Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Sve je to uredu ali reci da Diedo brani bez greske je bullshit,slazem sa ovim sto je @Raul napisao.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ne znam kako se neko ikako može pozivati na statistiku i rekorde u slučaju Ikera Casillasa, pa to je najsmiješnija stvar, što je jasno i Carlu Ancelottiju i njegovom timu koji Kiksera drže u prvoj ekipi u dva takmičenja samo zbog njegovog statusa u klubu.
Legende i izdajnika.
Legende i izdajnika.
" onclick="window.open(this.href);return false; 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Don Fabio 
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Joj Turienza Alvareza šta nam uradi protiv Racinga... u stomaku se čovjeku sve okrene kad se sjeti kako smo izgubili tu utakmicu 6-7 kola prije kraja, a promet na vrhu tabele veći neg' ikad.
Al' ta holivudska sezona, ne samo da nam je donijela onako strašno napet kraj, nije nam samo potrgala živce, donijela nam je neke od najljepših golova u historiji kluba, i to bez puno preplaćenih igrača...
Akcija koja je bila udžebnik za onu kontru protiv Ajaxa
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Al' ta holivudska sezona, ne samo da nam je donijela onako strašno napet kraj, nije nam samo potrgala živce, donijela nam je neke od najljepših golova u historiji kluba, i to bez puno preplaćenih igrača...
Akcija koja je bila udžebnik za onu kontru protiv Ajaxa
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
To je nazaboravna sezona,titula čista ko Sunce,osvojena uz krv,znoj i suze,madridismo at its best!
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ruud Van Nistelrooy
Kakva zvijer.
Kakva zvijer.
To je bila infrakt zavrsnica. Al je Ruud pojeo citavu ligu te godine
" onclick="window.open(this.href);return false;
Na 3:12 protiv Steaue, uz onaj gol protiv Bilbaa sa 25 metara pod rašlje, meni lično njegov najdraži gol u dresu Reala.
Na 3:12 protiv Steaue, uz onaj gol protiv Bilbaa sa 25 metara pod rašlje, meni lično njegov najdraži gol u dresu Reala.
- RickBlaine
- Kontakt:
Na onom gore videu sto je Namik postavio nema dovoljno reakcija navijaca Barce nakon Tamudovog gola. Neke bi volio cuti od ovih barcaboysa da prepricaju.
Mada pogled na facu Laporte nakon gola Tamuda lijeci sve bolesti.
Mada pogled na facu Laporte nakon gola Tamuda lijeci sve bolesti.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Onih 4 ili 5 golova koje je strpao Osasuni,mislim da je branio neki bivši mu saigrač iz Uniteda te probijanje lobotomaca u 3:3 tekmi i ovaj nakon akcije Valenciji..Ruud je bio gol mašina.
A taj Tamudov gol je arenu osakatio doživotno
, kad čuje riječ Madrid odma mu tik na oku proradi i čir na nečemu..
A taj Tamudov gol je arenu osakatio doživotno
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Consigliere
- Kontakt:
Meni ubjedljivo najdraza titula od kada pratim Real... Plakao sam kao dijete nakon drugog Reyesovog golamadridist je napisao/la:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Sjebo se totalno,a samo par minuta ranije je bio presretan.RickBlaine je napisao/la: Mada pogled na facu Laporte nakon gola Tamuda lijeci sve bolesti.
Fakat je ta sezona najludja u svakom smislu.
Par kola prije kraja onako te sudije pokradu,u zadnjem kolu u utakmici sezone midzet daje gol rukom,gol koji bi vjerovatno bio presudan da nije bilo legende Tamuda.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Potpis od a do žConsigliere je napisao/la:Meni ubjedljivo najdraza titula od kada pratim Real... Plakao sam kao dijete nakon drugog Reyesovog golamadridist je napisao/la:
I danas me trnci hvataju kad gledam tu tekmu sa Mallorcom.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
kad se tako sjetim te skorije historije i igraca kako mi je samo bio drag igrac baptista, pravi tenk 
a ikerova reakcija na kraju tog gore videa je nevidjena emocija, strasno nesto
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sad kad Ikera pišate - strasno nesto.LenBias je napisao/la:kad se tako sjetim te skorije historije i igraca kako mi je samo bio drag igrac baptista, pravi tenk
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Meni je utakmica s Espanyolom najjača bila.Gubimo 1-3 i onda kad je Raul zabio gol,ja nisam sjeo do kraja tekme 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.