Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

AdamSmith
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la AdamSmith » 17 feb 2014, 23:14

Marchisio je bezbroj puta do sada pokazao da se na njega može računati, prvo što je jedan od najboljih univerzalaca današnjice, a drugo ne boli ga previše kad sjedi na klupi, takvi igrači se danas na prste mogu nabrojati.

U četvrtak očekujem vezni red Padoin - Marchisio - Pogba. :mrgreen:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 17 feb 2014, 23:20

Nemoj Padoina svega ti. :D

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 17 feb 2014, 23:29

Obrati se Misteru za takav tip žalbe. :mrgreen:

Ulazimo u period malo težih utakmica, pa je vrijeme da ovi s manjom minutažom dobiju šansu, s obzirom da će igrati Carlitos u napadu neigranje Pirla ili Vidala se ne bi trebalo osjetiti.

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 17 feb 2014, 23:33

Može Padoin ali kad imamo bar 2 gola razlike 10-15 min do kraja. :D Uz dužno poštovanje prema čovjeku, ali meni se kosa na glavi digne kad ga vidim pored aut linije.

Sad će odmah napadi od poznatih panjoljubaca, mora neko i klupi sjediti bla bla. Ja vjerujem da se može naći igrač za klupe koji će imati nešto više od jbn povratnog pasa koji se mjeri u centimetrima i malo veća muda. Hvala. :D

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 17 feb 2014, 23:35

U napadu već najavljeni Tevez i Osvaldo, sigurno će mijenjati, Chiello i Barza neće vjerovatno igrati tako da očekujemo istu odbranu kao protiv Chieva, vjerovatno će i Isla zaigrati.

Inače, Trabzon promijenio trenera, deja vu. :mrgreen:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 17 feb 2014, 23:43

Pokazat muda i dobit Turke 3 razlike.

Sutra doručak sa Chiellom sabahile na google hangoutu. :D

Ozbiljno se shvatile društvene mreže, Agnelli kad je došao pričao je o tome. Jbg danas je sve biznis.

Gledam bolji facebook, twitter, youtube stranica možda i najbolje radi. Jako puno pregleda, pogotovo ovi simpatični klipovi. Image je u današnje vrijeme ključna stvar.

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 17 feb 2014, 23:44

Očekujem pobjedu u hendikepu i to bez primljenog gola. Riješiti sve dileme u prvom susretu da ove bitne karike i ne putuju u Tursku. :mrgreen:

Ako stavi Storarija na gol, zaboravite na osvajanje EL, to će vam odmah biti jasan znak šta je Misteru na umu. :mrgreen:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 17 feb 2014, 23:46

@Stranger
Jesi ti Il Principino? :mrgreen:

Nema ko biti, previše ste mi slični. :mrgreen:

#MaxOUT

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 17 feb 2014, 23:47

Nisam.

Ovo mi je prvi nalog na ovom forumu. Imam još jedan doduše, ali nema postova, kad sam se prijavljivao bilo nekih poteškoća, a i ime mi se nije dopadalo. :D

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 17 feb 2014, 23:52

Ok. :mrgreen:

Njega sam, priznajem, gotivio malo više od ostalih, pozdravljam ga ako čita. :mrgreen:

No homo. :lol:

Inače, predlažem neki vid okupljanja ako budemo igrali finale EL, fakat je šteta ovako da ne poznajem nikoga sa foruma. :mrgreen: :)
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 17 feb 2014, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.

#MaxOUT

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 17 feb 2014, 23:52

Igrači u suvlasništvu Juventusa:

Immobile - 18 počeo, 13 golova,
Berardi - 18 počeo, 12 golova,
Gabbiadini - 22 počeo, 6 golova,
Zaza - 13 počeo, 5 golova.

malo statistike :mrgreen:
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 17 feb 2014, 23:52

AdamSmith je napisao/la:Ako stavi Storarija na gol, zaboravite na osvajanje EL, to će vam odmah biti jasan znak šta je Misteru na umu. :mrgreen:
pa vjerujem da će storari i braniti
i kad bi to bila jedina izmjena od prvotimaca to se nebi ni osjetilo jer je on odlična zamjena za bufona
problem je što će igrati i peluso, padoin, isla, đovinko, kvaraljela, ogbona, kaseres umjesto prvotimaca e to je onda ****
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 17 feb 2014, 23:54

