kako to da joj vec nisi rekao da vise volis Arsenal neg njuGunnerS je napisao/la:Ah, večeras Aston Villa - Arsenal a meni mala naredila da se vidimo... hebemu![]()
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Ovaj Eduardo je baš beskoristan igrac.
Evo pratim utakmicu i lik se ne može sastaviti sa loptom.
Klasicni parazit koji prima platu u klubu,a na terenu apsolutno nicim ne doprinosi igri Arsenala.
Ne zna ni odigrati,ni dodati,ni otvoriti se na vrijeme,nije ni od neke trke,o kontakt igri je smiješno govoriti pošto je nejač i gubi redovno svaki duel.
Ja ne znam šta zapravo Arsenal sa njim u timu planira
Sa druge strane,vidimo kakva je marka od igraca i kalibar Fabregas...rijetko viđena fudbalska inteligencija.
Evo pratim utakmicu i lik se ne može sastaviti sa loptom.
Klasicni parazit koji prima platu u klubu,a na terenu apsolutno nicim ne doprinosi igri Arsenala.
Ne zna ni odigrati,ni dodati,ni otvoriti se na vrijeme,nije ni od neke trke,o kontakt igri je smiješno govoriti pošto je nejač i gubi redovno svaki duel.
Ja ne znam šta zapravo Arsenal sa njim u timu planira
Sa druge strane,vidimo kakva je marka od igraca i kalibar Fabregas...rijetko viđena fudbalska inteligencija.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
e neda se nikako
Rosicky i precka
Evo cikcanginog ljubimca Bendtnera,možda danac nešto odigra...gori ne može biti nikako od Eduarda u svakom slucaju.
Evo cikcanginog ljubimca Bendtnera,možda danac nešto odigra...gori ne može biti nikako od Eduarda u svakom slucaju.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Why are you so low !!!
nismo vas razvalili,ali uzeli smo bod koji je nama dobar,ali nažalost vama smanjuje šanse da budete bolji od cska i scuma
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nece grah u kasiku!
Mrzim ovu Villu, koja antipropaganda fudbala.
Martine, his u Italiju pa igraj katanaco, **** te on.
Sezona je duga, idemo dalje!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
cemu provokacije ?!?! mislim da dobro znas zastoCescinho4 je napisao/la:Cemu provokacije...jadnoWolverine je napisao/la:Why are you so low !!!![]()
Protiv Ville sam i rekao da sam zadovoljan sa bodom i da ce najvjerovatnije biti nerjeseno, a sada za vikend idemo po pobjeduOvo nije nikakav razlog za neku paniku i nezadovoljstvo
Nisam mog'o gledat tekmu majku mu,kakvi smo bili ? Iskreno ?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Onaj Ramsey ima velikog potencijala, samo se malo lopta odbija od njega, ali brate dragi Bendtner kao da nije nikad lopte sutnuo. Momak se izgubio.....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ma hajde bgt tebi nisu vazne titule hebo titule ko jos to gleda,vazno je da imate vrtic.ljubav je napisao/la:Nece grah u kasiku!
Arsenal prosuo dva boda protiv mesarske Ville.
Denilson i Clichy su dva ogranicena kloca koji samo kvare igru Arsenala svojim glupostima.
Ali opet kakav god da je Clichy je klasa za katastrofalnog Traorea...mada je i Clichyija Young turirao citavu utakmicu,baš kao neki dan onaj korejanac iz Boltona koji je maltretirao Traorea...Wenger pokušava da zakrpi tu rupetinu na lijevoj strani,ali igraci mu nisu u željenoj formi a i nema nekih drugih opcija na klupi osim ove dvojice.
Song fali da bi se to povezalo na sredini...ovom Denilsonu podhitno uruciti šut kartu u jednom smjeru...nije on kvalitet za Arsenala.
O Eduardu ne treba trošiti rijeci više....njegova zamjena Bendtner je pokazao da je daleko korisniji od njega na terenu...iako izgleda ko smlata i kasni sa reakcijom,bar se zna zagraditi jer je mrcina,uzima duele,zna i skociti,spustiti loptu saigracu,odigrati neki pas...mnogo mnogo korisniji.
Denilson i Clichy su dva ogranicena kloca koji samo kvare igru Arsenala svojim glupostima.
