Krokodil je napisao/la:Svaka čast. deno!![]()
Ja ću danas ovako, opušteno pred LŠ !

Valjda ste prepisali bolje nego što sam ja odigrao.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Krokodil je napisao/la:Svaka čast. deno!![]()
Ja ću danas ovako, opušteno pred LŠ !

Antilogika u svom najboljem izdanju. Da nisam gledao mec ne bih vjerovao. Mogu razumjeti da uletis u masinu, dozivis blackout i tones iz minute u minut, ali mi nije jasno zasto se nisu igrale odbrane u prvom poluvremenu?! SmijesnoKurbla je napisao/la:Mega Vizura (-82,5+) zd1 @ 1,85
Cibona uvezala 5 pobjeda u ABA ligi i istakla kandidaturu za FF. U ovih posljednjih 5 susreta su primali u prosjeku 66 poena (Olimpija 71, Szolnoki 63, Buducnost 55, Cedevita 67, Partizan 76).
MV daje u prosjeku 79 poena, a kod kuce 83. Cibona u prosjeku prima 73, i kod kuce i u gostima.
U vazne utakmice evropske ekipe ne ulaze sa taktikom ''za kos vise'', i ako ne dozive neki nepredvidjeni BLACKout i ne uspiju iskontrolisati susret misljenja sam da Cibona nece primiti preko 80.
EDIT: U nekom neizvjesnom mecu na po 70-ak postignutih poena Cibona moze pokriti i hendikep 3,5 a sto ne i pobijediti. Under 162,5 je mozda cak i najsigurnija/najisplativija opcija.
0:1PlanB je napisao/la:Malaga - Real Sociedad 2@2,70 Bet365 x2@1,50 Bet365
Real Sociedad bi mogao biti najveci dobitnik ovog kola u Primeri, Villareal i Athletic Bilbao su upisali neocekivane domace poraze i Real danas ima priliku pobjedom se primaknuti tri boda blize toliko zeljenom 4. mjestu koje vodi u LP. Sa tri boda iz danasnje utakmice bi se izjednacili sa Villarealom a Athletic bi im bjezoa samo 4 boda. Iako je u losj formi (zadnje 4 utakmcie bez pobjede), Real ide danas u goste Malagi koja se nalazi svega tri boda iznad zone ispadanja.
Malaga je na svom terenu vec pet puta porazena ove sezone (5-1-5, 15:14), gubili su od jacih Atletica, Barcelone i Athletica ali i od Calte i Osasune. Real vecinu svojih bodova osvaja na domacem terenu, na gostovanjima imaju 3-4-5 uz gol razliku 15:27.
Za Malagu danas nece igrati prilicno vazni, standardni igraci: S. Sanchez(21/0) odradjuje iskljucenje a Gamez(20/0) i Santa Cruz(17/4) su ozljedjeni. Kod Reala nece igrati Ifran, Granero i Estrada koji su zajedno skupili svega sest nastupa ove sezone pa nece puno nedostajati, ali mogao bi im faliti napadac Agirretxe(18/5) koji prema najavama iz medija danas nece igrati a trebao bi ga zamjeniti Seferovic(18/2) u prvih 11.
Vjerojatni sastavi:
Malaga: Caballero, Angeleri, Ferreira, Weligton, Antunes, Camacho, Morales, Samuel, P. Perez, Amrabat, Juanmi
Real S.: Bravo, Jose Angel, I. Martinez, Ansotegi, C. Martinez, Pardo, Bergara, Griezmann, Xabi Prieto, Vela, Seferović
Nema dvojbe da ce se danas Malaga boriti do zadnjeg atoma snage kako bi iscupali koji bod u borbi za opstanak ,ali vjerujem da Real moze do bodova jer su kvalitetnija momcad, imaju problema sa realizacijom u zadnje vrijeme(samo 1 gol u zadnje 4 utakmice) ali i to ce se jednom promjeniti. Ova kvota je definitivno value i treba probati sa ovim danas, za menje hrabre nije lose ni x2@1,50
sta je dp 2???????Arhitekt je napisao/la:Veceras obje utakmice lige prvaka igrati dp2.Kvota je 4km
Vise golova u drugom poluvremenufixator je napisao/la:sta je dp 2???????Arhitekt je napisao/la:Veceras obje utakmice lige prvaka igrati dp2.Kvota je 4km
Moze, mozedr.van nostrand je napisao/la:Jel moze kod njih (bet live) SINGL da se igra![]()
ima tu par njih koji mi se dopadaju
hvala na odgovoruforza je napisao/la:Vise golova u drugom poluvremenufixator je napisao/la:sta je dp 2???????Arhitekt je napisao/la:Veceras obje utakmice lige prvaka igrati dp2.Kvota je 4km

Ali, BAS tri para koja sam i ja zapikao za danasfixator je napisao/la: 16:00 Almagro N.-Dolgopolov A. 1 @ 1,30
16:00 RogerVassel. E.-Pavić A. 1 @ 1,20
19:20 Fognini F.-Bedene Alj. 1 @ 1,25[/b]
meni valavjesnicar je napisao/la:Moze, moze
Ko ti se svidja najvise?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.