Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Sabinho » 19 feb 2014, 00:09

Mnogi igraci Cityja su ubijeni u pojam, najveca gresak i Mancinija i Pelegrinija je Micah Richards, onakvu zvijer en koristiti je zlocin protiv fudbala.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 feb 2014, 00:13

Navas, Fernadino, Negredo nisu trebali početi večeras. Isti sastav kao u FA kupu je trebao izaći. Dakle, Garcia, Milner, Džeko... i grubo, agresivno... nek prše žuti ako treba na sve strane.
Pellegrini večeras htio kao pobjediti Barcu njihovom igrom. Ne možeš ba.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 feb 2014, 00:18

Milner je bio suspendovan, a Negredo i Jesus Navas su igrali zbog taktičkih razloga .. prvi zbog svoje pokretljivosti, a drugi zbog pomoći odbrani, odnosno igre na kontre

e sad, što im je Barca sakrila loptu i nije im dozvolila kontre, to je drugi par cipela :D

.. i ovdje opet pojedinci imaju obraza pljuvati po Negredu, kao ironično: je li igrao? :roll: šta će frajer, kad nije dobio tri lopte, trudio se, ali džaba kad nema lopti, itd .. isto, ali isto kao i Džeko protiv Bayerna na Etihadu ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 feb 2014, 00:22

Chinaglia je napisao/la:Milner je bio suspendovan, a Negredo i Jesus Navas su igrali zbog taktičkih razloga .. prvi zbog svoje pokretljivosti, a drugi zbog pomoći odbrani, odnosno igre na kontre

e sad, što im je Barca sakrila loptu i nije im dozvolila kontre, to je drugi par cipela :D

.. i ovdje opet pojedinci imaju obraza pljuvati po Negredu, kao ironično: je li igrao? :roll: šta će frajer, kad nije dobio tri lopte, trudio se, ali džaba kad nema lopti, itd .. isto, ali isto kao i Džeko protiv Bayerna na Etihadu ;)
Nisam znao da je suspendovan.
Jes' im pomogo, frajer faula nije napravio. Nije bio neki "pomagač" nije u Sevilli.

Negredo je odradio pos'o ok, ali Džeko bi možda bio korsniji...zbog visokih lopti s obzirom da osim Šakirinog malog nema ko tu da mu bude takmac u skoku..

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 19 feb 2014, 00:23

Ma jasta,a da je igrao Dzeko umjesto Negreda pa ovako izgubili ovdje bi sad citali stranice i stranice kritika i pljuvanja na njegovu igru.Ovako,sta ce jadni Negredo,nije mogao nista.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 feb 2014, 00:25

ma ne ulazim u to da l' je taktika bila ispravna ili ne, samo kažem šta je bila zamisao Pellegrinija .. ja sam lijepo rekao, trebao je početi s dva napadača i napasti Barcu, no dobro :D

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 feb 2014, 00:26

Chinaglia je napisao/la:ma ne ulazim u to da l' je taktika bila ispravna ili ne, samo kažem šta je bila zamisao Pellegrinija .. ja sam lijepo rekao, trebao je početi s dva napadača i napasti Barcu, no dobro :D
Ti ko Pape :mrgreen:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 19 feb 2014, 00:35

Pellegrinijeva zamisao je bila glupa.

Ovo nije ona Pepova Barcelona. Xavi nije ni 40% onoga sto je nekad bio. Iniesta takodjer u velikom padu forme, odbrana im katastorfalna. Nije to vise ta Barcelona koja moze gaziti svoje protivnike 90 minuta.

City je od 30-e minute do poluvremena, kad se otvorio i pritisnuo Barcelonu igrao dobro i stvorio nekoliko prilika i poluprilika.

Al ne mozes pustit Barcelonu na svojih 20 metara i samo cekat hocel se sta desiti, normalno da ce neko podvuci neki lucidan pas i to je kraj price.

