Amar Dzeko je napisao/la:Spencer Hawes, Sixersi.filip13 je napisao/la:u kojoj ekipi ove sezone najviši igrač ekipe je postigao najviše trojki u toj ekipi?
NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA kviz :)
jedini aktivni igrač koji je u jednoj sezoni imao više od 2 blokade i više od 2 osv. lopte prosječno?
Kawhi je napisao/la:KG
ne
koja ekipa je imala dva prosječno najbolja strijelca ekipe u sezoni a ni jedan nije ni jednu utakmicu počeo u startnoj petorci?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Mozda AK47 ?filip13 je napisao/la:jedini aktivni igrač koji je u jednoj sezoni imao više od 2 blokade i više od 2 osv. lopte prosječno?
btw. ima jedan legenda ne u jednoj vec u 5 (pet)
HAKEEM OLAJUWON !
- Kobe Bryant
- Kontakt:
nisam siguran Phila prije 2 god ,znam da je onaj L.Williams bio najbolji strijelac a nije bio starter , eh sad da li je Young bio 2 strijelac , a ni on nije startovao ?filip13 je napisao/la:koja ekipa je imala dva prosječno najbolja strijelca ekipe u sezoni a ni jedan nije ni jednu utakmicu počeo u startnoj petorci?
Kobe Bryant je napisao/la:Mozda AK47 ?filip13 je napisao/la:jedini aktivni igrač koji je u jednoj sezoni imao više od 2 blokade i više od 2 osv. lopte prosječno?
btw. ima jedan legenda ne u jednoj vec u 5 (pet)![]()
HAKEEM OLAJUWON !
Nije kirilenko
Kobe Bryant je napisao/la:nisam siguran Phila prije 2 god ,znam da je onaj L.Williams bio najbolji strijelac a nije bio starter , eh sad da li je Young bio 2 strijelac , a ni on nije startovao ?filip13 je napisao/la:koja ekipa je imala dva prosječno najbolja strijelca ekipe u sezoni a ni jedan nije ni jednu utakmicu počeo u startnoj petorci?
Treci strijelac je bio young a jednom je bio starter
Ja zaboravio da i na prethodno pitanje nije odgovoreno
- storm_raider
- Kontakt:
Koji igrac je na takmicenju u zakucavanjima povrijedio zglob ruke?
Sport je lijek za tijelo i duh.
filip13 je napisao/la:jedini aktivni igrač koji je u jednoj sezoni imao više od 2 blokade i više od 2 osv. lopte prosječno?
niko?
Crash 
nacho je napisao/la:Crash
filip13 je napisao/la:koja ekipa je imala dva prosječno najbolja strijelca ekipe u sezoni a ni jedan nije ni jednu utakmicu počeo u startnoj petorci?
niko?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:filip13 je napisao/la:koja ekipa je imala dva prosječno najbolja strijelca ekipe u sezoni a ni jedan nije ni jednu utakmicu počeo u startnoj petorci?
niko?
Zanimljivo pitanje. Daj pomoc.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:filip13 je napisao/la:koja ekipa je imala dva prosječno najbolja strijelca ekipe u sezoni a ni jedan nije ni jednu utakmicu počeo u startnoj petorci?
niko?
Zanimljivo pitanje. Daj pomoc.
jedan od te dvojice je sezonu ranije osvojio nagradu za najboljeg 6. igrača lige
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Uh jesi ga zavukao...
Svasta mi se vrti po glavi ali nikako da skontam...
Svasta mi se vrti po glavi ali nikako da skontam...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ricky Pierce i Dale Ellis u sezoni 1990-91 u ekipi Milwaukee Bucksa
sezonu prije Pierce proglasen po drugi put u karijeri najboljim sestim igracem
inace mislim da i dan danas sa 23 poena u prosjeku drzi rekord najboljeg strijelca sa klupe 
- BernardBarnjak
- Kontakt:
nacho je napisao/la:Ricky Pierce i Dale Ellis u sezoni 1990-91 u ekipi Milwaukee Bucksasezonu prije Pierce proglasen po drugi put u karijeri najboljim sestim igracem
inace mislim da i dan danas sa 23 poena u prosjeku drzi rekord najboljeg strijelca sa klupe
Znao sam da su Bucksi u pitanju,.. voli filip milwaukee...
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Koji bivsi NBA igrac je donirao bubreg sestri, te je poslije nastavio igrati u ligi?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.