jesu li u prodaji polusezonske ulaznice ? Hvalafkzeljeznicarba je napisao/la:Kvesić produžio ugovor do ljeta 2015.
http://fkzeljeznicar.ba/kvesic-produzio ... 2015/8048/" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
uvijekuztebe1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mi smo Željini, Željo je naš!
''Čuo sam i ja da ljudi konstantno pitaju da li ću se vratiti. Drago mi je da je takva situacija jer je to dokaz da su navijači zadovoljni onim što sam prikazao na terenu. U narednih nekoliko dana dolazim u Sarajevo i priključiću se treninzima Željezničara. Navijačima mogu obećati da ću i u nastavku sezone pružati maksimum kako bi ostvarili što više pobjeda i došli do željene titule''. izjavio je Armin Hodžić
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Dabome da smo zadovoljni njegovim nastupima.Radi se o pravom talentu,koji svoj potencijal koristi i iskoristio je u zavrsenoj polusezoni na najbolji nacin.Adviser je napisao/la:''Čuo sam i ja da ljudi konstantno pitaju da li ću se vratiti. Drago mi je da je takva situacija jer je to dokaz da su navijači zadovoljni onim što sam prikazao na terenu. U narednih nekoliko dana dolazim u Sarajevo i priključiću se treninzima Željezničara. Navijačima mogu obećati da ću i u nastavku sezone pružati maksimum kako bi ostvarili što više pobjeda i došli do željene titule''. izjavio je Armin Hodžić
On ima taj neki mali efekat neozbiljnosti u zavrsnicama,ali prosto je takav igrac,i nama se samo cini da je ponekad malo nonsalantan,ustvari je vanserijski talenat.Siguran sam da nam je licno svima drago sto mali Ara napreduje u svojoj karijeri,i ovaj njegov duzi ostanak u Engleskoj je znak da oni tamo hoce da Ara bude pod njihovom vecom paznjom.To je svakako dobar znak.Zeljno ga iscekujemo,jer nedovodjenjem nijednog znacajnog pojacanja na njegovo mjesto,govori nam da na njega struka itekako racuna.On bi uz jos neke igrace ako bi bili u formi,trebao biti kljucan igrac za nase nove uspjehe.Tako da raduje cinjenica da ce nam se Ara prikljuciti bez obzira na neke spekulacije i nas strah da se to ipak nece desiti.Po nekoj logici,narednih 11 kola bi Ara trebao da zablista jos vise na nasim terenima.Njegov voljni momenat poslije Engleske ce sigurno biti veliki jer ce biti pod lupom njihovih strucnjaka.Dobrim igrama ce osigurati i stalniji boravak tamo,a svakako i napredovanje u jace lige ako ista.Ovo bi trebalo biti njegovih 11 kola.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Slažem se sa mišljenjima oko Armina H., puno će nam značiti. Potrudio sam se sinoc da saznam pravu informaciju, saznao ssm i napisao sinoć da sigurno dolazi i da je Kvesa produžio ugovor.
Ali zelim reći sljedeće:Ramic je pravi igrač, prednjacio je u svemu pozitivnom na pripremama, i budite sigurni da u njemu imamo koljeg kilera od Adilovica.
Ali zelim reći sljedeće:Ramic je pravi igrač, prednjacio je u svemu pozitivnom na pripremama, i budite sigurni da u njemu imamo koljeg kilera od Adilovica.
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Ovaj tim je fin, realno moze do titule.Meni je drago sto smo ostali na zemlji, nema nekih vanzemaljski zelja.Ma da znamo kakav je kod nas narod ako ne osvojimo titulu odma ide pljuvanje, a ocekujem i da se objavi taj generalni sponzor.
Ara ce izdominirat drugi dio sezone, zapamtite.
Ara ce izdominirat drugi dio sezone, zapamtite.
