Safet Sušić - Pape

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la VanBasten » 17 feb 2014, 22:31

:lol: :lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 feb 2014, 22:31

:lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 feb 2014, 22:34

prvi troll na ex-yu prostorima :lol:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 17 feb 2014, 22:35

Nije moguće :lol:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 17 feb 2014, 22:36

:lol: :lol: vic

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 feb 2014, 22:43

Pokušajte zamisliti da je on tada bio najveća zvijezda, zabio je Rumuniji tri komada u sred' Bukurešta, odveo Jugoslaviju na SP, novinar bio nafuran do bola, ulovio najtraženijeg čovjeka, a Pape ga ohladio u svom već prepoznatljivom stilu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 feb 2014, 22:44

Da Susic nije selektor bio bi siguran da cemo u najgorem slucaju dogurat do osmine finala. Ovako sta Bog da.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 feb 2014, 22:45

Cartman je napisao/la:Da Susic nije selektor bio bi siguran da cemo u najgorem slucaju dogurat do osmine finala. Ovako sta Bog da.
Druze ne mozes tako razmisljati, sjeti se Srba sa velikim strucnjakom Anticem, prosli pet puta tezu grupu nego sto je ova nasa bila, gazili, sve super i onda ne prodju onu grupu. ;) Ima nesto u mentalitetu
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 feb 2014, 22:47

Sabinho je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Da Susic nije selektor bio bi siguran da cemo u najgorem slucaju dogurat do osmine finala. Ovako sta Bog da.
Druze ne mozes tako razmisljati, sjeti se Srba sa velikim strucnjakom Anticem, prosli pet puta tezu grupu nego sto je ova nasa bila, gazili, sve super i onda ne prodju onu grupu. ;) Ima nesto u mentalitetu
Rusija s Hiddinkom, Holandija s Van Gaalom itd.itd..

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 feb 2014, 22:48

Virtu4l je napisao/la:Pokušajte zamisliti da je on tada bio najveća zvijezda, zabio je Rumuniji tri komada u sred' Bukurešta, odveo Jugoslaviju na SP, novinar bio nafuran do bola, ulovio najtraženijeg čovjeka, a Pape ga ohladio u svom već prepoznatljivom stilu.
Nakon sto sam procitao ovaj intervju, vise ga nikad necu kritikovat u vezi izjava i intervjua :lol:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 feb 2014, 22:51

Budimo ozbiljni,u kakvoj su vezi dogadjaji od prije 30 godina sa ovom nasom danasnjom pricom,ni u kakvoj.Ne kritikuje Susica 10 forumasa nego bogami polako skoro sva fudbalska javnost.Ja bih rekao da njegove najnovije poteze vecina kritikuje a manjina brani a ne kako vi insinuirate obrnuto.
Susic ne slusa ni Osima zato sto je egoista a Osim je gospodin koji nikad ne bi iskoristio svoj ugled i autoritet pa direktno govorio neke stvari i prozivao ljude,on naprosto nije takav covjek.
Ali Osim radi jednu drugu stvar,stidljivo cijelo vrijeme savjetuje,ko hoce slusati zna o cemu govori.Konkretno porucuje da moramo pratiti trendove u fudbalu i ne zaostajati za drugima,drugim rijecima moramo gledati kako igraju drugi i to oni bolji od nas,dalje porucuje,ovo cak i otvoreno,da moramo popraviti fizicku spremu,trku i pokretljivost i da tu jos nismo na nivou na kom trebamo biti,porucuje i da se ne bi olako odrekao nekih igraca pa spominje konkretna imena.Dakle,Osim savjetuje ali ga Susic ne slusa,prvo ne pratimo trendove,dok vecina reprezentacija igra sa dva defanzivna vezna mi ne igramo ni sa jednim.Dalje,gdje cemo nabiti fizicku snagu za SP,trceci krugove oko stadiona u Hrasnici?Malo sutra.
Susic vec ima prilican broj propusta koji iritiraju ljude,polako gubi podrsku i bilo bi dobro da nakon SP nadje angazman u nekom klubu i u njega dovede sve ove igrace koje je doveo u reprezentaciju ukljucujuci i bratica.Uostalom,zbog toga je i dosao,da ozivi posrnulu trenersku karijeru,uspio je,hvala mu na plasmanu,ostat ce upamceno i bit ce nagradjen a i do sada je bio ali to mu ne daje za pravo da pravi privatnu,porodicnu reprezentaciju.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 feb 2014, 22:52