Ali opet kakav god da je Clichy je klasa za katastrofalnog Traorea...mada je i Clichyija Young turirao citavu utakmicu,baš kao neki dan onaj korejanac iz Boltona koji je maltretirao Traorea...Wenger pokušava da zakrpi tu rupetinu na lijevoj strani,ali igraci mu nisu u željenoj formi a i nema nekih drugih opcija na klupi osim ove dvojice.
Song fali da bi se to povezalo na sredini...ovom Denilsonu podhitno uruciti šut kartu u jednom smjeru...nije on kvalitet za Arsenala.
O Eduardu ne treba trošiti rijeci više....njegova zamjena Bendtner je pokazao da je daleko korisniji od njega na terenu...iako izgleda ko smlata i kasni sa reakcijom,bar se zna zagraditi jer je mrcina,uzima duele,zna i skociti,spustiti loptu saigracu,odigrati neki pas...mnogo mnogo korisniji.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 27 jan 2010, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Lave ako nemaš šta pametno reći odhebaus s teme.A_d_0 je napisao/la:ma hajde bgt tebi nisu vazne titule hebo titule ko jos to gleda,vazno je da imate vrtic.ljubav je napisao/la:Nece grah u kasiku!
I uostalom bolje imat vrtić nego starački dom.
Naši su još mladi,a vaši igraču samo čekaju kad će im Smrt zakucat na vrata.Vaša budućnost je mezar.
staracki dom u 10 godina bar nesto i osvoji za razliku od ove "ekipe". i tebi nisam nista rekao neznam sta se dizes jer zna ljubav sto ga pojedini forumasi prozivaju.Bosco je napisao/la:Lave ako nemaš šta pametno reći odhebaus s teme.A_d_0 je napisao/la:ma hajde bgt tebi nisu vazne titule hebo titule ko jos to gleda,vazno je da imate vrtic.ljubav je napisao/la:Nece grah u kasiku!
I uostalom bolje imat vrtić nego starački dom.
Naši su još mladi,a vaši igraču samo čekaju kad će im Smrt zakucat na vrata.Vaša budućnost je mezar.
Onda se obraćaj samo njemu kad provociraš 
Ovi dresovi su mocni kod Arsenala bili veceras, pravi gospodski
A inace nije mi jasno sto je Wenger uveo onog balvana, a ne Walcota, tu se po meni poselamio s pobjedom. Tekma losa s obje strane, vi nakon dvije individualne akcije dosli u sanse, a oni slucajno ako se sta uradi dobro i jes, ako ne nikom nista

A inace nije mi jasno sto je Wenger uveo onog balvana, a ne Walcota, tu se po meni poselamio s pobjedom. Tekma losa s obje strane, vi nakon dvije individualne akcije dosli u sanse, a oni slucajno ako se sta uradi dobro i jes, ako ne nikom nista
Zadnja izmjena: The Game, dana/u 27 jan 2010, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
pa njega sam i citiro nisam tebe sigurno.
The Game je napisao/la:Ovi dresovi su mocni kod Arsenala bili veceras, pravi gospodski![]()
![]()
A inace nije mi jasno sto je Wenger uveo onog balvana, a ne Walcota, tu se po meni poselamio s pobjedom. Tekma losa s obje strane, vi nakon dvije individualne akcije dosli u sanse, a oni slucajno ako se sta uradi dobro i jes, ako ne nikom nista![]()
![]()
Cembi super stoji dres!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Po meni su svi odigrali ispod prosjeka osim Fabregasa i mozda Rosickog ostali totalna smusenost, ali opet su bili bolji od Vile imaju ljudi cvrste precke i stative.
U Arsenala uvjek ista prica. "protivnici se branili, protivnici su grubi, jadni mi". Pa nece vam niko igrat kako vi hocete. Zato Arsenal NIKAD nece osvojit ligu sa ovakvom ekipom, jer dok se malo pocne fizicki igrat i dok se malo zakuha u vrhu, nigdje vas. Sad sljede porazi od Uniteda i Chelsea i definitivno zbogom snovima o titulu.ljubav je napisao/la:Nece grah u kasiku!
Hajde, ima sljedeca sezona.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.