[youtube][/youtube]
Luka
Najbolji veznjak svijeta
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Ma, nemam pojma. Mislio sam da svi navijaci i simpatizeri dijele slicna misljenja i stajalista o igracima i historiji kluba, ali kada sam vidio koliko se stalo na stranu retarda Pereza morao sam ih malo edukovati tekstom od prije 2.3 stranice. Ovo u vezi Ozila smatram nekom traumom iz djetinstva, drugog objasnjenja nema...geoxx je napisao/la:
Ne znam sto se uopste raspravljas sa njim. Argumenti su mu nula , jucer ga je cak neki anonimous iz tabora culesa popisao u diskusiji.Bilo mi ga zao. Jos unosi nemir u nas pdf.![]()
I meni je najbolja u novijoj historiji kluba, uz sezone 2000/2001 i 2002/2003 kada je isto malo nedostajalo da se spoji Primera sa LP. Ove sezone kad je osvajana LP su obicno obiljezili losi nastupi u Primeri.geoxx je napisao/la: Neozbiljno je reci kako Mourinhova ekipa nije imala glavu i rep. Mislim da je Real iz 2011-2012 sezone bio jaci od ovog, ustvari siguran sam. A te sezone je bio pravi Mourinhov Real.
Te sezone je sve funkcionisalo onako kako treba , vecina igraca je bila u top formi. Ronaldo i Ozil su igrali mozda i najbolju sezonu u karijeri , Benzema i Higuain su bili preporodjeni , njih 2 i Ronaldo su kombinovano utrpali 118 golova te sezone. Di Maria je bio bolji nego ove sezone , fakat me je tad kupio svojim igrama. Jes da se malo slepao sa povredama al' je bio odlican. Xabi je tad bio koju godinu mladji i spremniji i bolji nego ove sezone.
Imali smo i jace bekove, Marcelo je u to vrijeme bio ponajbolji lijevi bek na svijetu.
Odbrana nije bila jaka kao ove, al' je bila solidna. Treba uzeti u obzir i da je Pepe u to vrijeme bio poznat kao najveci mesar na svijetu, sad se smirio.
Svi rekordi u Primeri su oboreni-121 gol i da je bilo srece na penalima sa Bayernom Mou bi uzeo Decimu i vjerovatno usao u legendu Madrida. Pep je te sezone bio jos tu , Xavi je tad igrao mozda zadnju sezonu na nekom svom nivou i samim tim bila je jaca Barca nego sad. Fakat je bila milina gledati Real te sezone , barem meni.
I ove sezone sam prezadovoljan kako stojimo na svim frontovima, bolje nije moglo. Malo se u pocetku mucilo no sad je sve doslo na svoje. S ovom igrom se usudim reci da smo poslije Bayerna prvi favoriti za osvajanje LP.
Uz Barcu da ne zamjeris.
Johny je napisao/la:Ne pamtim kada je Real igrao ovako dobar fudbal.Carlito je pokazao da je veliki strucnjak i tim je ukomponovao za mali vremenski period.Ekipa ima i glavu i rep sto se nije moglo vidjeti dok je Murinjo bio tu.

Problem vecine je sto na osnovu Mourinhovog ciganluka sude o njegovim trenerskim kvalitetama. Mourinho je svakako bolji trener od Carla ako cemo vec o trenerskim kvalitetama a ne o jbenoj kulturi.Mozambik je napisao/la:Kako neko moze porediti onog portugalskog cigana sa velikim gospodinom Carlom? Taj covjek je nanio ogromnu stetu ugledu kraljevskog kluba i ne vidim cime je on zasluzio da ga se neko sjeca i uopste pohvalno govori o njemu.
Mislis o onom Murinju koji ti je napravio sadasnju ekipu,napravio igrace kakve imas sad , onog koji je donio titulu kupa nakon 19 godina,onog koji je uzeo ligu sa stilom,obarajuci sve OFANZIVNE rekorde ,onog koji je igra najljepsi nogomet nakon dosta godina ,onog koji je skinuo barcu s trona nakon par godina potpune dominacije nad realom,koji je napravio seriju od 8 utakmica bez poraza,bio sposoban da s b ekipom dobije barcu,onog koji je nakon godina eliminacije od muka u LPa,izborio 3 polufinala s realom,gdje nije imao ni srece.Mozambik je napisao/la:Kako neko moze porediti onog portugalskog cigana sa velikim gospodinom Carlom? Taj covjek je nanio ogromnu stetu ugledu kraljevskog kluba i ne vidim cime je on zasluzio da ga se neko sjeca i uopste pohvalno govori o njemu.
Pa daj Boze.LenBias je napisao/la:ne da moze nego na njegovu zalost hoce, mourinhovu zalost naravno
Dijelimo prvo mjesto u Ligi sa jos dva tima i raspored nam ide na ruku (cekamo lobotomce kuci). Cetvrtfinale na vidiku iako se nije utakmica ni odigrala, izgledni favoriti za osvajanje Lige prvaka. Finale Kupa osigurano.suhi je napisao/la:Moua da boli **** za tim on bi se drugacije ponasao. Poserem se ja na taj ugled koji nama ne donosi aposlutno nista,zivimo na ugledu trofeja koji su vjerovatno izagnjili do sad koliko su stari..
RickBlaine je napisao/la: Dijelimo prvo mjesto u Ligi sa jos dva tima i raspored nam ide na ruku (cekamo lobotomce kuci). Cetvrtfinale na vidiku iako se nije utakmica ni odigrala, izgledni favoriti za osvajanje Lige prvaka. Finale Kupa osigurano.
Carlo nam nije donio nista
Bale samo gol i asistencija svaku utakmicu
RickBlaine je napisao/la: izgledni favoriti za osvajanje Lige prvaka
PatrickBateman je napisao/la:RickBlaine je napisao/la: izgledni favoriti za osvajanje Lige prvaka
Ugled naravno. Mourinho je cigan i nema nikakvog ugleda u svijetu nogometa. Mi smo dozvolili da jedna takva individua rusi ugled KRALJEVSKOG KLUBA koji je stvaran jedno stoljece.suhi je napisao/la: Ne izvlaci iz konteksta, mislio sam generalno do sad s obzirom da doticni spominje "ugled" mou-a koji kvari "ugled" kraljevskog kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.