E ja sam jos cuo da i par narednih dana produzuje i TomoFKZ1921 je napisao/la:Slažem se sa mišljenjima oko Armina H., puno će nam značiti. Potrudio sam se sinoc da saznam pravu informaciju, saznao ssm i napisao sinoć da sigurno dolazi i da je Kvesa produžio ugovor.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
"Nemamo nijednog pravog desnog beka. Zeljković, koji je po vokaciji, najbliži tom mjestu, igra kao stoper, jer Kerla ne trenira, a na bokovima imamo ofanzivce Stanića i Bučana, koji stalno mijenjaju pozicije. Nedostaje nam taj lijevi bok, a među 18 igrača imamo nekolicinu koji nam ne mogu donijeti prevagu, s obzirom na njihovo neiskustvo", smatra trener Želje.
Đurbuzović je naglasio kako ne traži unaprijed alibi, ali svima je, valjda, jasno kako će biti jako teško odbraniti naslov prvaka, s obzirom na činjenicu kako je tim sa Grbavice bio najmanje aktivan na tržištu, za razliku od ostalih klubova.
Tako će plavi igrati na kartu uigranosti i inata...
Adviser je napisao/la:"Nemamo nijednog pravog desnog beka. Zeljković, koji je po vokaciji, najbliži tom mjestu, igra kao stoper, jer Kerla ne trenira, a na bokovima imamo ofanzivce Stanića i Bučana, koji stalno mijenjaju pozicije. Nedostaje nam taj lijevi bok, a među 18 igrača imamo nekolicinu koji nam ne mogu donijeti prevagu, s obzirom na njihovo neiskustvo", smatra trener Želje.
Đurbuzović je naglasio kako ne traži unaprijed alibi, ali svima je, valjda, jasno kako će biti jako teško odbraniti naslov prvaka, s obzirom na činjenicu kako je tim sa Grbavice bio najmanje aktivan na tržištu, za razliku od ostalih klubova.
Tako će plavi igrati na kartu uigranosti i inata...
Ovo je valjda svima ALI se ja ipak nadam da ce selimovc,svraka i jamakl povesti nasu maldu ekipu ka novoj TITULI.
Zadnja izmjena: CARSON, dana/u 18 feb 2014, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
Naravno buraz... Nikad od Željovaca nećeš čuti da kažu osvojićemo, kao što možeš čuti od onih "anamo". Mi se uvijek potajno u sebi nadamo da ćemo osvojiti, tako i govorimo, kakav god tim imali.CARSON je napisao/la:Ovo je valjda ALI se ja ipak nadam da ce selimovc,svraka i jamakl povesti nasu maldu ekipu ka novoj TITULI.
U pravu je Dino.Nismo usli u prvenstvo sa ambicijama da osvojimo titulu. Naprosto, nije se stimao tim prema tom cilju.Zasto, poznato nam je svima.
Sad smo prvi, najvise zahvaljujuci dobrim igrama tima i dobrom radu strucnog staba.Nekad smo znali potencirati i srecu ili sticaj okolnosti, ali ne mislim da je to važno. Negdje ti to ide na ruku (mozda u Travniku), a negdje protiv tebe (Radnik, Olimpik, Slavija, Sarajevo)
E sad, prvi smo, imamo malu bodovnu prednost, malo promjenjenu ekipu ali su promjene na osjetljivim pozicijama koje se ne mogu lako pokrpati.Raspored ne smatram ključnim, igras sa svakim i to je to.Moze biti prednost sedam utakmica u Sar.od ukupno 11, ali samo u slucaju ds pravo "poludimo" i da nas dodje deset hiljada na Zr, isto toliko na Sir, Cel, Sar.
Sta je poenta:ne trebamo praviti pritisak ni na koga (ni mi medjusobno, ni na igrače, ni na upravu).Ne sumnjam da cemo svi pomenuti dati msksimum da osvojimo titulu, ali svaki plasman koji obezbjedjuje euro tekme, uz afirmaciju 2-3 nova igrača, koji u nogometnom islu misu postojali prije ovog prvenstva, veliki je uspjeh.Uz to, da imamo fit Kvesu, Zolu i Benju za nsrednu sezonu, produzene ugovore sa Tomom i Kerlom, i to je to.
