U četvrtak očekujem vezni red Padoin - Marchisio - Pogba.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
pa vjerujem da će storari i branitiAdamSmith je napisao/la:Ako stavi Storarija na gol, zaboravite na osvajanje EL, to će vam odmah biti jasan znak šta je Misteru na umu.
Contentissimo je napisao/la:ko to sije sumnju medju coporom
Od njemačkih golmana Leno je možda najbolji al' imamo Lealija. Koliko mi računamo na to niko neće biti ni približno dobar Buffonu.Stranac je napisao/la:Ja bih poslije Buffona volio vidjeti nekog njemačkog golmana ili bar golmana koji zna igrati nogom. Nijemci u zadnje vrijeme imaju sistem koji pravi kompletne golmane. Današnji fudbal zahtjeva golamne takvih karakteristika. Buffon je bogotac kad je linija u pitanju, ali igra nogom mu nikad nije bila jača strana.
Ne pratim baš puno Lealia i ne mogu komentirat, nadam se da će biti nešto od njega.
spominje se Kevin Trapp,golman Ajntrahta,neznam kakav je,nisam ga gledo,al cuo sam da je jedan od najboljih mladih golmana u njemackojCarli je napisao/la:Od njemačkih golmana Leno je možda najbolji al' imamo Lealija. Koliko mi računamo na to niko neće biti ni približno dobar Buffonu.Stranac je napisao/la:Ja bih poslije Buffona volio vidjeti nekog njemačkog golmana ili bar golmana koji zna igrati nogom. Nijemci u zadnje vrijeme imaju sistem koji pravi kompletne golmane. Današnji fudbal zahtjeva golamne takvih karakteristika. Buffon je bogotac kad je linija u pitanju, ali igra nogom mu nikad nije bila jača strana.
Ne pratim baš puno Lealia i ne mogu komentirat, nadam se da će biti nešto od njega.
Priča se o Perinu al' ko će mu znat'.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.