Evo 5 min posla u paintu, da im pomognem.

Dođi sebi ako nemaš kome.chily-rz je napisao/la:Zato si ti zinuo kao peš i progutao bez problema.Saurman je napisao/la:
@Duke vam je sasvim dobro pojasnio, samo je nekolicini teško svariti neke stvari.
Gledaj stepenicaLik je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Da se malo sklonimo od offa i onoga koji sve zna...
FanVitez je napisao/la:
Nitko ih nije napao, samo je rečeno da su stepenice smijurija i da bi onom tko ih je osmislio trebalo oduzeti dozvolu za izvođenje građevinskih radova. Osobno, da sam nešto ovakvo napravio, ne bih se više pojavio na gradilištu.Signore je napisao/la:Ljudi dragi, ta tribina u Vitezu nije ni zavrsena. Vidite da nema ni ograde, da sa stepenica uopce nije uklonjena sva daska za salovanje. Te stepenice su napravljene tek neki dan kad je tribina betonski bila gotova, pretpostavljam da sad takve iste stepenice rade i na drugom kraju tribine, a vjerujem da ce napraviti barem dvoje na sredini, odnosno, da ce napraviti tri sektora iako bi cetiri bilo bas taman. Isto tako vjerujem da ce napraviti i neke ulaze postavit ogradu, nesto slicno ovome: http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8969_n.jpg
Ta prica da su stepenice smijesne stoji.
+1 +1 +1Signore je napisao/la:http://www.sportzdk.ba/tesanjske-luke-u ... 0-stolica/
Interesantna akcija i nacin da dobiju stolice. Ovako bi svi federalni i republicki prvoligasi mogli skupit 500-1000 komada, al i oni u nizim ligama koji su iz vecih sredina.

kako su gazista uska za tribine.Ovdje ako nekada bude guzve,bice letova na nos.badblueboylivno je napisao/la:Evo još jedne slike spektakularnih stepenica iz Viteza.
samo_lijevo je napisao/la:
kako su gazista uska za tribine.Ovdje ako nekada bude guzve,bice letova na nos.
Tipicno nas posao,samo neka se sklepa.
ma brate nisam arhitekta,davno sam imao predmet visokogradnju,ali ovo mi je pravo usko.Signore je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:
kako su gazista uska za tribine.Ovdje ako nekada bude guzve,bice letova na nos.
Tipicno nas posao,samo neka se sklepa.
Ja nisam obracao pozornost, al doista, imal ovdje potrebnih 80cm?

neroazzuro je napisao/la:Jesu plitka gazista sigurno,onde jedva da ima 35 cm. Al nije neka velika visina na svu srecu. Ostace misterija zasto su dzaba komplikovali kad su mogli kako covjek rece, ubacit po red gazista na tribini kao sav normalan svijet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.