Po meni, u ovim gabaritima bi se trebali kretati u kontanju i ponasanju.
Znači, da me se pogresno ne shvati, ne pametujem, samo iznosim svoje misljenje.
Sad smo prvi, najvise zahvaljujuci dobrim igrama tima i dobrom radu strucnog staba.Nekad smo znali potencirati i srecu ili sticaj okolnosti, ali ne mislim da je to važno. Negdje ti to ide na ruku (mozda u Travniku), a negdje protiv tebe (Radnik, Olimpik, Slavija, Sarajevo)
E sad, prvi smo, imamo malu bodovnu prednost, malo promjenjenu ekipu ali su promjene na osjetljivim pozicijama koje se ne mogu lako pokrpati.Raspored ne smatram ključnim, igras sa svakim i to je to.Moze biti prednost sedam utakmica u Sar.od ukupno 11, ali samo u slucaju ds pravo "poludimo" i da nas dodje deset hiljada na Zr, isto toliko na Sir, Cel, Sar.
Sta je poenta:ne trebamo praviti pritisak ni na koga (ni mi medjusobno, ni na igrače, ni na upravu).Ne sumnjam da cemo svi pomenuti dati msksimum da osvojimo titulu, ali svaki plasman koji obezbjedjuje euro tekme, uz afirmaciju 2-3 nova igrača, koji u nogometnom islu misu postojali prije ovog prvenstva, veliki je uspjeh.Uz to, da imamo fit Kvesu, Zolu i Benju za nsrednu sezonu, produzene ugovore sa Tomom i Kerlom, i to je to.
- feningitm87
- Kontakt:
uvijekuztebe1921 je napisao/la:
jesu li u prodaji polusezonske ulaznice ? Hvala
http://fkzeljeznicar.ba/polusezonske-ul ... daji/8052/" onclick="window.open(this.href);return false;
...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Pametuj slobodno jer ti je svaka na mjestu. Čak sam ti i na pp pisao pohvalu ali nije poršla poruka ne znam što. Znači samo pametuj jer sve što kažeš je tako i nikako drugačije. I dobro si napisao one tri stavke koje mi navijači trebamo ispuniti. Nadam se da će svi to shvatiti. Treba i letak napraviti, jer svi ne čitaju ovaj forum, sa onim stavkama. Što se mene tiče ostaje žal za jednim lijevim bekom ali u svemu ostalom puna podrška i upravi i stručnom štabu. Sad trebamo pokazati ko smo i što smo i da smo najbolji navijači. Lako je to bilo biti kad su se titule glat osvajale. Pogotovo će to trebati ako nedo Bog kola krenu nizbrdo u nekoj tekmi ili u više njih. Nadam se da su pojedinci naučili nešto iz dešavanja u prvih 19 kola.FKZ1921 je napisao/la:U pravu je Dino.Nismo usli u prvenstvo sa ambicijama da osvojimo titulu. Naprosto, nije se stimao tim prema tom cilju.Zasto, poznato nam je svima.
Obradovala me informacija da je Kvesa produzio ugovor,a evo i ovo sto sad procitah za Hodzica da se vraca i on aBd..Nadam se da ce i Tomic produziti..
Sto se tice nastavka sezone,sve je u nasim rukama..Izuzev Sarajeva niko se nije nesto posebno pojacao u odnosu na jesenji dio sezone..A pitanje je koliko ce se i pitari snaci sa svim tim pojacanjima,veliki je pritisak na njima sad..Ja bih bio zadovoljan i plasmanom u Evropu..To je krucijalno po meni ove sezone..