Ćeif nam.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 feb 2014, 22:57

Dosadilo nam moj bubnjaru da k'o papagaji vrtimo iste priče u krug, pa da malo promijenimo temu. Da se prisjetimo nekog drugog vremena, kažu i ljepšeg.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2014, 22:57

drummer je napisao/la:Budimo ozbiljni,u kakvoj su vezi dogadjaji od prije 30 godina sa ovom nasom danasnjom pricom,ni u kakvoj.Ne kritikuje Susica 10 forumasa nego bogami polako skoro sva fudbalska javnost.Ja bih rekao da njegove najnovije poteze vecina kritikuje a manjina brani a ne kako vi insinuirate obrnuto.
Susic ne slusa ni Osima zato sto je egoista a Osim je gospodin koji nikad ne bi iskoristio svoj ugled i autoritet pa direktno govorio neke stvari i prozivao ljude,on naprosto nije takav covjek.
Ali Osim radi jednu drugu stvar,stidljivo cijelo vrijeme savjetuje,ko hoce slusati zna o cemu govori.Konkretno porucuje da moramo pratiti trendove u fudbalu i ne zaostajati za drugima,drugim rijecima moramo gledati kako igraju drugi i to oni bolji od nas,dalje porucuje,ovo cak i otvoreno,da moramo popraviti fizicku spremu,trku i pokretljivost i da tu jos nismo na nivou na kom trebamo biti,porucuje i da se ne bi olako odrekao nekih igraca pa spominje konkretna imena.Dakle,Osim savjetuje ali ga Susic ne slusa,prvo ne pratimo trendove,dok vecina reprezentacija igra sa dva defanzivna vezna mi ne igramo ni sa jednim.Dalje,gdje cemo nabiti fizicku snagu za SP,trceci krugove oko stadiona u Hrasnici?Malo sutra.
Susic vec ima prilican broj propusta koji iritiraju ljude,polako gubi podrsku i bilo bi dobro da nakon SP nadje angazman u nekom klubu i u njega dovede sve ove igrace koje je doveo u reprezentaciju ukljucujuci i bratica.Uostalom,zbog toga je i dosao,da ozivi posrnulu trenersku karijeru,uspio je,hvala mu na plasmanu,ostat ce upamceno i bit ce nagradjen a i do sada je bio ali to mu ne daje za pravo da pravi privatnu,porodicnu reprezentaciju.
Pitanje,jesi li ti ono bio od onih da se Arslanagic pozove u BIH repku?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 feb 2014, 23:03

Nemojte odmah ataka,da sam procitao ovaj intervju prije nego sto sam napisao post,prvo bi se dobro ismijao,evo smijem se sa malim zakasnjenjem :lol: :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2014, 23:05

drummer je napisao/la:Nemojte odmah ataka,da sam procitao ovaj intervju prije nego sto sam napisao post,prvo bi se dobro ismijao,evo smijem se sa malim zakasnjenjem :lol: :lol:
Izgleda u toj ''brzini''i kontas.Nego ne odgovori na pitanje @bubnjas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 feb 2014, 23:06

Bio sam,i sad sam da se Arslanagic pozove,ne da se pozove nego da mu se kaze konkretno kao Tinu da ce biti pozvan kad sredi papire i da mu se pomogne u tome.Preporuka mu je klub u kojem igra u odnosu na reprezentativnu konkurencju,kriterij jasan,ne moze biti jasniji.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2014, 23:12

drummer je napisao/la:Bio sam,i sad sam da se Arslanagic pozove,ne da se pozove nego da mu se kaze konkretno kao Tinu da ce biti pozvan kad sredi papire i da mu se pomogne u tome.Preporuka mu je klub u kojem igra u odnosu na reprezentativnu konkurencju,kriterij jasan,ne moze biti jasniji.
Onda si jako kontradiktoran,jer bi tim pozivom Arslanagica Pape prosirio porodicnu repku,kako ti navede.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 17 feb 2014, 23:12

Prvo je zvao svog bratića, pa će onda ženinog bratića.
Samo je potrebno da ovaj drugi sredi papire i u timu je.
Tetak mu je to obećao.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2014, 23:15

Sheyi je napisao/la:Prvo je zvao svog bratića, pa će onda ženinog bratića.
Samo je potrebno da ovaj drugi sredi papire i u timu je.
Tetak mu je to obećao.
Dobar,dobar :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.