Otpjevaće Siniša koju i sve će biti okCartman je napisao/la:Bravo momciluko. I to protiv ublehasa Mihajlovica.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.

Razvalio!
Najvise je imao dodira sa loptom u citavom timu Rome(tj i na utakmici) i najbolji postotak tacnih dovanja.
-
neroazzuro
- Kontakt:
Ja sam goal prestao pratit prije vise od godinu i po. Potpuno su izgubili kredibilitet.Mozambik je napisao/la:Ljuti na njega, syebao im anketu za najboljeg veznjaka svijetaZgemboAdislic je napisao/la:Ovi na goal.com nisu normalni sto Mire nije MOTM. Jel Destro uopste lopte sutnuo omjesto ona dva gola?![]()
Ovu vecerasnju pretstavu je trebalo gledati 90 minuta. Dominacija.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
samo se nadam da ce ovo znaciti nastavak izvodjenja slobodnih udaraca i kornera jer to radi ubjedljivo najbolje od svih igraca Rome a ne da mu fucking Ljaljic uzima slobodnjake
- Consigliere
- Kontakt:
Daj nek neko napravi Pjanic vs Sampdoria
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
cekajte pa kad je Mire dobio bebu?

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
HD Video , pogodak protiv Sampdorije
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;

Zadnja izmjena: hadzaj, dana/u 17 feb 2014, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
fakat?edgardavids je napisao/la:Svaka čast Mire, odlično večeras, elegantno, što bi rekli "ko iza škole". Mislim da na ljeto stvarno zaslužuje veliki transfer.
nema potpisa
konacno odlicna utakmica nakon 3 mjeseca. ponovo najbolji na svijetu. 
Golemo je kako se garniture koje su zastupljene na topicu mijenjaju u ovisnosti od situacije.Admir_Sa je napisao/la:fakat?edgardavids je napisao/la:Svaka čast Mire, odlično večeras, elegantno, što bi rekli "ko iza škole". Mislim da na ljeto stvarno zaslužuje veliki transfer.
Kada ne ide, onda vladaju pljuvači, kada ide, opet je najbolji veznjak svijeta.
Onda se opet pokrene priča o transferu, a javi se Admir, da bi jednostavno iskazao svoje razočarenje njihovim razmišljanjem.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
sad cekam da portal objavi trideseti klub koji se interesuje za pjanica, nešto se ne sjecam da je monako bio
pa ono nešto u stilu bogati vlasnici monaka nece štediti novac da dovedu miralema, treneru ranieriju se svidja i slicno 
nema potpisa
Sta ce Pjanic,Radja je igracina za njega a Strottman da ne govorim.A tek susjedi kakve igracine imaju,to je cudo jedno.
On treba u kontinuitetu igrati utakmice, do kraja, bez ozlijeda, sa formom, koja će također da bude u kontinuitetu. Jedino na taj način može očekivati neki eventualni transfer. Treba m.uda skupit', pokazat' samopouzdanje, i igrati kako umije.Admir_Sa je napisao/la:sad cekam da portal objavi trideseti klub koji se interesuje za pjanica, nešto se ne sjecam da je monako biopa ono nešto u stilu bogati vlasnici monaka nece štediti novac da dovedu miralema, treneru ranieriju se svidja i slicno
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Svidjalo se to nekom ili ne,Miralem jeste jedan od najboljih veznjaka na svijetu i,ako Bog da,napravit ce veliki transfer.. 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
zizu1991 je napisao/la:On treba u kontinuitetu igrati utakmice, do kraja, bez ozlijeda, sa formom, koja će također da bude u kontinuitetu. Jedino na taj način može očekivati neki eventualni transfer. Treba m.uda skupit', pokazat' samopouzdanje, i igrati kako umije.Admir_Sa je napisao/la:sad cekam da portal objavi trideseti klub koji se interesuje za pjanica, nešto se ne sjecam da je monako biopa ono nešto u stilu bogati vlasnici monaka nece štediti novac da dovedu miralema, treneru ranieriju se svidja i slicno
On treba igrati poziciju organizatora, a ne igrati desno krilo, i pustiti mu slobodu u igri i pjana ce da raztura.
[youtube][/youtube]
Pjanićevi Highlights-i sa utakmice protiv Sampdorie... Kakve majstorije, šta je ovo
Pjanićevi Highlights-i sa utakmice protiv Sampdorie... Kakve majstorije, šta je ovo
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Miralem Pjanić, nogometni reprezentativac BiH i igrač Rome, objavljivanjem fotografije na svom Instagram profilu potvrdio je da je nedavno postao otac. Nakon susreta sa Sampdorijom u nedjelju, u kojem je postigao spektakularan pogodak, objavio je fotografiju na kojoj se vidi kako rukom drži nožicu bebe i potpisao sa: “Ovaj gol je za tebe”.
pjanic
Majka Miralemovog sina, kojemu je dao ime Edin, je Josefa, s kojom je u dugogodišnjoj vezi. Popularni Mire svoju djevojku nije eksponirao u javnosti, a ono što se zna jeste da je Francuskinja, rodom iz Nice, s kojom se upoznao dok je igrao u Lionu.
Italijanski dnevnik “La Gazzetta dello Sport”, pišući o mogućim transferima našeg reprezentativca, objavio je još početkom godine tekst u kojem je vijest o rođenju malenog Edina bila u drugom planu.
beba
- Tačno je da je naš Mire postao otac. Sin Edin, hvala Bogu, rodio se prije dva mjeseca – potvrdio nam je jučer jedan od članova porodice Pjanić iz Kalesije. Josefa je, kako nam je rečeno jučer u Kalesiji, dolazila u Pjanićev rodni kraj.
- Oni koji su je vidjeli kažu da je izuzetno prijatna djevojka, koja iskreno voli Miralema. Dolazila je i u Kalesiju i imali smo priliku da se uvjerimo u to – tvrdi naš izvor.
Inače, u vrijeme kad se rodio maleni Edin, italijanski mediji objavili su špekulaciju da je Miralem Pjanić u vezi s novinarkom RAI-ja Đorđijom Rosi
(Giorgia Rossi) te su njihove zajedničke fotografije nastale u šetnji Milanom. Međutim, nogometna zvijezda Rome sve je demantirala.

