FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Piticu da slucajno ne uzimas pogresne tablete ??
Krivi su oni što mu danima odgovaraju i pokušavaju nešto diskutovati sa njim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

2.000 ljudi
a divovi su zato prvu polusezonu prekucali u svim pobrojanim aspektima...
neka ba, pič...ovaj, pitić je moj idolVirtu4l je napisao/la:Krivi su oni što mu danima odgovaraju i pokušavaju nešto diskutovati sa njim.
Pitic ili kako ja čitam ptić nije ni svjestan (mada vjerujem da jeste ali samo provocira) da na svaku našu grešku stoji sa druge strane 3 puta veća koju su napravili oni, navijači manjeg kluba
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Koga briga kako ti šta čitaš. Ja sam iznio činjenice i uopšte nemam namjeru da provociram, a ti meni objasni kako smo mi to ( 3 PUTA ) više griješili, ali argumentovano. Ja bih volio da vam je posjeta 15 000 svaku tekmu, pa da tekme budu prave prvenstvene kako ovaj grad to i zaslužuje, ali ne mogu preskakati istinite činjenice koje vi ne želite priznati.salle86 je napisao/la:Pitic ili kako ja čitam ptić nije ni svjestan (mada vjerujem da jeste ali samo provocira) da na svaku našu grešku stoji sa druge strane 3 puta veća koju su napravili oni, navijači manjeg kluba
SRETAN BROJ - 1725
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
kud te stara nije popusila...
borac???pitic je napisao/la:a ti meni objasni kako smo mi to ( 3 PUTA ) više griješili, ali argumentovano.
ganjanja po terenu. ko je veću pizdariju napravio, mi ili vi???
posjeta???
treba li ti brojčano ko je imao bolju ili to znaš i sam, ali osuđuješ našu posjetu a za svoju šutiš
domaći mečevi???
odigrali ste više domaćih utakmica (ili u sarajevu) od nas a opet iza na tabeli
10 bodova ste prosuli kući (2 remija i 2 poraza) za razliku od nas koji smo prosuli 6
šta ti još nije jasno dečko koji je očito preopterećen željezničarem i njegovim nastupima, posjetama, članovima stručnog štaba, igračima itd itd
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
fulio je tablete za danas 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
sergejevic
- Kontakt:
Nikad docekati nastavak ove nase lige. Tacno se covjek zazeli ovih nasih utakmica, kakve god one bile, i naravno Zelje. Ja iskreno vjerujem u jos jednu titulu, iako ne bih bio nezadovoljan da je i ne osvojimo. Mi imamo mnogo titula, ali opet kako neki kazu da bi ova bila najsladja. Meni je ipak ona "Zubanova" neponovljiva. Znamo na cemu smo, znaju i ljudi u klubu, vecinom su tu nasa djeca, uz neke prinove i to je to. Mi mozemo biti samo bolji u drugom djelu, jos uz povratak ovih povrijedjenih, favoriti smo za titulu. Mozda ne prvi favoriti zbog ove hajke koja se digla, ali navikli smo na slicne situacije, i mislim da je ovako bolje po nas.
Malo mi je zao sto opet nemamo ljevaka u ekipi, eto otisao je je Jani, a mi nismo doveli adekvatnu zamjenu, neka bude i losiji od Janija samo nek moze igrati lijevom nogom. Valjda je to sto nas je Spahic "izradio." Nekako smo i na to navikli, izgleda da smo "klub bez ljevaka" Opet cemo se krpiti na mnogim pozicijama, jos se ne zna kako ce se Bogdanovic snaci u nasem timu. Opet ne vjerujem da bi on i Kerla bili dobra kombinacija, znaci Zeljkovic ili Hasanovic na stopera. Stana ili Bucan desno, Stana ili Bucan lijevo, Stana ili Bucan na krilo, lijevo ili desno. Bar imamo ovih univerzalaca u ekipi.
Ja jos ne znam sta je sa Arom, da li on dolazi ili ne? Volio bih da mi neko odgovori. Mislim da nam je on jako potreban u vrhu napada, i sigurno ce on biti najbolji igrac lige ovu polusezonu. Doslo je njegovo vrijeme, samo je steta sto nije nas igrac, naravno steta po nas, za njega i nije. Jamak i Tomic ce uz Aru biti nasa najveca snaga i nadam se da ce biti na nivou. Takodjer ne znam nista za Svraku, da li on ostaje ili ne? Volio bih zbog njega da ode, mada ce i nama biti jako potreban jer covjek uvijek zabije kad stvarno treba. Siroki i Borac, mislim da smo oba puta preuzeli prvo mjesto ili se odvojili njegovim golovima za minimalnu pobjedu.