Znaci kriv je Pellegrini i niko drugi.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 feb 2014, 00:42

VanBasten je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ma ne ulazim u to da l' je taktika bila ispravna ili ne, samo kažem šta je bila zamisao Pellegrinija .. ja sam lijepo rekao, trebao je početi s dva napadača i napasti Barcu, no dobro :D
Ti ko Pape :mrgreen:
ma ne, pa čak ni ja nikad ne bih igrao tekmu bez def veznog :mrgreen:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 feb 2014, 00:51

Dzeko dobro odradio svoj posao. Njegovim ulaskom City se trgnuo i zaprijetio par puta, ali vec je bilo kasno. Sudije su ponovo bile na strani Barce i ovi su iz nepostojeceg penala dosli do prvog gola. Negredo je samo na momente radio ono sto se od njega ocekivalo, a to je da na sredini pokusa sprijeciti Barcine igrace da lako prenesu loptu blizu 16. Jako malo je trcao veceras. I ne znam samo sta glumi sa onim petama. Dobije loptu u prostor i umjesto da pokusa dati gol, on odigrava petom za igraca iza sebe i odbrana to lako cisti. Takodjer je glavom nekoliko puta slabo sutirao.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 feb 2014, 02:38

el-fighter je napisao/la:Dzeko dobro odradio svoj posao. Njegovim ulaskom City se trgnuo i zaprijetio par puta, ali vec je bilo kasno. Sudije su ponovo bile na strani Barce i ovi su iz nepostojeceg penala dosli do prvog gola. Negredo je samo na momente radio ono sto se od njega ocekivalo, a to je da na sredini pokusa sprijeciti Barcine igrace da lako prenesu loptu blizu 16. Jako malo je trcao veceras. I ne znam samo sta glumi sa onim petama. Dobije loptu u prostor i umjesto da pokusa dati gol, on odigrava petom za igraca iza sebe i odbrana to lako cisti. Takodjer je glavom nekoliko puta slabo sutirao.
Hajde budimo realni sviju ti, Negredo je odradio svoj dio posla koliko je mogao, a igra Cityja bezidejna sa Dzekom i bez njega na terenu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 19 feb 2014, 03:15

Sad nakon utakmice i drago mi je sto Dzeko nije bio u prvih 11,jer i on nista ne bih mogao napravit kao sto nije Negredo,jer to Barcelona nije dopustavala,jer Dzeki lose partije sad najmanje trebaju.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 19 feb 2014, 04:32

Trebo je da rizikuje sa edinom i negredom, nema sanse da bi maskera i shakira mogli da fizicki ustave obojicu.... al pitanje je koliko bi bio vezni red sposoban uraditi nesto kvalitetno....

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 19 feb 2014, 10:08

Penal je bio nad messijem,a demichelis je najgori igrac citya ubjedljivo.Dzeko dobar,nije mogao nista bolje uraditi.Po meni losa taktika Pellegrinija i kao sto neko napisa da city trenutno raspolaze sa odlicnim igracima sa jedne strane i prosjecnim sa druge,recimo Kompany vs Demichelis,tako da nije cudno sto se city ne moze nositi sa najboljima iako barcelona nije kao prije ali i ovakvi su ih rasuli kao rižu.

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 19 feb 2014, 11:23

City katastrofa, covjek se brani kod kuce? i igra sa jednim napadacem u knockout fazi? Pa i Pape bi bolju taktiku postavio.

Sto se tice Dzeke, nije vala ni on nista pokazao za onih 20 min. Samo je vracao lopte nazad, nije pokusao ni jedan dribling, nije pokusao da uzivi igru, al nije vala ni imao puno ni prostora nit lopti. Neznam samo sto u zadnje vrijeme ide non stop po ljevom krilu?? nema dribling nema brzinu a vuce se po coskovima terena? WTF??
G BUSSA BUSS

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 19 feb 2014, 11:27

Meni je čudno što se Džeko nekada ne odvaži na šut ko Ibra,da se Džeko sinoć u onoj situaciji našao umjesto njega dodao bi loptu nekom.Šutaj Džeko ...
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 feb 2014, 15:11

Joj kad pocnu ove price "sto se brani na svom". Pa primili su prvi gol zato sto su stajali previse visoko, sta bi bilo da su tako od pocetka? Protiv Barcelone se mora igrat vrlo povuceno kad nemas loptu ili ce ubit Boga u tebi. Drugo je sto je Bayern prosle sezone bio nevjerovatno jak, City nije taj nivo. A i Bayern je igrao protiv Barce bez pravog Messia.