pjanic
Majka Miralemovog sina, kojemu je dao ime Edin, je Josefa, s kojom je u dugogodišnjoj vezi. Popularni Mire svoju djevojku nije eksponirao u javnosti, a ono što se zna jeste da je Francuskinja, rodom iz Nice, s kojom se upoznao dok je igrao u Lionu.
Italijanski dnevnik “La Gazzetta dello Sport”, pišući o mogućim transferima našeg reprezentativca, objavio je još početkom godine tekst u kojem je vijest o rođenju malenog Edina bila u drugom planu.
beba
- Tačno je da je naš Mire postao otac. Sin Edin, hvala Bogu, rodio se prije dva mjeseca – potvrdio nam je jučer jedan od članova porodice Pjanić iz Kalesije. Josefa je, kako nam je rečeno jučer u Kalesiji, dolazila u Pjanićev rodni kraj.
- Oni koji su je vidjeli kažu da je izuzetno prijatna djevojka, koja iskreno voli Miralema. Dolazila je i u Kalesiju i imali smo priliku da se uvjerimo u to – tvrdi naš izvor.
Inače, u vrijeme kad se rodio maleni Edin, italijanski mediji objavili su špekulaciju da je Miralem Pjanić u vezi s novinarkom RAI-ja Đorđijom Rosi
(Giorgia Rossi) te su njihove zajedničke fotografije nastale u šetnji Milanom. Međutim, nogometna zvijezda Rome sve je demantirala.

tako je Mire, svaka čast
žena Francuskinja, a ime djeteta bosansko
normalno, a ne da se djeci daju njemačka, talijanska, francuska imena i tako da se odgajaju 
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Cestitke Princu 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
ma pusti ime, samo nek' je čuna bosanskaChinaglia je napisao/la:tako je Mire, svaka častžena Francuskinja, a ime djeteta bosansko
normalno, a ne da se djeci daju njemačka, talijanska, francuska imena i tako da se odgajaju
Čestitke majstore!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, General505, Normus90 i 40 gostiju.