Malo mi je zao sto opet nemamo ljevaka u ekipi, eto otisao je je Jani, a mi nismo doveli adekvatnu zamjenu, neka bude i losiji od Janija samo nek moze igrati lijevom nogom. Valjda je to sto nas je Spahic "izradio." Nekako smo i na to navikli, izgleda da smo "klub bez ljevaka" Opet cemo se krpiti na mnogim pozicijama, jos se ne zna kako ce se Bogdanovic snaci u nasem timu. Opet ne vjerujem da bi on i Kerla bili dobra kombinacija, znaci Zeljkovic ili Hasanovic na stopera. Stana ili Bucan desno, Stana ili Bucan lijevo, Stana ili Bucan na krilo, lijevo ili desno. Bar imamo ovih univerzalaca u ekipi.
Ja jos ne znam sta je sa Arom, da li on dolazi ili ne? Volio bih da mi neko odgovori. Mislim da nam je on jako potreban u vrhu napada, i sigurno ce on biti najbolji igrac lige ovu polusezonu. Doslo je njegovo vrijeme, samo je steta sto nije nas igrac, naravno steta po nas, za njega i nije. Jamak i Tomic ce uz Aru biti nasa najveca snaga i nadam se da ce biti na nivou. Takodjer ne znam nista za Svraku, da li on ostaje ili ne? Volio bih zbog njega da ode, mada ce i nama biti jako potreban jer covjek uvijek zabije kad stvarno treba. Siroki i Borac, mislim da smo oba puta preuzeli prvo mjesto ili se odvojili njegovim golovima za minimalnu pobjedu.
Aha ovo sve što si nabrojao je troduplo više grešaka Sarajeva na osnovu Željezničara odlična ti je računica. Niko nikoga nije ganjao po terenu odnosno 4 čovjeka nisu ganjala igrače domoćeg ili gostujućeg kluba. Da treba mi brojčano da vidim jeste li troduplo (kao što kažeš) više imali posjetu u odnosu na FK Sarajevo. Vi 3 tekme kiksali kući, a i mi 4 tekme kiksali kući i ovo je troduplo jel tako?salle86 je napisao/la:borac???pitic je napisao/la:a ti meni objasni kako smo mi to ( 3 PUTA ) više griješili, ali argumentovano.
posjeta???
treba li ti brojčano ko je imao bolju ili to znaš i sam, ali osuđuješ našu posjetu a za svoju šutiš
domaći mečevi???
10 bodova ste prosuli kući (2 remija i 2 poraza) za razliku od nas koji smo prosuli 6
šta ti još nije jasno dečko koji je očito preopterećen željezničarem i njegovim nastupima, posjetama, članovima stručnog štaba, igračima itd itd
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 17 feb 2014, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
pasa pogledaj tabelu, uzmi jednu bananu i pojedi je
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
znači mora baš biti TRODUPLO da bi pilo vode, da bi VI BILI GORI.pitic je napisao/la:Aha ovo sve što si nabrojao je troduplo više grešaka Sarajeva na osnovu Željezničara odlična ti je računica. Niko nikoga nije ganjao po terenu odnosno 4 čovjeka nisu ganjala igrače domoćeg ili gostujućeg kluba. Da treba mi brojčano da vidim jeste li troduplo (kao što kažeš) više imali posjetu u odnosu na FK Sarajevo. Vi 3 tekme kiksali kući, a i mi 4 tekme kiksali kući i ovo je troduplo jel tako?salle86 je napisao/la:borac???pitic je napisao/la:a ti meni objasni kako smo mi to ( 3 PUTA ) više griješili, ali argumentovano.
posjeta???
domaći mečevi???
Ako nije troduplo onda smo MI GORI od vas
bolan nebio, hoću da ti kažem da nije krasno ni u jednom klubu ali ponajmanje bi ti trebao da soliš pamet nama kako je kod nas loše...
- jaludovolimte
- Kontakt:
Možda ćete sad reć da se špradam il' nešto, al ja bih volio vidit Svraku u napadu jednu tekmu. Znači klasični napadač 
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Četiri kadeta pozvana u reprezentaciju
http://fkzeljeznicar.ba/cetiri-kadeta-p ... ciju/8040/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/cetiri-kadeta-p ... ciju/8040/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nevjerovatno mi je da se ne sankcionisu ljudi koji konstantno provociraju,pisu uvredljive stvari na racun necijeg fizickog izgleda ili nekih drugih fizickih karakteristika. Red bi bio,ukoliko ovaj forum pretenduje da zadrzib bilo kakav nivo profesionalne kredibilnosti,da se ti postovi analitiraji i autor ukloni.
Sta je sa Hodzicem ? Jos 2 sedmice do pocetka lige, njegov status jos nije poznat. Dino stalno govori da ce se vratiti, ali nikako da kaze kad ce se vratiti. Nemoguce da klub ne zna kad ce im se vratiti glavni napadac. Kad misle da se uigra sa timom?
NO PYRO NO PARTY
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mozda ga Liverpul posalje u neku svoju filijalu.Buu je napisao/la:Sta je sa Hodzicem ? Jos 2 sedmice do pocetka lige, njegov status jos nije poznat. Dino stalno govori da ce se vratiti, ali nikako da kaze kad ce se vratiti. Nemoguce da klub ne zna kad ce im se vratiti glavni napadac. Kad misle da se uigra sa timom?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hansestadt i 15 gostiju.