protiv NISKE barselone dzeko i negredo u 16 bi im pravili dar mar... ja da sam vidio ovaj sastav igrao bih dvicu na barsku ko dzamiju!Mkey4nba je napisao/la:Eh da vidimo da li ce se Messi izgubiti na terenu kakav je prije bio slucaj u velikim utakmicama. Ma dobro, Pele se odlucio za Negreda mada i Dzeko ima isti kriterij kod njega. Kad bi se mene pitalo mozda bi uradio isto. U biti, dobar sastav Pellegrinija.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Da, kao recimo u ona dva finala gdje je zabio dva gola, ili cetvrtinifinala kad je Arsenalu zabio 4 ili osmini kad je Leverkuzenu zabio 5, ili polufunalu kad je nanizao 5 igraca Reala i zabio gol....Mkey4nba je napisao/la:Eh da vidimo da li ce se Messi izgubiti na terenu kakav je prije bio slucaj u velikim utakmicama. Ma dobro, Pele se odlucio za Negreda mada i Dzeko ima isti kriterij kod njega. Kad bi se mene pitalo mozda bi uradio isto. U biti, dobar sastav Pellegrinija.
Kakvih sve gluposti se covjek moze nacitati ovdje
Ne vidim ja tu puno velikih utakmica, kao što ni ova večeras nije toliko velika.
Sjećam se kad Njemačkoj na SP zabio pet komada, ili sam to možda sanjao?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dva finala, dva gola.Virtu4l je napisao/la:Ne vidim ja tu puno velikih utakmica, kao što ni ova večeras nije toliko velika.
Kraj price.
Zamisli da si kengur i skokni do ciganske teme. Ne znam kakve veze ima Midzet sa ovom temom.
Tvoj avatar i taj p.e.d.e.r na njemu i tvoje nazivanje najboljeg ikad pogrdnim imenima govori o tvojoj namjeriMozambik je napisao/la:Zamisli da si kengur i skokni do ciganske teme. Ne znam kakve veze ima Midzet sa ovom temom.
A Messi nisam pomenuo ja nego neko ranije.
Zadnja izmjena: pisac, dana/u 18 feb 2014, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Pa dobro ali morate priznati da je bilo velikih utakmica na kojima Messi nije bas odigrao kako zna. Ovo mozda i nije velika utakmica ali igraju protiv jednog od najboljih timova ove sezone uz Bayern, Real Madrid, PSG i koga vec jos.
Ništa, valja navijati za zaostatak Cityja na poluvremenu (nešto prije, nešto kasnije
), jer je to jedina šansa da Džeko na vrijeme dobije priliku. Uvijek se nadam da će nas ugodno iznenaditi kada/ako uđe s klupe, tako da sam i ovaj put optimista.
Volio bi' da udje i spasi City, ali makar nek odigra malo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Vadi Negreda, daj Dzeku; jos nije kasno Pelle!!! 
Je li vam sad jasno zasto City ne igra sa dva napadaca?
Ni sa jednim, sa pet igraca u vezi, ne mogu do lopte doci.
Ni sa jednim, sa pet igraca u vezi, ne mogu do lopte doci.
- NoName
- Kontakt:
De nek me neko probudi kad dodju do šesnaesterca 
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Koji smor od utakmice 
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Jesu se usrali bezveze, Kolarov dobio naredbu da izbija lopte
.
Jedino sto mogu priznati je to da Je Negredo agresivniji i srchaniji od Dzeke a djeluje kao buldozer veceras protiv Barse. Ipak mislim da je Dzeko u boljoj formi od njega i da moze odigrati bolje uz naravno to njegovo setanje na terenu.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Ma u ovoj igri Dzeko bi bio odsjecen totalno od sredine, vidis da samo nabijaju pa ako Negredo stigne dobro je ako ne idemo dalje, Dzeko je spor za ovakvu ho-ruk igru i neka ga za prvenstvo spremnog.Mkey4nba je napisao/la:Jedino sto mogu priznati je to da Je Negredo agresivniji i srchaniji od Dzeke a djeluje kao buldozer veceras protiv Barse. Ipak mislim da je Dzeko u boljoj formi od njega i da moze odigrati bolje uz naravno to njegovo setanje na terenu.
A ja negrotalje-a
Kao da su se malo razigrali 
- NoName
- Kontakt:
Bolje mu je da nije počeo
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Nije ovo tekma za njega... Da je bio unutra ništa se ne bi desilo... Zadnjih 15 min, samo da ostane ovako..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], denza, Google Adsense [Bot], hurem, Mostarska, napapijri1987 i 40 gostiju.