cime se ni jedan klub na svijetu ne moze pohvaliti i sto ce nam u kljucnim utakmicama opet donijeti prednost. imati Robbena,Riberya ili recimo Martineza,Gotzea odmornog za dvomec polufinalne utakmice je strasno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stern des Südens
Ne znam ljudi za vas, ali ne pamtim kad sam ovoliko nabrijan bio za utakmicu LP-a. Sigurno od finala nisam ovoliko u iscekivanju bio
Ah tih lijepih vremena...
Götze je napravio novu frizuru i on je sada full spreman za prve postave i hvatanja žiranata

Dajte nam te žirante i kreditore da se igramo, igramo....
Götze je napravio novu frizuru i on je sada full spreman za prve postave i hvatanja žiranata

Dajte nam te žirante i kreditore da se igramo, igramo....
Sent from my Philips Smart TV.

98,9 % formacija Bayerna protiv arsenala
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Muller mora igrati protiv Arsenala, taj tip nema formu mislim doslovno za njega ne vrijedi taj pojam ...
On trči, trči, prelazi igrače kako tako - smotano, daje golove iz ničega naročito u velikim utakmicama ... https://www.youtube.com/watch?v=YCW7V1FaabU

On trči, trči, prelazi igrače kako tako - smotano, daje golove iz ničega naročito u velikim utakmicama ... https://www.youtube.com/watch?v=YCW7V1FaabU

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A vidi sad price pusti miseve, te ovo te ono, a i oni isto rade na temi Arsenala
@Johny smijesan si, Arsenal je ove godine dobio BvB-a, Napolija i Liverpoola(2 puta), sve ekipe za koje ste govorili da ce izbaciti Arsenal, da ce ih pregaziti, da su Higuain i kompanija neki igraci i slicno. Tako da ti ta prica pada u vodu. I niko sa nase strane nije siguran da ce Arsenal proci, ali kad vidis koliko neki omalovazavaju(ti prvi) onda smo daleko realniji. Arsenal ce odigrati dobru utakmicu, prosle godine je nakon dvije utakmice bilo 3-3, sto daje neko samopouzdanje da se moze. Moglo je se i protiv Barce kad je Arsenal bio gori(ispalo se doduse, ali su i igrali kako treba i bili dobar protivnik) moze se i protiv ovog Bayerna. A za prolaz uvijek treba malo srece.
@Johny smijesan si, Arsenal je ove godine dobio BvB-a, Napolija i Liverpoola(2 puta), sve ekipe za koje ste govorili da ce izbaciti Arsenal, da ce ih pregaziti, da su Higuain i kompanija neki igraci i slicno. Tako da ti ta prica pada u vodu. I niko sa nase strane nije siguran da ce Arsenal proci, ali kad vidis koliko neki omalovazavaju(ti prvi) onda smo daleko realniji. Arsenal ce odigrati dobru utakmicu, prosle godine je nakon dvije utakmice bilo 3-3, sto daje neko samopouzdanje da se moze. Moglo je se i protiv Barce kad je Arsenal bio gori(ispalo se doduse, ali su i igrali kako treba i bili dobar protivnik) moze se i protiv ovog Bayerna. A za prolaz uvijek treba malo srece.
Celik!3,2,2.
- Bayern@heart
- Kontakt:
@phily vjerovatno je to taj sastav iako bih ja sa ovim bio zadovoljniji.

Gaženje bi bilo još bolnije za MKO
Znači pogodio sam sastav
Kokačno mašina skoro u najjačem sastavu Ljepota je vidjeti da će Javi i Lahm biti na prirodnim pozicijama
IDEMO IH RUŠIT
MIA SAN MIA

Gaženje bi bilo još bolnije za MKO
Znači pogodio sam sastav
IDEMO IH RUŠIT
MIA SAN MIA
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 19 feb 2014, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nece igrati Kroos u prvom sastavu vjerovatno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- roy_makaay
- Kontakt:
Rizzoli sudi u Londonu, gutes Omen što bi rekli Nijemci. Sjećamo ga se veoma rado iz finala prošle sezone, a sudio je i onaj antologijski meč na Old Traffordu kad je Robben ušutkao đavole.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.