Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

geoxx
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la geoxx » 17 feb 2014, 14:04

Sveti je napisao/la:Hahahahahah nevjerovatno je da se infantilni balavci pozivaju na nedostatke argumentacije a uglavnom svoju diskusiju svoje na to da druga strana nema argumenata :lol: vi drugovi navijajte za ezila i kediru, boli
Me kurrac, ali se ne proklamujte za navijače Reala iz Madrida.

Samoproglašeni pobjednici diskusija, suša i šegrti :mrgreen:

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Bas gledam jucer velis Iniesta jedini igra u raspaloj Barci a cinjenica je da covjek igra mozda i najlosiju sezonu u karijeri. Jbg i povrede su tu. Ovamo ti frajer navodi 7 igraca koji su bolje izgurali Barce ove sezone i ti se ko zadnja pizda povlacis, naravno argument ti je bio , "poslije druge recenice sam prestao citati" :lol: . :D
Ma sve pet ali zao mi te , sramotis se, ne valja ti to . :)

I cuj ti se nazivas navijacem, kad si zadnji put napisao nesto vezano za klub, utakmicu i to , nego samo serres o Ozilu, i qrcu si dosadio, jucer u sred tekme ti o Ozilu, brate ne fali nam i ok. Spamas temu na gluposti.
Svaka yebena nepotrebna rasprava o Ozilu je krenula od tebe , ni nas Ozil ne zanima al' jednostavno ne moze covjek ostati ravnodusan na kolicinu gluposti koju ti izneses u jednom postu.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 17 feb 2014, 14:24

A činjenica je da nam ezil nedostaje, fakat sam sad ozbiljan.

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 17 feb 2014, 15:19

[youtube][/youtube]

Samo za hejtere.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 feb 2014, 17:25

[youtube][/youtube]
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 17 feb 2014, 17:30

Kakva požrtvovanost. I pri sigurnom rezultatu od 3-0 Lukica se, znajući da će dobiti karton, baca kao mačka i zaustavlja sigurnu kontru Getafea.
Grande Luka.
Najbolji veznjak svijeta. 8-)

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 17 feb 2014, 17:49

Saurman i dalje ne odustaje. Al' eto, cisto da ga malo besplatno educiramo i kazemo da je namjerno dobio (peti) zuti karton kako bi propustio Elche i bio spreman za utakmicu protiv Atletica.

[youtube][/youtube]

Luka slika
Najbolji veznjak svijeta slika
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 feb 2014, 17:49

:P
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 feb 2014, 17:51

geoxx je napisao/la:
Ne znam sto se uopste raspravljas sa njim. Argumenti su mu nula , jucer ga je cak neki anonimous iz tabora culesa popisao u diskusiji.Bilo mi ga zao. Jos unosi nemir u nas pdf. :P
Ma, nemam pojma. Mislio sam da svi navijaci i simpatizeri dijele slicna misljenja i stajalista o igracima i historiji kluba, ali kada sam vidio koliko se stalo na stranu retarda Pereza morao sam ih malo edukovati tekstom od prije 2.3 stranice. Ovo u vezi Ozila smatram nekom traumom iz djetinstva, drugog objasnjenja nema...
@suhi je mozda najjaci lik na temi sto se tice taktike i poznavanja igre, pa mozda ga malo o kompleksi pucaju... ustvari, o njemu najbolje govori sto mu je na avataru jedan od najvecih promasaja kluba ikada
geoxx je napisao/la: Neozbiljno je reci kako Mourinhova ekipa nije imala glavu i rep. Mislim da je Real iz 2011-2012 sezone bio jaci od ovog, ustvari siguran sam. A te sezone je bio pravi Mourinhov Real.
Te sezone je sve funkcionisalo onako kako treba , vecina igraca je bila u top formi. Ronaldo i Ozil su igrali mozda i najbolju sezonu u karijeri , Benzema i Higuain su bili preporodjeni , njih 2 i Ronaldo su kombinovano utrpali 118 golova te sezone. Di Maria je bio bolji nego ove sezone , fakat me je tad kupio svojim igrama. Jes da se malo slepao sa povredama al' je bio odlican. Xabi je tad bio koju godinu mladji i spremniji i bolji nego ove sezone.
Imali smo i jace bekove, Marcelo je u to vrijeme bio ponajbolji lijevi bek na svijetu.
Odbrana nije bila jaka kao ove, al' je bila solidna. Treba uzeti u obzir i da je Pepe u to vrijeme bio poznat kao najveci mesar na svijetu, sad se smirio.
Svi rekordi u Primeri su oboreni-121 gol i da je bilo srece na penalima sa Bayernom Mou bi uzeo Decimu i vjerovatno usao u legendu Madrida. Pep je te sezone bio jos tu , Xavi je tad igrao mozda zadnju sezonu na nekom svom nivou i samim tim bila je jaca Barca nego sad. Fakat je bila milina gledati Real te sezone , barem meni.
I ove sezone sam prezadovoljan kako stojimo na svim frontovima, bolje nije moglo. Malo se u pocetku mucilo no sad je sve doslo na svoje. S ovom igrom se usudim reci da smo poslije Bayerna prvi favoriti za osvajanje LP.
Uz Barcu da ne zamjeris. :P
I meni je najbolja u novijoj historiji kluba, uz sezone 2000/2001 i 2002/2003 kada je isto malo nedostajalo da se spoji Primera sa LP. Ove sezone kad je osvajana LP su obicno obiljezili losi nastupi u Primeri.
Steta za one penale, na Mourinhovu ostavstinu u Madridu bi se puno pozitivnije gledalo.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 17 feb 2014, 19:15

