Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ma iskreno mi puca qrac ko ce braniti jer su oba odlicna.
I samo glup covjek moze pljuvati po Diegu zbog Ikerovog statusa legende a to se na ovom pdfu cesto desava. I ja bi volio da se nista nije desilo i da Iker brani ali Diego brani odlicno i zasluzeno je prvi izbor.
I samo glup covjek moze pljuvati po Diegu zbog Ikerovog statusa legende a to se na ovom pdfu cesto desava. I ja bi volio da se nista nije desilo i da Iker brani ali Diego brani odlicno i zasluzeno je prvi izbor.
Da se razumijemo i Lopez je madridista
.
Oba su stvarno odlična i nema smisla pljuvat po Lopezu dok čovjek dobro brani.A i razumljivo je to uzdizanje Ikera,ipak nam je prirasto srcu svo ovo vrijeme dok je branio.
Oba su stvarno odlična i nema smisla pljuvat po Lopezu dok čovjek dobro brani.A i razumljivo je to uzdizanje Ikera,ipak nam je prirasto srcu svo ovo vrijeme dok je branio.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Ako strucnjak kao sto je Anceloti, koji sa svim igracima odradi po dva treninga na dan, pa tako sa Lopezom i Ikerom, odluci da Lopez brani sta onda mi imamo raspravljat ko treba stati medju stative? Valjda covjek zna sta radi jer je s njima konstantno. Sve dok Lopez ekstra brani nema potrebe za mjenjat. Svaka cast Ikeru ali klub je iznad svega.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Koliko Anceloti zna šta radi govori to da mu je Khedira bio najvažniji igrač do povrede.
Iker je u boljoj formi,bolji je golman i jedan je od 3 najveća igrača u historiji kluba tako da ne vidim potrebu za ovom farsom od rotiranja.Dolaze najvažnije utakmice sezone,a ja ne želim da izgubimo neku titulu jer Diego odluči da je dobra ideja pustit Alexisu da ga lobuje.
Niko ne kaže da Diego nije Madridista.Niko ne pljuje po Diegu.Odličan je golman,ali konkurencija mu je najbolji svih vremena.
Iker je u boljoj formi,bolji je golman i jedan je od 3 najveća igrača u historiji kluba tako da ne vidim potrebu za ovom farsom od rotiranja.Dolaze najvažnije utakmice sezone,a ja ne želim da izgubimo neku titulu jer Diego odluči da je dobra ideja pustit Alexisu da ga lobuje.
Niko ne kaže da Diego nije Madridista.Niko ne pljuje po Diegu.Odličan je golman,ali konkurencija mu je najbolji svih vremena.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- OnlyUnited
- Kontakt:
- Consigliere
- Kontakt:
Ovo je glupost. I Iker zna vrlo cesto primiti pacerske golove, samo se sjetimo kako lose brani slobodnjake, a ne moge se sjetiti situacije u kojoj nas je Diego kosato bodova od kada je prvi golman. U Manchesteru nas je spasio ispadanja prosle sezone, recimo.Kawhi je napisao/la:Koliko Anceloti zna šta radi govori to da mu je Khedira bio najvažniji igrač do povrede.
I, ja sam naravno da Ikera gledam na golu u svim utakmicama, ali to bi bila ogromna nepravda prema Diegu koji je car i brani fenomenalno.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
True true,samke key player ,sa njim bi ova 4 3 3 imala potpunog smislaKawhi je napisao/la:Koliko Anceloti zna šta radi govori to da mu je Khedira bio najvažniji igrač do povrede.
Pogrijesio si temu, spominjes Gianluigi BuffonaKawhi je napisao/la:ali konkurencija mu je najbolji svih vremena.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
[youtube][/youtube]
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
U Manchesteru nas je sudija spasio ispadanja.Consigliere je napisao/la: U Manchesteru nas je spasio ispadanja prosle sezone, recimo.
I, ja sam naravno da Ikera gledam na golu u svim utakmicama, ali to bi bila ogromna nepravda prema Diegu koji je car i brani fenomenalno.
Diego jeste car.Ne brani fenomenalno,i u nedjelju je zaplivao na jednom centaršutu,a to svi spočitavate Ikeru kao najveću slabost.
Real Madrid i pravedno ti ne idu u istoj rečenici.Uostalom veća je nepravda ovo radit Ikeru nego Diega postaviti na klupu.
Nešto slabo ferceralo s njimsuhi je napisao/la:True true,samke key player ,sa njim bi ova 4 3 3 imala potpunog smislaKawhi je napisao/la:Koliko Anceloti zna šta radi govori to da mu je Khedira bio najvažniji igrač do povrede.![]()
Imam čudnu želju da ti na ovo odgovorim sa"kakav si ti Madridista?",onda se sjetim da nisisuhi je napisao/la:Pogrijesio si temu, spominjes Gianluigi BuffonaKawhi je napisao/la:ali konkurencija mu je najbolji svih vremena.
Tu su negdje Điđi i Iker.Dajem Ikeru prednost zbog većeg broja trofeja.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Prisjeti se malo tima tad ,brojnih rotacija,igraca i formacije ,i nedostatak alonsaKawhi je napisao/la:Nešto slabo ferceralo s njim![]()
Carlo je vjerovatno jedini trener u historiji nogometa koji 4 3 3 igra s 2 playmakera i jednim mixom krila i playmakera,i s 2 potpuno ofanzivna krila koji u defanzivi ucestvuju 20%,bez ikakvih rotacija u igri i s minimalnim ili nikakvim presingom. Posjedom lopte i dominacijom koja zavisi pretezno od takticke postavke protivnika .