Sto se tice nastavka sezone,sve je u nasim rukama..Izuzev Sarajeva niko se nije nesto posebno pojacao u odnosu na jesenji dio sezone..A pitanje je koliko ce se i pitari snaci sa svim tim pojacanjima,veliki je pritisak na njima sad..Ja bih bio zadovoljan i plasmanom u Evropu..To je krucijalno po meni ove sezone..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
neroazzuro
- Kontakt:
Jako mi je drago ako je istina da Ramic radi momacki. Prosle sezone u ono par utakmica sto sam ga gledao jedino sto je njemu falilo,po meni, je bio taj motivacioni faktor. Nekako je izgledao bezvoljno,nezainteresovano, a ocigledno je da momak ima odlicnu konstituciju i, s obzirom na istu, zavidnu tehniku. Nadam se da ce nam on biti naprednija verzija Adilovica.
P.S. Ne kontam zasto pojedini svako malo pominju Pitare. Klub kao i svaki drugi
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ja ih spomenu pa se nadjoh prozvanneroazzuro je napisao/la:Jako mi je drago ako je istina da Ramic radi momacki. Prosle sezone u ono par utakmica sto sam ga gledao jedino sto je njemu falilo,po meni, je bio taj motivacioni faktor. Nekako je izgledao bezvoljno,nezainteresovano, a ocigledno je da momak ima odlicnu konstituciju i, s obzirom na istu, zavidnu tehniku. Nadam se da ce nam on biti naprednija verzija Adilovica.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Rios je napisao/la:Ja ih spomenu pa se nadjoh prozvanneroazzuro je napisao/la:Jako mi je drago ako je istina da Ramic radi momacki. Prosle sezone u ono par utakmica sto sam ga gledao jedino sto je njemu falilo,po meni, je bio taj motivacioni faktor. Nekako je izgledao bezvoljno,nezainteresovano, a ocigledno je da momak ima odlicnu konstituciju i, s obzirom na istu, zavidnu tehniku. Nadam se da ce nam on biti naprednija verzija Adilovica.
P.S. Ne kontam zasto pojedini svako malo pominju Pitare. Klub kao i svaki drugi![]()
A buraz oni su nam najveci konkurenti ove sezone za titulu..Uz to gradski rival,nije bas klub kao svaki drugi,jbg..Zato se osvrcemo,bar ja,na njih i njihovu ekipu..
Lijepi strah.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Mozda bi bilo dobro sada ovu polu sezonu isprobati Ramica i Aru u spicu.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Prije bih rekao oprez! Nikad nije na odmet, da ste ga vi imali, bar malo, možda bi nešto i osvojili. Ovako...amypitar je napisao/la:Lijepi strah.
Na pitanje kada ste (zadnji put) osvojili neki trofej, ovako odgovarate...

Samo mojne buraz odgovarati jer nema potrebe da davimo forum kao onaj vaš @pitic...
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 18 feb 2014, 15:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Teško da se to može izvesti jer je Ramić tip igrača Adilovića, a tu nema drugog napadača. Jedino da Ramić bude u špicu, a polušpica da igra Ara.zeljeznicar1 je napisao/la:Mozda bi bilo dobro sada ovu polu sezonu isprobati Ramica i Aru u spicu.
Edit: Imate na jednom portalu jako fin intervju s gospodinom Šiljkom.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Znaci Hodzic se vraca. Sad je pitanje koliko ce nam biti od koristi kada dodje ? Za nas je to veliki hendikep sto nije odradio pripreme sa prvim timom.
Klub je u njegovom slucaju bio pravo neozbiljan i mislim da ne mozemo sebi pruziti taj luksuz da glavni spic bude odsutan 90 % priprema.
U Eng nije sigurno lezao i vjerujem da puca od snage, ali uigranost je odlucujuci faktor za osvajanje titule.
Klub je u njegovom slucaju bio pravo neozbiljan i mislim da ne mozemo sebi pruziti taj luksuz da glavni spic bude odsutan 90 % priprema.
U Eng nije sigurno lezao i vjerujem da puca od snage, ali uigranost je odlucujuci faktor za osvajanje titule.
NO PYRO NO PARTY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.