Johny je napisao/la:Ne pamtim kada je Real igrao ovako dobar fudbal.Carlito je pokazao da je veliki strucnjak i tim je ukomponovao za mali vremenski period.Ekipa ima i glavu i rep sto se nije moglo vidjeti dok je Murinjo bio tu.

slika
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 feb 2014, 19:17

Kako neko moze porediti onog portugalskog cigana sa velikim gospodinom Carlom? Taj covjek je nanio ogromnu stetu ugledu kraljevskog kluba i ne vidim cime je on zasluzio da ga se neko sjeca i uopste pohvalno govori o njemu.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 17 feb 2014, 19:21

Mozambik je napisao/la:Kako neko moze porediti onog portugalskog cigana sa velikim gospodinom Carlom? Taj covjek je nanio ogromnu stetu ugledu kraljevskog kluba i ne vidim cime je on zasluzio da ga se neko sjeca i uopste pohvalno govori o njemu.
Problem vecine je sto na osnovu Mourinhovog ciganluka sude o njegovim trenerskim kvalitetama. Mourinho je svakako bolji trener od Carla ako cemo vec o trenerskim kvalitetama a ne o jbenoj kulturi.
Nisu li "spanjolci" s ovog foruma govorili kako je Pelle bolji trener od Mourinha ? :D

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 feb 2014, 19:29

To je veoma diskutabilno. Carlo nije nista neuspjesniji od Mourinho sto se tice trofeja.

Juventus

UEFA Intertoto Cup (1): 1999

Milan
Serie A (1): 2003–04
Coppa Italia (1): 2002–03
Supercoppa Italiana (1): 2004
UEFA Champions League (2): 2002–03, 2006–07
UEFA Super Cup (2): 2003, 2007
FIFA Club World Cup (1): 2007

Chelsea
Premier League (1): 2009–10
FA Cup (1): 2009–10
FA Community Shield (1): 2009

Paris Saint-Germain
Ligue 1 (1): 2012–13

Individual
UEFA Manager of the Year (1): 2002–03
Serie A Coach of the Year (2): 2001, 2004
Albo Panchina d'Oro (2): 2002–03, 2003–04
IFFHS World's Best Club Coach (1): 2007
Ligue 1 Manager of the Year (1): 2012–13
World Soccer Magazine Manager of the Year (1): 2003
Premier League Manager of the Month (4): November 2009, August 2010, March 2011, April 2011

I ovo sve bez ciganluka, onako gospodski. Treba uzeti u obzir da je bio trener Milana u vrijeme Juventusovih kriminalnih aktivnosti u Italiji.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 17 feb 2014, 19:33