Al ne osudujem ga s obzirom da je osudjen na takvu igru zbog kadra igraca. Samke bi legao u ovu formaciju ko budali pleska.
điđi je konstantan golman,brani u kontinuitetu,iker je imao oscilacija dosta,al s obzirom da je mlad jos za golmana i da ima jos bar 6 sezona ispred sebe moze postati najbolji svih vremena.Kawhi je napisao/la: Imam čudnu želju da ti na ovo odgovorim sa"kakav si ti Madridista?",onda se sjetim da nisi![]()
Tu su negdje Điđi i Iker.Dajem Ikeru prednost zbog većeg broja trofeja.
ciji li si ti dupli akaunt djete drago 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Mozes ti i bolje od ovogLenBias je napisao/la:ciji li si ti dupli akaunt djete drago
Kakve gluposti. Iker nije u nista boljoj formi od Diega koji brani bez greske. Na osnovu cega bi ti odjednom sad izbacio Diega i ubacio Ikera ? To sto Iker drzi rekord ne pije vodu, nije da je imao neke prevelike zasluge za to kao odbrana buduci da nije ni imao toliko posla.Kawhi je napisao/la:Koliko Anceloti zna šta radi govori to da mu je Khedira bio najvažniji igrač do povrede.
Cinjenica je da Diega od navijaca niko ne jeebe ni 2% dok se na Ikera kolektivno svrsava. Isto tako ako neko smatra Diega trenutno boljim pojedinci se pozivaju na neki "anti-madridizmo". Kakav retardizam.
I ja bi najvise volio da se nista nije desilo i da je Iker i dalje broj jedan al' zbog njegovog statusa legende ne treba nanositi nepravdu Diegu.
O tom da Carlo nema pojma sta radi s tobom ne treba ni raspravljati. Najzad, ti si onaj sto je govorio da je Pellegrini top3 trenera svijeta. Pametnom dosta.
Diego brani bez greske

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
13 klin šitova u zadnjih 20 ca utakmica
i raspravlja se koji golman je bolji
konkurencija je zdrava stvar
jedan drugog tjeraju da budu jos bolji i uvijek skoncetrisani..
i raspravlja se koji golman je bolji
konkurencija je zdrava stvar
jedan drugog tjeraju da budu jos bolji i uvijek skoncetrisani..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Brani. Prije svega mislim da nam je vise bodova donio odbranama nego kostao istih nekim kiksevima. Hocete opet spominjati jbeni lob Alexisa ?emir18 je napisao/la:Diego brani bez greske![]()
@Raule upravo tako. Iskreno me ne zanima ko ce stati na gol jer su oba odlicna ali govoriti kako Diego treba na klupu a uz to jedini argument je lob Alexisa i neko istrcavanje u nedjelju je nigdje veze. Jbte ponasate se kao da Iker ne brani nikako , LP i CDR je sasvim ok zasad, iduce sezone ce svakako biti prvi pik na svim frontovima.
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 18 feb 2014, 14:44, ukupno mijenjano 3 puta.
- Consigliere
- Kontakt:
I nije da ne vidjamo Ikera nikako. Brani u LP i branice u finalu Kupa... najvaznije utakmice, prakticno.
Meni je sasvik OK ovaj raspored. Obojica u formi i brane odlicno. Niko nema bolji golmanski dvojac sigurno.
Meni je sasvik OK ovaj raspored. Obojica u formi i brane odlicno. Niko nema bolji golmanski dvojac sigurno.
Fit Tony: I keep my friends close...
ovo kolo napravio katastrofalnu gresku,protiv Villareala primio 2 gola,protiv Bilbao-a,vrlo los na centarsuteve sto se pripisuje Ikeru,Iker koju je godu utakmicu branio ove sezone sto kup sto LP je bila perfekcijageoxx je napisao/la:Brani. Prije svega mislim da nam je vise bodova donio odbranama nego kostao istih nekim kiksevima. Hocete opet spominjati jbeni lob Alexisa ?emir18 je napisao/la:Diego brani bez greske![]()
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Argumenti za Villareal i Bilbaoemir18 je napisao/la:ovo kolo napravio katastrofalnu gresku,protiv Villareala primio 2 gola,protiv Bilbao-a,vrlo los na centarsuteve sto se pripisuje Ikeru,Iker koju je godu utakmicu branio ove sezone sto kup sto LP je bila perfekcijageoxx je napisao/la:Brani. Prije svega mislim da nam je vise bodova donio odbranama nego kostao istih nekim kiksevima. Hocete opet spominjati jbeni lob Alexisa ?emir18 je napisao/la:Diego brani bez greske![]()

Fakat tvrdis da je Diego kriv za te golove?
Tom nekom qrcologikom sad bi ja kao protuargument trebao reci kako je Iker jos losiji na centaruteve il' mozda kako je od Barce primao petice, sestice ?
Raul je to fino rekao, zdrava konkurencija ih cini obojicu boljim i treba biti zadovoljan najboljim golmanskim dvojcem na svijetu a laprdati kako se Ikeru cini nepravda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.