Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

van gall
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la van gall » 18 feb 2014, 19:47

City-ps2 2,20

Leverkusen ps2 2,00

Kvota 4,40

Ulog 10 dobitak 44 ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 18 feb 2014, 19:54

EVO OD MENE
CITY 1X 1,47
PSG X2 1,29
ZUTI BAYER L. -PSG 4,5 MANJE 1,85
CITY-barsa korneri OVER 10,5 1,85
CITY -BARSA ck-1 1,25
B. LEVER - PSG CK -1 1,25

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 18 feb 2014, 20:10

moze li se dobitak u bet liveu podignuti u drugom gradu?hvala puno

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 feb 2014, 20:13

haris10 je napisao/la:moze li se dobitak u bet liveu podignuti u drugom gradu?hvala puno
Da.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 18 feb 2014, 20:27

a u premieru samo u poslovnici u kojoj je uplacen tiket ili u bilo kojoj u gradu ?

Zamolio bih vas neki prijedlog uzivo kada krene utakmica ako se ukaze prilika, bez forsiranja na temu predvidjenu za to, hvala unaprijed :)
B-I-R !

SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 feb 2014, 20:31

HaHu1x2 je napisao/la:a u premieru samo u poslovnici u kojoj je uplacen tiket ili u bilo kojoj u gradu ?

Zamolio bih vas neki prijedlog uzivo kada krene utakmica ako se ukaze prilika, bez forsiranja na temu predvidjenu za to, hvala unaprijed :)
samo gdje je uplaćeno.
Nad tobom sunce najljepše sja

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 18 feb 2014, 21:09

Kome treba tenis da se vadi moze da proba ispratiti ovo 8-)

Montanes - Haase TR 0:2 @ 2.0
Chardy - Ferrer (-5.5) H1 @ 1.60
Lappenti - Reyes Varela 1 @ 1.55
Williams - Falla over 22.5 @ 1.85 2 @ 2.0
Karlovic - Groth over 25.5 @ 1.70

Montanes u ocajnoj formi, Haase solčidan, protiv ovakvog Montanesa jednostavno mora da dobije, a pobjeda 2:0 donosi odlicnu kvotu.

Ipak preveliki hendikep na Chardya, koji sa solidnim servisom i igrom moze drzati barem neku neizvjesnost u setovima. Nikada ga Ferrer nije dobio sa nekom vecom razlikom pa ne vjerujem ni da ce veceras.

Lappenti nekada odličan igrač, sada pokupava sa povratkom, teško to ide ali ipak sa iskustvom koje ima, i naravno talentom, bolji je igrač od Reyes-Varele koji je solidan Futures igrac, nista drugo, pa bi Lappenti ipak trebao da dobje ovaj meč.

Williams i Falla su dva veoma izjednacena igraca, tako da ocekuje se neizvjestan meč, vjerovatno u 3. seta, a mozda cak ovu granicu predju i u 2. seta, pošto će teško neki od ova dva igrača da dobije set sa nekom vecom prednosti. Falla je poznat' kao odličan return igrač, pa ovdje osim ovog tipa ocekujem i njegovu pobjedu.

Za Karlovica i Grotha ne treba puno trositi rijeci, ocajan return, fenomenalan servis, ocekujem 2 tie-breaka u prva dva seta i prolazak ovih tipova
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 18 feb 2014, 22:08

gonzales je napisao/la:favorit ovaj, favorit onaj, moze svak svakoga, zato igram ovo
Listic br.1
Roger Vasselin E.-Pavic A.-1
Robredo T.-Carreno Busta P.-1

Ferrer D.-Chardy-1
Man.City-Barcelona-crveni karton-DA

Listic br.2
Roger Vasselin E.-Pavic A.-1
Robredo T.-Carreno Busta P.-1

Ferrer D.-Chardy-1
Leverkusen-PSG-crveni karton-DA

ako bude negdje crvendac, a sto nije i nemoguce, moglo bi se stogod i uzet :lol:
ajmo jos FERRER i lova je tuu!!! :lol: :lol: :lol:
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 18 feb 2014, 22:43

van gall je napisao/la:City-ps2 2,20

Leverkusen ps2 2,00

Kvota 4,40

Ulog 10 dobitak 44 ;)
8-) 8-)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 feb 2014, 22:47

Sarajlijc@ je napisao/la:Chesterfield daje gol @1.20 u 17 od 20 utakmica koje su igrali kuci su postigli barem jedan gol, a veceras igraju sa Fleetwoodom uzvrat kupa(prvu su dobili u gostima 1:3).

Paris daje gol @1.25 mislim da je realno da bar jedan gol postignu Bayeru.

Newport daje gol @1.30 klasicna domacinska ekipa, usli su u malu krizu rezultata i vec 2 utakmice nisu dali gol, u posljednjih 6 imaju 4 poraza i 2 remija vrijeme im je da se vade.
0:1 :evil:
0:4 :mrgreen:
3:2 :mrgreen:

Halalite raja, jednostavno Chesterfieldu lopta nije htjela u gol, citav mec su bili bolji ali dzaba...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 18 feb 2014, 22:47

ajmo kosarku zaklase nas ovi futaci iz plavog dijela mancestera :D

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 18 feb 2014, 22:48

krmpotich je napisao/la:- Vidim danas krenule kontra PSG-a, al ajde. Valjda su kladioničari ubijeđeni da jedan prosječni Leverkusen moze prismrditi PSG-u. Uporedo gledam svaki vikend Bundesligu ali bogami i Francuski šampionat. Ako ćemo realno po meni apotekari nemaju apsolutno nemaju nikakve šanse u ovom dvomeču. U svakoj liniji imaju odličan igrački back-up. Zadnji red Silva+Alex=beton. U vezi Matuidi(po meni najbolji zadnji vezni na svijetu)+mali Veratti. dijete odlično radi defanzivu, prekida svaki napad a u napadu više nego koristan. O napadu nema potrebe trositi tastaturu. Oni su bili zreli za samu zavrsnicu prosle godine u LP, kada su zamalo izbacili Barcu koja je bila jača nego ove godine. Ove sezone još posloženiji, uigraniji i poprilično pojačani. Sjećam se u grupnom dijelu kada su u gostima ponudili 2,00 na PSG kontra Anderlechta a u SP čak i 2,30. Znamo sta je bilo 0:4 :mrgreen: I dalje nema Cavanija kao i Jalleta, ali kao sto sam vec napisao to se da lako popuniti.

