Leverkusen ps2 2,00
Kvota 4,40
Ulog 10 dobitak 44
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Da.haris10 je napisao/la:moze li se dobitak u bet liveu podignuti u drugom gradu?hvala puno
samo gdje je uplaćeno.HaHu1x2 je napisao/la:a u premieru samo u poslovnici u kojoj je uplacen tiket ili u bilo kojoj u gradu ?
Zamolio bih vas neki prijedlog uzivo kada krene utakmica ako se ukaze prilika, bez forsiranja na temu predvidjenu za to, hvala unaprijed
ajmo jos FERRER i lova je tuu!!!gonzales je napisao/la:favorit ovaj, favorit onaj, moze svak svakoga, zato igram ovo
Listic br.1
Roger Vasselin E.-Pavic A.-1
Robredo T.-Carreno Busta P.-1
Ferrer D.-Chardy-1
Man.City-Barcelona-crveni karton-DA
Listic br.2
Roger Vasselin E.-Pavic A.-1
Robredo T.-Carreno Busta P.-1
Ferrer D.-Chardy-1
Leverkusen-PSG-crveni karton-DA
ako bude negdje crvendac, a sto nije i nemoguce, moglo bi se stogod i uzet
van gall je napisao/la:City-ps2 2,20
Leverkusen ps2 2,00
Kvota 4,40
Ulog 10 dobitak 44
0:1Sarajlijc@ je napisao/la:Chesterfield daje gol @1.20 u 17 od 20 utakmica koje su igrali kuci su postigli barem jedan gol, a veceras igraju sa Fleetwoodom uzvrat kupa(prvu su dobili u gostima 1:3).
Paris daje gol @1.25 mislim da je realno da bar jedan gol postignu Bayeru.
Newport daje gol @1.30 klasicna domacinska ekipa, usli su u malu krizu rezultata i vec 2 utakmice nisu dali gol, u posljednjih 6 imaju 4 poraza i 2 remija vrijeme im je da se vade.
krmpotich je napisao/la:- Vidim danas krenule kontra PSG-a, al ajde. Valjda su kladioničari ubijeđeni da jedan prosječni Leverkusen moze prismrditi PSG-u. Uporedo gledam svaki vikend Bundesligu ali bogami i Francuski šampionat. Ako ćemo realno po meni apotekari nemaju apsolutno nemaju nikakve šanse u ovom dvomeču. U svakoj liniji imaju odličan igrački back-up. Zadnji red Silva+Alex=beton. U vezi Matuidi(po meni najbolji zadnji vezni na svijetu)+mali Veratti. dijete odlično radi defanzivu, prekida svaki napad a u napadu više nego koristan. O napadu nema potrebe trositi tastaturu. Oni su bili zreli za samu zavrsnicu prosle godine u LP, kada su zamalo izbacili Barcu koja je bila jača nego ove godine. Ove sezone još posloženiji, uigraniji i poprilično pojačani. Sjećam se u grupnom dijelu kada su u gostima ponudili 2,00 na PSG kontra Anderlechta a u SP čak i 2,30. Znamo sta je bilo 0:4I dalje nema Cavanija kao i Jalleta, ali kao sto sam vec napisao to se da lako popuniti.
- Leverkusen? Kako ja vidim tu je samo jedan "kao" WC igrač-Kiesling. Igra momak sasvim solidno, ali da je klasa igrač-čisto sumnjam. Malo jače kada se pritisne nema ga ni na mapi(Kup utakmica protiv Kaiserslauterna). WC igrač to riješava u par momenata. Odbrana sasvim solidno funkcioniše, ali ruku na srce i nisu imali neki jači posao sto se grupnog takmičenja tiče. Zadnje kolo izgubili od Schalkea 1:2, a u prosloj sedmici su u kupu popušili od Kaisera nakon produzetaka.(0:0) Za večeras im nema Derdioka i Emre Can-a. Mislim da nakon razno-raznih Augsburgova i Braunšvajgova dolazi protivnik koji će im objasniti neke stvari što se fudbala tiče![]()
- Što se tiče ovog dvomeča vezni red ce presuditi a ne treba biti neki mudrac da ce ih Parižani okupati u oba susreta. Pitanje je samo koliko će biti kalkulacija večeras sto se tiče gostujuće ekipe(mislim na samu igru). Definitivno će izaći u najjačem sastavu i mislim da će ići po jedan pogodak koji će im olakšati posao u revanšu. Bayer neće smijeti previše navaljivati jer znaju kakva im kontra slijedi. Ako Parižani odigraju kako treba odbranu mislim da domaći neće moći doći ni do pogotka.
Stoga:
Leverkusen - Paris SG Tip: 2(2,20)
Z.Ibrahimovic (2,10-2,20).
Leverkusen - Paris SG(žk.4,5) Više(1,85)
Nema ovdje vidovitih.harisfcb je napisao/la:ima li neko da da misljenje o Miami veceras, moze li proci cekam njih na 340 KM ??
amko21 je napisao/la:Bayer - PSG 2i3+ @ 3.30
city - Barca dp2 @ 2.00 (vise golova u 2.pol)
City - Barca (10,5) zk2 @ 1.85 (vise od 10.5 kornera)
kvota 12,21
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.