Safet Sušić - Pape

Elegant
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Elegant » 18 feb 2014, 23:20

Ne daj Boze da se nismo kvalifikovali sta bi tek tada pisali.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 18 feb 2014, 23:33

ARGUMENT je napisao/la:A ima i onih sto su zaslijepljeni prvim nastupom na SP, to im je jedina argumentacija, i tako lazu sami sebe!
Plasman nakon 20 godina jada i cemera bi trebala biti "jedina argumentacija"? :lol: :lol: . Ti se pojede! To je i vise nego ocito ...

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 18 feb 2014, 23:33

VanBasten je napisao/la:haha, klonovi samo niču, iz dana u dan. Čuj "argument" :lol:
Cuj VanBasten :lol:

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 18 feb 2014, 23:40

samson je napisao/la:
ARGUMENT je napisao/la:A ima ima ih sto su zaslijepljeni prvim nastupom na SP, to im je jedina argumentacija, i tako lazu sami sebe!
Plasman nakon 20 godina jada i cemera bi trebala biti "jedina argumentacija"? :lol: :lol: . Ti se pojede! To je i vise nego ocito ...
Zasto bi se pojeo?? Po cemu si to zakljucio?? Ili si to samo napisao da bi prosipao lafine?? ;-) Niko sretniji od mene sto smo se kvalifikovali, ali je li to znaci da ja sada moram biti sljep i shvacati tu otvorenu korupciju sasvim normalnom?!? Sigurno ne moram, a ti voli Susica koliko hoces, nije problem..ali pusti i druge da imaju svoje misljenje ;)

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 18 feb 2014, 23:44

Kako ne skonta već jednom da Šunjić ne može igrat ni u Branitelja, vidim da se sprdate sa Avdijom, Avdija je za ovog Sergio Ramos. Safete pamet u glavu nemoj da budemo ko Leverkuzen večeras

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 18 feb 2014, 23:44

samson je napisao/la:
ARGUMENT je napisao/la:A ima i onih sto su zaslijepljeni prvim nastupom na SP, to im je jedina argumentacija, i tako lazu sami sebe!
Naravno kad je domacin od javne napravio samo kucu ;)

slika

A trenera smo vidjeli mi koji imamo TV u zadnje 4 utakmice...

Neko je ovdje napisao najjacu recenicu...
"Mi smo se plasirali unatoc Safetu a ne uz Safetovu pomoc"
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 feb 2014, 23:48

Sunjic je standardan u Ukrajini u ekipi koja je defanzivno jedna od najboljih u ligi. Samo su Shaktar, Metalist i Chornomorets primili manje golova od Zorye.
Nego kad smo vec kod toga, situacija u Ukrajini postaje pravo ozbiljna... Ako nastave ovako prvenstvo ce biti prekinuto. Kakva su pravila u tom slucaju, moze li igrac preci u neki drugi klub iako je zatvoren prelazni rok?

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 18 feb 2014, 23:51

gringobih je napisao/la:
samson je napisao/la:
Naravno kad je domacin od javne napravio samo kucu ;)

slika

A trenera smo vidjeli mi koji imamo TV u zadnje 4 utakmice...

Neko je ovdje napisao najjacu recenicu...
"Mi smo se plasirali unatoc Safetu a ne uz Safetovu pomoc"

Gringo, ne blamiraj se. Naporan si s tim pokusajima mudrovanja. Danas Osim, sutra ponovo taj ti sa slike. Odnosno, kako vjetar puse. Ti si obican cinik, demagog i populista. Da se ne uvrijedis, pisuci tebi, mislim na mnoge druge. Ciji uspjeh bi bio da je Kodro ostao ili Lotar zasjeo, kako se govorilo. Ili Barbarez. Bas bi me zanimalo ... Drama ,,,

