Safet Sušić - Pape

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la VanBasten » 18 feb 2014, 00:23

legenda reala je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:ne bi rek'o.
pa zadnjih pet utakmica je sve samo nije dobro i atraktivno, uredu je kad se desi pad u jednoj utakmici, ali smo mi pet utakmica zaredom odigrali ispod svog nivoa
Jbg.. i protivnik se nešto pita. Protiv Slovaka smo odigrali atraktivno u Bratislavi, samo što nije sve išlo po planu. Da su ušle one 2-3 naše prilike s početka, bila bi to mnogo relaksiranija tekma. Ne može uvijek. Ali činjenica je da konačno imamo prepoznatljiv stil, to je jasno bilo kome ko je gledao naše tekme.
Baždarević je baš u jednom intervjuu pred ili netom nakon Litvanije baš o tome pričao, i kako nakon Papeta, ko bilo da dođe treba da nastavi sa istom filozofijom.. Zato se ja lično nadam, s obzirom da je Petković ispao iz bilo kakve konkurencije, da će Meša biti sljedeči selektor. Jer je prepoznao neke stvari, sad treba samo nadograđivati na to.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 feb 2014, 00:29

hogarstrasni je napisao/la:Vidjeste li ono !? :shock: Morali su angazovati bolesnog Osima, da gasi pozare koje je ovaj German napravio. Sramota , pozitivno je sto raja konacno vidi kakav lik vodi reprezentaciju, napadaju ga na sve strane ;) Sta kaze Osim " Dobro je to Safet procijenio, sigurno, gledao ga je, jok, nego je gledao Tankovica , ili "Nije neki maratonac ali ima pregled igre :lol: :lol: :lol: Pa ne moze ga ni Osim vise izvaditi :lol: E sta smo docekali, da se moraju stari i bolesni ljudi zivkati da pravdaju ublehase ... :roll:
Pa nece valjda Helgu zvati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 feb 2014, 00:34

pa zadnjih pet utakmica je sve samo nije dobro i atraktivno, uredu je kad se desi pad u jednoj utakmici, ali smo mi pet utakmica zaredom odigrali ispod svog nivoa
bojim se da moram podijeliti misljenje s legendom iz reala
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 feb 2014, 00:38

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Od tih pet vecinu Mujdza nije igrao,kao i alternativa Vranjes.a bez tog Mujdze fakticki desna strana i ne postoji.
Ako i nakon toga nije jasnije,onda yebiga.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 18 feb 2014, 00:41

Zadnja odlicna utakmica koju smo odigrali bila je protiv Grcke u Martu 2013,ako ja dobro racunam to je bilo ima godina dana.Znaci od Francuske smo imali vrhunsku igru do Grcke(preskocimo Portugal),taman se poklapa sa izbacivanjem defanzivnog veznog(Rahimica,protiv Grcke je igrao Zahirovic)tad gubimo kompaktnost ekipe i postajemo vrlo ranjivi nazad pogotovo po izgubljenoj lopti,kasnije igraci i postaju svjesni tog problema pa u napadu igraju pod grcem i ne vise tecno i opusteno kao prije(Slovacka.Litvanija)To je uocio svako ko je u zivotu gledao deset utakmica samo je selektor nastavio tvdoglavo po svome i najavljuje da ce opet.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 18 feb 2014, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 feb 2014, 00:42

harishp je napisao/la:
Od tih pet vecinu Mujdza nije igrao,kao i alternativa Vranjes.a bez tog Mujdze fakticki desna strana i ne postoji.
Ako i nakon toga nije jasnije,onda yebiga.
ima istine i u tome. Ja i legendo cesto diskutujemo van foruma na temu Mensur Mujdza. Taj momak je od velikog znacaja za nasu rep.

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 feb 2014, 00:51

Ma jašta je.
Zato je i Vrško up'o tu... jer je bio jedina dostupna opcija koja "ima pluća". Dakako mnogo manje kvalitetna. Ali takav tip koji može špartati od kornera do kornera nam je bio potreban. Odnosno takav tip igrača Pape želi.
Prije njega je to bio Maletić, šta je on imao zajedničko s Mujdžom (odnosno Vrškom)..brzina. pluća... naravno, opet mnogo manje kvalitetna opcija od Mujdže. Ali, jbg..
Jbg.. daboGdo imamo takvog desnog beka, tih karakkterstika, brzine, koji može od kornera do kornera trčati 90 minuta a da je rame uz rame s Mujdžom, ali nemamo. Vranješ bi možda mogao to odraditi..
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 18 feb 2014, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 feb 2014, 00:52

hogarstrasni je napisao/la:Vidjeste li ono !? :shock: Morali su angazovati bolesnog Osima, da gasi pozare koje je ovaj German napravio. Sramota , pozitivno je sto raja konacno vidi kakav lik vodi reprezentaciju, napadaju ga na sve strane ;) Sta kaze Osim " Dobro je to Safet procijenio, sigurno, gledao ga je, jok, nego je gledao Tankovica , ili "Nije neki maratonac ali ima pregled igre :lol: :lol: :lol: Pa ne moze ga ni Osim vise izvaditi :lol: E sta smo docekali, da se moraju stari i bolesni ljudi zivkati da pravdaju ublehase ... :roll:
Jest', toliko je bolestan da je danas iz cista mira potegnuo preko 100km da bi posmatrao trening U-19 reprezentacije. Ne prezate ni od omalovazavanja legende da bi ocrnili Susica... :roll:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 18 feb 2014, 00:55