Nismo ujedinjeni ko nekad, iz pouzdanih izvora pojedini juventini su počeli prijavljivati postove nas čoporaša, ne đasvi mi se to štani. :mrgreen:

Nego, samo neka ovaj Immobile zabija, bit će od koristi na ljeto, valja premuntati Udinese za Cuadrada. :D

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 18 feb 2014, 00:00

Ja bih poslije Buffona volio vidjeti nekog njemačkog golmana ili bar golmana koji zna igrati nogom. Nijemci u zadnje vrijeme imaju sistem koji pravi kompletne golmane. Današnji fudbal zahtjeva golamne takvih karakteristika. Buffon je bogotac kad je linija u pitanju, ali igra nogom mu nikad nije bila jača strana.

Ne pratim baš puno Lealia i ne mogu komentirat, nadam se da će biti nešto od njega.

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 18 feb 2014, 00:00

Ja ocekujem da ce se EL shvatit ozbiljo,ispali smo iz LP,i ovo je odlicna prilika da dokazemo da je to nesretan splet okolnosti i da ova ekipa ima kvalitet da se nadigrava sa onim najboljim,naravno ne ove sezone,al za iducu bila bi lijepa uvertira da se dodje do finala EL.
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 18 feb 2014, 00:01

ko to sije sumnju medju coporom :mrgreen:
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 18 feb 2014, 00:07

Contentissimo je napisao/la:ko to sije sumnju medju coporom :mrgreen:
:mrgreen:
slika

Sad će nas i ovce prozvati, kao onomad konobari. :mrgreen:

Ja sam jednom prijavio prepucavanje Genghisa sa nekim, nikada mi nije halalio. :mrgreen:

#MaxOUT

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 18 feb 2014, 00:10

Meni je malo falilo da prijavim onog @farukzidane jer je samo trollao na interovoj temi, ovdje nikad ništa nije napisao, pa sam na kraju odustao, jer nemam običaj prijavljivati postove osim ako je neka psovka ili teška uvreda u pitanju. :D

Ma mi očekujemo svake sezone i da se Coppa Italija shvati ozbiljno, pa nikad ništa, doduše ovo je Evropa, ima tu i nekog prestiža, finale na našem stadionu pa možda to bude neki motiv više. :D

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 18 feb 2014, 00:28

Stranac je napisao/la:Ja bih poslije Buffona volio vidjeti nekog njemačkog golmana ili bar golmana koji zna igrati nogom. Nijemci u zadnje vrijeme imaju sistem koji pravi kompletne golmane. Današnji fudbal zahtjeva golamne takvih karakteristika. Buffon je bogotac kad je linija u pitanju, ali igra nogom mu nikad nije bila jača strana.

Ne pratim baš puno Lealia i ne mogu komentirat, nadam se da će biti nešto od njega.
Od njemačkih golmana Leno je možda najbolji al' imamo Lealija. Koliko mi računamo na to niko neće biti ni približno dobar Buffonu.

Priča se o Perinu al' ko će mu znat'.
Allegri je gospodin!

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 18 feb 2014, 00:48

Carli je napisao/la:
Stranac je napisao/la:Ja bih poslije Buffona volio vidjeti nekog njemačkog golmana ili bar golmana koji zna igrati nogom. Nijemci u zadnje vrijeme imaju sistem koji pravi kompletne golmane. Današnji fudbal zahtjeva golamne takvih karakteristika. Buffon je bogotac kad je linija u pitanju, ali igra nogom mu nikad nije bila jača strana.

Od njemačkih golmana Leno je možda najbolji al' imamo Lealija. Koliko mi računamo na to niko neće biti ni približno dobar Buffonu.

Priča se o Perinu al' ko će mu znat'.
spominje se Kevin Trapp,golman Ajntrahta,neznam kakav je,nisam ga gledo,al cuo sam da je jedan od najboljih mladih golmana u njemackoj
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.