Nije nista neuspjesniji samo sto je u 5 godina duzoj trenerskoj karijeri osvojio 7 trofeja manje. Tu oko individualnih dostignuca je takodjer tanak u odnosu na Mourinha. Ako cemo vec o trofejima.
Carlov rad izuzetno cijenim i njega kao trenera ali nije nivo Josea i Pepa. Barem meni nije.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 17 feb 2014, 19:35

Mozambik je napisao/la:Kako neko moze porediti onog portugalskog cigana sa velikim gospodinom Carlom? Taj covjek je nanio ogromnu stetu ugledu kraljevskog kluba i ne vidim cime je on zasluzio da ga se neko sjeca i uopste pohvalno govori o njemu.
Mislis o onom Murinju koji ti je napravio sadasnju ekipu,napravio igrace kakve imas sad , onog koji je donio titulu kupa nakon 19 godina,onog koji je uzeo ligu sa stilom,obarajuci sve OFANZIVNE rekorde ,onog koji je igra najljepsi nogomet nakon dosta godina ,onog koji je skinuo barcu s trona nakon par godina potpune dominacije nad realom,koji je napravio seriju od 8 utakmica bez poraza,bio sposoban da s b ekipom dobije barcu,onog koji je nakon godina eliminacije od muka u LPa,izborio 3 polufinala s realom,gdje nije imao ni srece.

Ako to nije taj mou,onda se slazem s tobom potpuno.

P.S. Da ne zaboravim uglednog kapitena reala koji se pobrinuo da unisti svoj ugled ,ujedno i sezonu reala,i u kombinaciji sa svojim drugom perom ,otjera najboljeg trenera kojeg je real mogao imati u novijoj historiji.

Ovako to rade pravi kapiteni:

"Svaki se dan na treninzima borimo za mjesto u momčadi, svi imaju šansu dokazati se. I svatko mora prihvatiti trenerove odluke. Jedanaest igrača započinje utakmicu, a 18 ih je u momčadi. U takvoj će situaciju uvijek biti teških slučajeva. Ali to je zakon nogometa koji znamo odmalena", prokomentirao je Lahm slučaj oko Mandžukića
Zadnja izmjena: suhi, dana/u 17 feb 2014, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 17 feb 2014, 19:36

Ja bih rekao da je Jozo generalno bolji trener od Carla, ali da njegov profil konkretno ne pase Real Madridu.

Teoretski, Carlo samo u ovoj godini moze ostaviti jaci dojam nego Mourinho za sve tri godine.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 feb 2014, 19:38

ne da moze nego na njegovu zalost hoce, mourinhovu zalost naravno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 17 feb 2014, 19:43

Moua da boli **** za tim on bi se drugacije ponasao. Poserem se ja na taj ugled koji nama ne donosi aposlutno nista,zivimo na ugledu trofeja koji su vjerovatno izagnjili do sad koliko su stari.

Veca je bruka i sramota pero koji trosi po 200M svake godine na igrace koji ne donose nista ,osim pare iz marketinga i ostalih financijskih sranja.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 17 feb 2014, 19:49

LenBias je napisao/la:ne da moze nego na njegovu zalost hoce, mourinhovu zalost naravno
Pa daj Boze. ;)
A sad kao da Moua il' bilo kojeg drugog trenera Madrida boli qrac hoce li ga ovaj iduci nadmasiti.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 17 feb 2014, 20:00

suhi je napisao/la:Moua da boli **** za tim on bi se drugacije ponasao. Poserem se ja na taj ugled koji nama ne donosi aposlutno nista,zivimo na ugledu trofeja koji su vjerovatno izagnjili do sad koliko su stari..
Dijelimo prvo mjesto u Ligi sa jos dva tima i raspored nam ide na ruku (cekamo lobotomce kuci). Cetvrtfinale na vidiku iako se nije utakmica ni odigrala, izgledni favoriti za osvajanje Lige prvaka. Finale Kupa osigurano.
Carlo nam nije donio nista slika
Bale samo gol i asistencija svaku utakmicu slika

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 feb 2014, 20:06

pusti ga ba, lik kako je dosao na forum pljuje fakticki real madrid a lafo navijac istog, prilicno sam siguran kako je on drugi profil nekog od navijaca barce ali ako ga to cini sretnim samo neka se zadaje iz dana u dan
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Markinhio, NeckoPD i 19 gostiju.