Nego,ne odgovoriste vi meni,vratise se i Mujdzoni i Vranjes a Vrsko opet na spisku,zar on nije bio zamjena njima.Sta je sad,krilo ili napadac?Kad moze Visca moze vala i on komotno :mrgreen:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 feb 2014, 00:57

drummer je napisao/la:Nego,ne odgovoriste vi meni,vratise se i Mujdzoni i Vranjes a Vrsko opet na spisku,zar on nije bio zamjena njima.Sta je sad,krilo ili napadac?Kad moze Visca moze vala i on komotno :mrgreen:
zato što je Pape selektor, i boli ga k. Može šta hoće.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 feb 2014, 00:59

VanBasten je napisao/la:Ma jašta je.
Zato je i Vrško up'o tu... jer je bio jedina dostupna opcija koja "ima pluća". Dakako mnogo manje kvalitetna. Ali takav tip koji može špartati od kornera do kornera nam je bio potreban. Odnosno takav tip igrača Pape želi.
Prije njega je to bio Maletić, šta je on imao zajedničko s Mujdžom (odnosno Vrškom)..brzina. pluća... naravno, opet mnogo manje kvalitetna opcija od Mujdže. Ali, jbg..
Jbg.. daboGdo imamo takvog desnog beka, tih karakkterstika, brzine, koji može od kornera do kornera trčati 90 minuta a da je rame uz rame s Mujdžom, ali nemamo. Vranješ bi možda mogao to odraditi..
istina, Vranjes bi to mogao, ali nema taj kvalitet naprijed ko Mujdza.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 18 feb 2014, 01:00

VanBasten je napisao/la:
drummer je napisao/la:Nego,ne odgovoriste vi meni,vratise se i Mujdzoni i Vranjes a Vrsko opet na spisku,zar on nije bio zamjena njima.Sta je sad,krilo ili napadac?Kad moze Visca moze vala i on komotno :mrgreen:
zato što je Pape selektor, i boli ga k. Može šta hoće.
:D u redu je,samo odmah tako recite.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 18 feb 2014, 01:01

Izgleda da to bas ne ide tako. Evo sada su morali zvati Osima da mu pravda budalastine. Trese se polako stolica ;)
On ne shvata da ga , uprkos prvom , istorijskom plasmanu na SP, barem pola navijaca smatra totalnim nesposobnjakovice . E pa za to stvarno moras biti totalni ....... :lol:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 feb 2014, 01:02

Cudan je covjek Safet Susic... Ima poteza koje nikad ni sam nece moci objasniti...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 feb 2014, 01:04

Ma nema niko od ovih koje imamo na raspolaganju. Mujdža bi haman mogao igrati i ofanzivno krilo kod nas (ako ustreba :mrgreen: ), ima solidan drbling, centaršut...
Koje su alternative, eto.. Evo ja sam gledao tog Dilavera više puta, i mogu sa sigurnošću reći da ni on nije to.

Nego, znaš ko mi je zanimljiv. Hebibović iz Veleža... doduše, forum bi se srušio da je njega Pape pozvao. :mrgreen:

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 18 feb 2014, 01:08

Takav smo mi narod da nam je selektor Capello opet nam ne bi valjalo ..

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 18 feb 2014, 01:10

VanBasten je napisao/la:
Ma nema niko od ovih koje imamo na raspolaganju. Mujdža bi haman mogao igrati i ofanzivno krilo kod nas (ako ustreba :mrgreen: ), ima solidan drbling, centaršut...
Koje su alternative, eto.. Evo ja sam gledao tog Dilavera više puta, i mogu sa sigurnošću reći da ni on nije to.

Nego, znaš ko mi je zanimljiv. Hebibović iz Veleža... doduše, forum bi se srušio da je njega Pape pozvao. :mrgreen:
Nećeš vjerovati i meni je zapeo za oko Hebibović iz Veleža... Znam da ovdje odmah proglase ludim :D al eto.. gledo sam ga na BHT negdje na početku sezone,ono standardno derbi kola... Momak mi super izgleda... Al teško je nekog zvati iz naše lige... ne možeš doći od Germanie na red...

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 18 feb 2014, 01:12

Mogao bi i Visca na desnom beku igrao je dosta puta ove sezone u klubu,ionako lici na Avdiju bilo bi zbunjivanje protivnika :-)

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 18 feb 2014, 01:13

A i kad se pozove neko iz naše lige odmah se dešava to da se tjera Sušić i tako te gluposti :D

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 18 feb 2014, 01:13

Hajrovic,Visca,Vrsajevic,Kvrzic,Lulic 5 krila plus bekovi.Sto ce nam toliki bocni igraci i to da paradoks bude vece svi osim Lulica desna krila a mi igramo bez desnog krila :lol: :lol: Izvinite momci ali ja se moram smijati,ne zamjerite.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 18 feb 2014, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.