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 18 feb 2014, 23:53

calcio je napisao/la:Sunjic je standardan u Ukrajini u ekipi koja je defanzivno jedna od najboljih u ligi. Samo su Shaktar, Metalist i Chornomorets primili manje golova od Zorye.
Nego kad smo vec kod toga, situacija u Ukrajini postaje pravo ozbiljna... Ako nastave ovako prvenstvo ce biti prekinuto. Kakva su pravila u tom slucaju, moze li igrac preci u neki drugi klub iako je zatvoren prelazni rok?
Ja sam za to da se prekine Ukrajinska liga a televizije koje su je prenosile ubuduce prenose utakmice Standarda iz Lijeza, odnosno Belgijsku ligu :!:
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 18 feb 2014, 23:53

lisander je napisao/la:Kako ne skonta već jednom da Šunjić ne može igrat ni u Branitelja, vidim da se sprdate sa Avdijom, Avdija je za ovog Sergio Ramos. Safete pamet u glavu nemoj da budemo ko Leverkuzen večeras
Ma dobro, Sunjic nikad i nije dobio neku pravu priliku da se dokaze a momak sigurno nije los...godinama je standardan, gdje god igrao..a on se i ne pika toliko, tak i tak u repki igra skroz malo ili nikako..problem je Svrsajevic, koji se non stop gura i tako nam katastrofalno skodi.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 18 feb 2014, 23:54

ARGUMENT je napisao/la:
samson je napisao/la:
ARGUMENT je napisao/la:A ima ima ih sto su zaslijepljeni prvim nastupom na SP, to im je jedina argumentacija, i tako lazu sami sebe!
Zasto bi se pojeo?? Po cemu si to zakljucio?? Ili si to samo napisao da bi prosipao lafine?? ;-) Niko sretniji od mene sto smo se kvalifikovali, ali je li to znaci da ja sada moram biti sljep i shvacati tu otvorenu korupciju sasvim normalnom?!? Sigurno ne moram, a ti voli Susica koliko hoces, nije problem..ali pusti i druge da imaju svoje misljenje ;)
Ljubav, ja i Susic nemamo nista zajednicko. Ne misli ... Ja sam samo konstatovao da se ti pojede, sto je i tacno. O meni ne brini ,,,

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 feb 2014, 00:00

Sunjic neka je standardan u Realu, on je grozan igrac. Spor, lose se postavlja, nije toliko ni jak u duelima iako je visok. Ali najveci problem je to sto je spor, u zivotu nisam vidio sporijeg stopera. Cak je protiv Lihtenstajna imao ogromne probleme radi toga. Kriminalan igrac.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 19 feb 2014, 00:18

Po nekim pravim kriterijima Šunjic medju stoperima koji su sad u opticaju i dostupni ima mjesta u avionu za Brazil.Razlozi su klub i liga u kojem igra,igra standardno,mlad je igrac,igrao je u mladoj reprezentaciji vrlo dobro.Po postenim kriterijima Spaha,Bico pa Zuka i Šunjic skoro jednaki.
A nije se svidio ni meni ono sto je igrao,istina igrao je malo.
Cisto objektivan stav da se pokaze da se i pored licnog stava moze biti objektivan.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 19 feb 2014, 00:21

slika

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 feb 2014, 00:24

19risha88 je napisao/la:slika
Sasvim normalno, sve reprezentacije iz sesira ispod nas prizeljkuju upravo BIH... Da sam Skot, tako bi razmisljao, dva puta su uzeli Hrvatsku, nisu naivna repka.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 feb 2014, 00:28

Eh, da ih hoće obradovat ta sreća.
Imamo mi nerasčišćenih računa s kiltovima... ( Joldiću, Joldiću - mogo si ga i u petarac pustiti :mrgreen: )
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 19 feb 2014, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 19 feb 2014, 00:28

Svakako smo najmanje zvucno ime od nosilaca i svakako da svi prizeljkuju bas nas iz prvog sesira a da li smo zaista najslabiji od nosilaca to cemo jos vidjeti.
U svakom slucaju,bez obzira na grupu direktan plasman na EP se postavlja kao imperativ,sve drugo ce se a i treba smatrati katastrofom.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 19 feb 2014, 00:30

VanBasten je napisao/la:Eh, da ih hoće obradovat ta sreća.
Imamo mi nerasčišćenih računa s kiltovima... ( Joldiću, Joldiću - mogo si ga i u petarac pustiti :mrgreen: )
Da Joldic i pripisivanje treneru zasluge za plasman, jelda' da ne ide ;)
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 19 feb 2014, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 feb 2014, 00:30

Ne volim ja ovakve repke druze, u gostima ih je tesko uzeti, atmosfera jednaka onoj nasoj, pravo nabijena :evil:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 feb 2014, 00:31

gringobih je napisao/la:
Da Joldic i pripisivanje treneru zasluge za plasman, jelda' da ne ide ;)
ne kontam o čemu pričaš.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: ferroviere87 i 12 gostiju.