Pellegrini, nayebat ce ti se Tata mame
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Izgleda da cu prvi put u svom zivotu preferirat cigane u jednoj utakmici.

**** mu Negredo fameliju, inace mislim na Pelegrinija
- el-fighter
- Kontakt:
Bilo je i za ocekivat da krene samo sa Negredom. Nije budala da na Barcu ide sa 2 napadaca, a protiv ovakve ekipe uvijek biras onog igraca koji moze vise trcati.
Dobit ce Dzeko priliku sigurno.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- NoName
- Kontakt:
el-fighter je napisao/la:Bilo je i za ocekivat da krene samo sa Negredom. Nije budala da na Barcu ide sa 2 napadaca, a protiv ovakve ekipe uvijek biras onog igraca koji moze vise trcati.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Goalgetter
- Kontakt:
A Negredo ce zabit veceras, k'o da gledam...
Barca 3-0 vodi na poluvremenu,Dzeko ulazi daje dva gola zavrsi 2-3.I svi zadovoljni i ja pogodim Barcu na klad. 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
A nidze veze tita mi,ovamo imas Mascherana na stoperu koji je kepec,ti kao trener si stavio dva super brza krila(Navas,Kolarov) i vodeci se tom logikom sasvim logicno bi bilo da stavis dole Edina ko nekoga ko ce se sigurno naskakati i nafati tih eventualnih centarsuteva pored ovog prce ,morao je Pelegrini ici na tu kartu,postujem i Negreda ali morao je on iskoristiti Mascherana na stoperu i tu vidjeti slabost odbrane Barce
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bilo bi lijepo vodstvo Barce nakon poluvremena. Onda bi sigurno usao.
- Neutralan88
- Kontakt:
Iskreno nije Aguero u napadu sam pa da covjek može samostalno nešto da uradi..
sumnjam da ce Negredo sam napraviti nešto u napadu..
Nekako mi miriše da Pelegrini ganja 0:0 pa da u uzvratu pokuša sa 1:1 ili 2:2 izvuci se...
Žao mi je Dzeke ali ocekivano da je na klupi
sumnjam da ce Negredo sam napraviti nešto u napadu..
Nekako mi miriše da Pelegrini ganja 0:0 pa da u uzvratu pokuša sa 1:1 ili 2:2 izvuci se...
Žao mi je Dzeke ali ocekivano da je na klupi
Nema toga,navija se za što veće promašaje napada citya,a odbrana me ni ne zanima dok nema džekeMozambik je napisao/la:Izgleda da cu prvi put u svom zivotu preferirat cigane u jednoj utakmici.
Pellegrini, nayebat ce ti se Tata mame![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
Kako bih volio da ih Barca proguta s 4-0
Ima se sta gledati..kako nema,Spaha je od prve minute protiv Ibrahimovica. Bice zanimljivo...Dzeko dok ne udje ovaj me mec ne zanima.
Ma ja ne bih volio da ih Barsa podere
Da bude gustoo, i onda ulazi Džekson i počinje rapsodija 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Odlican sastav, da su drugacije poceli nebi imali sanse, ovako vjerujem u pozitivan rezultat, i nek pred kraj udje Dzeko, zadnjih 10 minuta kad bude trebalo zagradit loptu, cuvat vrijeme.viKK je napisao/la:TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (c), Demichelis, Clichy, Navas, Toure, Fernandinho, Kolarov, Silva, Negredo
- sa man city twittera
Razocarenje, Dzeko je bio dosta bolji od Negreda zadnjih mjesec ipo. Ja sam očekivao da krene večeras, posebno sto Negredo nije odavno odigrao dobro..
Međutim jasno je da je Negredo dobio prednost jer se vise kreće a igrace sa jednim špicem tako da im to bolje paše... Inače sam uvjeren da će i Dzeko dobiti svoju priliku..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Međutim jasno je da je Negredo dobio prednost jer se vise kreće a igrace sa jednim špicem tako da im to bolje paše... Inače sam uvjeren da će i Dzeko dobiti svoju priliku..
Sent from my iPhone using Tapatalk
E zato mi je drag ovaj nas narod... Svi na isto ciljamo iz dvice u keca(Dzeku)
Je.o ga Negredo opet se nece vidjeti na terenu ko i proslih par tekmi ....
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Negredo ima iskustva naguzivanja od Barcelone, Dzeko je tu jos zelen, polako da ne pregori 
crkoti pelegrini dabogda
Eh da vidimo da li ce se Messi izgubiti na terenu kakav je prije bio slucaj u velikim utakmicama. Ma dobro, Pele se odlucio za Negreda mada i Dzeko ima isti kriterij kod njega. Kad bi se mene pitalo mozda bi uradio isto. U biti, dobar sastav Pellegrinija.
Trenutno korisnika/ca: 231983, budzak, General505, Google Adsense [Bot] i 36 gostiju.