Sve do gola Barcelone im je taktika bila vrlo dobra. Onda je pogrijesio sto nije zatvorio utakmicu, sa 0:1 bi imali neke sanse. Greska je sto Demichelis igra, igrac koji jednostavno nije na nivou ostalih. Kao da mi igramo sa Sunjicem ili Vrsajevicem, mozes ti imat taktiku kakvu hoces, ali ako su ti amateri na terenu onda te neka glupa greska uvijek moze zayebat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 20 feb 2014, 00:00

Problem Man.Citya je upravo ovo :lol:
[youtube][/youtube]

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 20 feb 2014, 00:45

Cartman je napisao/la:Joj kad pocnu ove price "sto se brani na svom". Pa primili su prvi gol zato sto su stajali previse visoko, sta bi bilo da su tako od pocetka? Protiv Barcelone se mora igrat vrlo povuceno kad nemas loptu ili ce ubit Boga u tebi. Drugo je sto je Bayern prosle sezone bio nevjerovatno jak, City nije taj nivo. A i Bayern je igrao protiv Barce bez pravog Messia.

Sve do gola Barcelone im je taktika bila vrlo dobra. Onda je pogrijesio sto nije zatvorio utakmicu, sa 0:1 bi imali neke sanse. Greska je sto Demichelis igra, igrac koji jednostavno nije na nivou ostalih. Kao da mi igramo sa Sunjicem ili Vrsajevicem, mozes ti imat taktiku kakvu hoces, ali ako su ti amateri na terenu onda te neka glupa greska uvijek moze zayebat.
Samo si ti izgleda zaboravio da ovo nije 2009-a i da ovo nije ona Barcelona koju nisi smio napast.

Odbrana im je katastrofalna, to ti ne moram ja prcati, i oni sami priznaju da su ocajni u odbrani. Xavi vise nije ni X on onog Xavija. Iniesta takodjer u vrlo losoj formi, pa i sam Messi izgleda ocajno u odnosu na ono sto je bio prije 2 godine. Ostarila ekipa, pa moze se reci i zasicena, trener dosta losiji itd..

S druge strane prejaka ekipa City koja je izgledala na momente kao Granada, upravo zbog Pellea. Kad su vrsili presing, Barcelonini igracu su bezglavo izbijali loptu jer nisu moglu organizovat napad, i tad je City bio dominantan.

Ne mozes pustiti Messia, Xavia, Iniestu, Alexisa pred svoj sesnaesterac cijelu utakmicu i cekat neku kontru. Kolko god oni bili losi, to su jos uvjek majstori koji jednim potezom mogu sve rješit.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 20 feb 2014, 00:47

19risha88 je napisao/la:Čak je i naš SAFET hrabriji od ovog Pelegrinija... :lol: Sajo bi igrao sa dva napadača 100% protiv ove Barce... A vjerovatno bi mu samo Yaya bio na DM,ostali svi na juriš! Stvarno kukavičluk od strane Pelegrinija... :D
Demichelis je sjebo Pellegrinija sve je i bilo ok protiv Barse. Kakva dva napadaca to samo nas strucnjak moze da izvodi ha Liht. ha Argentina....

Ali imamo mi naseg Demichelisa..
Pape je u Francuskoj odradio 4-5-1 OK onda nastupa nas Demichelis :(
Na Kosevu protiv iste Francuske 4-4-2 TRUBA...
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”