Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

beka23
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la beka23 » 17 feb 2014, 18:10

Virtu4l je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:Ja još ne vjerujem da je ovaj kloc dobio poziv, neko će pomisliti hrvatska liga i klubovi u rangu holandske lige pa se pozivaju igrači!
Objasni to i Niku Kovaču, koji je pozvao dva igrača Rijeke.
[youtube][/youtube]

Evo koga je pozvao Kovač ;)

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 17 feb 2014, 18:16

Virtu4l je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:Ja još ne vjerujem da je ovaj kloc dobio poziv, neko će pomisliti hrvatska liga i klubovi u rangu holandske lige pa se pozivaju igrači!
Objasni to i Niku Kovaču, koji je pozvao dva igrača Rijeke.
Evo čim sjedemo na kafu na Čaršiji, objasnit ću mu!Jel' uredu?
Grbavica naš je Hram!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 feb 2014, 18:18

Znači HNL ipak nije odron od lige? Sve mi miriše na dvostruke aršine. Šta mislite ima li Mate Maleš mjesta kod nas? :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 17 feb 2014, 18:22

Virtu4l je napisao/la:Znači HNL ipak nije odron od lige? Sve mi miriše na dvostruke aršine. Šta mislite ima li Mate Maleš mjesta kod nas? :lol:
Odron jeste od lige i dalje stojim pri tome, samo je razlika u kvaliteti igrača koje je Niko pozvao i Safet ;)
Jel' ti jasnije?
Grbavica naš je Hram!!!

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 17 feb 2014, 18:26

Niko se ne bi žalio kada bi Pape pozvao igrače koji su u životnoj formi i ponajbolji igrači lige, pa makar to bila i HNL. Jesu li to Tino-Sven i Avdija? Naravno da nisu.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 feb 2014, 18:30

Mali Besic , jedini pravi kandidat za poziciju,izbacen iz svih kombinacija samo da se napravi mjesto klocu. Sad mi je tek sve jasno.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 17 feb 2014, 18:35

kad su se mogli probat sesar,svraka,visca,zahirovic moze vala i tino igra u boljem klubu nego svi nabrojani

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 feb 2014, 19:06

kimbo je napisao/la:Mali Besic , jedini pravi kandidat za poziciju,izbacen iz svih kombinacija samo da se napravi mjesto klocu. Sad mi je tek sve jasno.
Ja stalno ponavljam da je cijelo vrijeme postojao plan od vracanja Besica u mladu reprezentaciju pa do nepozivanja nikakvih novih igraca na poziciju zadnjeg veznog.Znao je da ga ne moze ugurati pored Pjanica,Misimovica,Medunjanina,Salihovica pa je cuvao upraznjeno mjesto.I Adnan Zahirovic,kad sad malo pogledas je bio dio te igre,nije neki igrac da ga se ne moze izbaciti.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 17 feb 2014, 20:11

kimbo je napisao/la:Mali Besic , jedini pravi kandidat za poziciju,izbacen iz svih kombinacija samo da se napravi mjesto klocu. Sad mi je tek sve jasno.
8-)
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

apolo
Kontakt:

Post Postao/la apolo » 17 feb 2014, 20:34

Mali Suske je za klasu bolji od Besica sto se tice loptanja. Pojma vi nemate. Prva provjera ce da otvori svima oci. Bokic :D

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 17 feb 2014, 20:38

Volim Ronalda i Ibrahimovica :? :lol: ali vise sam tip igraca Van Persi kaze Susic Tino Sven.

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 17 feb 2014, 20:47

Ovaj mali uopšte ne igra loše na svojoj poziciji,možete pričati koliko hoćete ,60% vas ga nije uopšte ni gledalo..a opet se usuđujete da komentarišete...

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 18 feb 2014, 00:19

xinxee je napisao/la:Ovaj mali uopšte ne igra loše na svojoj poziciji,možete pričati koliko hoćete ,60% vas ga nije uopšte ni gledalo..a opet se usuđujete da komentarišete...
Na kojoj toj svojoj poziciji si ga gledao :?

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 18 feb 2014, 00:45

Uh, sva sreca da je patriotska porodica Susic odbila strasne napade belgijskog i hrvatskog saveza. Umalo da izgubimo ovog dragulja, da se selektor Susic nije blagovremeno angazovao, pogledao ga uzivo i uvjerio se u njegove kvalitete, sada bi ga gledali kako se dodaje sa Hazardom ili Modricem :o Bravo za selektora i savez koji je u rekordnom roku rijesio, do sada, nerijesivu enigmu sredjivanja sportskog drzavljanstva. :lol:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 18 feb 2014, 00:49

apolo je napisao/la:Mali Suske je za klasu bolji od Besica sto se tice loptanja. Pojma vi nemate. Prva provjera ce da otvori svima oci. Bokic :D
Jes, al to da si Koketu rek'o bolje bi bilo, onako pravi je šaner.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 18 feb 2014, 00:55

drummer je napisao/la:
Ja stalno ponavljam da je cijelo vrijeme postojao plan od vracanja Besica u mladu reprezentaciju pa do nepozivanja nikakvih novih igraca na poziciju zadnjeg veznog.Znao je da ga ne moze ugurati pored Pjanica,Misimovica,Medunjanina,Salihovica pa je cuvao upraznjeno mjesto.I Adnan Zahirovic,kad sad malo pogledas je bio dio te igre,nije neki igrac da ga se ne moze izbaciti.
Cijelo vrijeme se tjeraju kvalitetni potencijalni reprezentativci, da bi se napravilo mjesto za menadzere i familiju. Zato je Susic ucinio sve da Seferovica, Hajrovica, Kolasinca, Arslanagica, Gudelja, evo sada i Tankovica, obeshrabri u izboru Bosne i Hercegovine ! Besic bi bio najveca opasnost za poziv polivalentnog, odnedavno defanzivnog veznog , Tina koji zeli igrati kao Ibrahimovic i Van Persi :roll:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 feb 2014, 02:23

Smio bih se kladiti da ste pod starim nickovima napadali Susica sto zove nekog nepoznatog Besica iz amaterske ekipe HSV-a i jos ga stavlja u prvu postavu :)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 feb 2014, 02:24

calcio je napisao/la:Smio bih se kladiti da ste pod starim nickovima napadali Susica sto zove nekog nepoznatog Besica iz amaterske ekipe HSV-a i jos ga stavlja u prvu postavu :)
haha, 100%
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 feb 2014, 02:44

calcio je napisao/la:Smio bih se kladiti da ste pod starim nickovima napadali Susica sto zove nekog nepoznatog Besica iz amaterske ekipe HSV-a i jos ga stavlja u prvu postavu :)
Rece Calcio koji je govorio, da Kolasinac nema sta traziti u nasoj A reprezentaciji. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 feb 2014, 03:05

Principatus je napisao/la:
Rece Calcio koji je govorio, da Kolasinac nema sta traziti u nasoj A reprezentaciji. :lol:
Ne valja lagati. ;)
Sjecam se te diskusije, to je bilo daleko prije nego sto je Kolasinac poceo vaditi nase papire. Ti si po obicaju kukao zasto nije pozvan igrac koji uopste nije nas drzavljanin, ili nesto slicno. Ja sam rekao kada sredi papire i bude redovno igrao da ce dobiti poziv, kao sto je na kraju i bilo. Sve je to arhivirano ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], lol89 i 7 gostiju.