Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Veceras od sviju Kolarov, naj bolji , zeli da pobijedi igra , bori se , ostali kao da su crkli

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Brate, glede Barce sam neutralan i boli me đole, al sudije im sviraju kao u juniorima ... Negreda izgleda sustigao engleski nogomet. Sve vise lezi ...
Zadnja izmjena: samson, dana/u 18 feb 2014, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
OCES LI GA UVESTI
Uvedi ga j*bem ti pleme smrdljivo!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
I ovaj Clichy je balvan samo takav
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
gdje ce kad je Negredo ovako rastrcanmirzatele je napisao/la:OCES LI GA UVESTI
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Grize Negredo 
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo ga. 
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Hajde Džeko, pored Litvanije utakmica karijere !!!
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
- NoName
- Kontakt:
Ma neće se sastati sa loptom, bezveze se radujete
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Katastrofa koliko samo je ovaj gov nar clishy nesposoban....
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kako je ustopa

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Dzeko za ovih deset minuta napravio daleko vise od Negreda za 75 minuta..Ja mislim da ce se Manuel dobro ujedati za guzicu sto nije stavio naaeg dijamanta od pocetka!
Dzeko napravio vise problema odbrani City u ovih 10 minuta nego Negredo cijelu utakmicu.
E moj Pelle, koji si ti levat
E moj Pelle, koji si ti levat
Koje **** pojo pelegrini!! Nemogu dzeko nista, umjesto da je izkoristio visinu i jacinu dzeke i negreda on se oso sa igra barcom... Kloc utakmice : pele 
- Goalgetter
- Kontakt:
Dovidjenja City. Golovi Clichya i Demichelisa doveli Barcu do pobjede.
Pa ti ubacuj Demichelisa opet 
Demichelis je svakako najveci krivac za ovaj potop. Isto tako, sudija je bio prilicno kriminalan danas ..
E moj Clichy..pa bolan isprati igrača do kraja. Demichelis da ne pričam...dobar Džekson bio 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Trenutno korisnika/ca: Beduin, boatenkk, bordobijeli, bvsic, galia95, General505, Goalgetter, kogmagie46, kolezeljovac, LoveFootball1987, Micron, MostarskaKotlina, thulkazal, zikerrz21 i 148 gostiju.