- Leverkusen? Kako ja vidim tu je samo jedan "kao" WC igrač-Kiesling. Igra momak sasvim solidno, ali da je klasa igrač-čisto sumnjam. Malo jače kada se pritisne nema ga ni na mapi(Kup utakmica protiv Kaiserslauterna). WC igrač to riješava u par momenata. Odbrana sasvim solidno funkcioniše, ali ruku na srce i nisu imali neki jači posao sto se grupnog takmičenja tiče. Zadnje kolo izgubili od Schalkea 1:2, a u prosloj sedmici su u kupu popušili od Kaisera nakon produzetaka.(0:0) Za večeras im nema Derdioka i Emre Can-a. Mislim da nakon razno-raznih Augsburgova i Braunšvajgova dolazi protivnik koji će im objasniti neke stvari što se fudbala tiče :mrgreen:

- Što se tiče ovog dvomeča vezni red ce presuditi a ne treba biti neki mudrac da ce ih Parižani okupati u oba susreta. Pitanje je samo koliko će biti kalkulacija večeras sto se tiče gostujuće ekipe(mislim na samu igru). Definitivno će izaći u najjačem sastavu i mislim da će ići po jedan pogodak koji će im olakšati posao u revanšu. Bayer neće smijeti previše navaljivati jer znaju kakva im kontra slijedi. Ako Parižani odigraju kako treba odbranu mislim da domaći neće moći doći ni do pogotka.

Stoga:

Leverkusen - Paris SG Tip: 2(2,20)
Z.Ibrahimovic (2,10-2,20).
Leverkusen - Paris SG(žk.4,5) Više(1,85)

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 18 feb 2014, 22:50

ima li neko da da misljenje o Miami veceras, moze li proci cekam njih na 340 KM ??
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

Glibavi
Kontakt:

Post Postao/la Glibavi » 18 feb 2014, 22:55

liga sampiona je gotova za večeras,.nego ajd sad ima li neko ponuditi šta za NBA večeras :) hvala

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 18 feb 2014, 22:57

harisfcb je napisao/la:ima li neko da da misljenje o Miami veceras, moze li proci cekam njih na 340 KM ??
Nema ovdje vidovitih.

Da nije off

Indiana ----- H 1

Detroit -----H 1

Memphis ---- H 1
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

EmirGz
Kontakt:

Post Postao/la EmirGz » 18 feb 2014, 22:59

R.Hibbert (Indiana) -11,5+

Mišljenje?

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 18 feb 2014, 23:01

Čupanje na NBA. :lol:

Hickson preko 13 poena mi djeluje kao najbolji par večeras. Igraju protiv Phoenixa koji i ubacuje i prima a najranjiviji su ispod koša tako da bi on trebao biti večeras glavna uzdanica Nuggetsa. Tu bih dodao još Al Jeffersona manje od 25 poena jer vratio se Kemba koliko sam upratio tako da nije sav teret više na njemu a Detroit ima solidnu igrače ispod koša koji preko kojih će teško ubaciti 25 poena.

Meni eto dva para, aj još neko gurni neki da dodam na ovo.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 18 feb 2014, 23:03

amko21 je napisao/la:Bayer - PSG 2i3+ @ 3.30
city - Barca dp2 @ 2.00 (vise golova u 2.pol)

City - Barca (10,5) zk2 @ 1.85 (vise od 10.5 kornera)

kvota 12,21

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 18 feb 2014, 23:14

@krmpotich - čestitke!
U desetom selu živi Antuntun!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 18 feb 2014, 23:14

H.Nene over 14,5 poena
U finoj je formi u zadnje vrijeme , ima minutazu i mjesto u ekipi koje protivnike najvise "boli" . Nekako najvise volim ove igrace koje niko ni spomenuo nije :D
..........................................................................................................................................
Denver under 105,5 pena
Nema Lawsona, nema Robinsona..Denver bukvalno bez play-a , na to mjesto upada R.Foye a umjesto njega Fournier. Inace u Denveru je bolnica, fali tu jos igraca kao sto je Gallinari, McGee,Miller...Ovakva situacija nije nista novo te je taj nedostatak play-a se pokazao kobnim za Denver jer ekipa gubi na brzini, nema kvalitetnog razigravaca , prenosioca lopte. Cak i kada su Sunsi s druge strane u ovom slucaju mislim da je 105,5 puno za Denver.

............................................................................................................................................
dubl

Bobcatsi h+7,5
Ubjedjenja sam da ce ih cak i dobiti ali eto ipak idem ziheraski na solidnu prednost od 7 poena u startu. Izuzetno cijenim Bobcatse kojima malo fali da bas budu kompletna ekipa. Igraju dobru odbranu a u napadu imaju solidna rjesenja, prije svega razigranog Big Ala ali tu je i Kemba, Henderson...

Denver-Phoenix under 118,5 poena

Gore sve receno u analizi za Denver. I da bude blowout opet ne vidim Denver da prebaci 100 poena. Po toj logici bi Sunsi trebali i pobjediti al eto, ne moze se sve odigrati :D
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.