I trebalo bi,,,kako gladan na utakmicu.AlemC85 je napisao/la:upravo sam pročitao vijest da ako se stanje s protestima u narednim danima ne smiri, doći će do odgode prvenstva.. :![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Ma kakve odgode i pm. Prvenstvo ne krece za deset dana nego za mjesec i deset dana. Mislim da je suludo ocekivat da to toliko traje i pricat da ce se zbog toga odgadjat prvenstvo.
Za 20 dana pocinje prvenstvo.Signore je napisao/la:Ma kakve odgode i pm. Prvenstvo ne krece za deset dana nego za mjesec i deset dana. Mislim da je suludo ocekivat da to toliko traje i pricat da ce se zbog toga odgadjat prvenstvo.
BHF Bosanska Krajina!
Zar nije tamo nekad 20.3.?
Od kraja polusezone sam uvjeren da krece tako, ocito negdje pokupih pogresne informacije 
Kao da ce se nesto promjetni po pitanju ove politike i demonstracija do prvenstva, daj Boze da hoce ali ovako sigurno ce biti nastavljeno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa brate svake godine pocinje 1-2 marta,ne znam odakle ti te informacije.Signore je napisao/la:Zar nije tamo nekad 20.3.?Od kraja polusezone sam uvjeren da krece tako, ocito negdje pokupih pogresne informacije
BHF Bosanska Krajina!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Ali će nam drotovi po gostovanjima svirati po rebrima i bubrezima radi ovih dešavanja 
Grbavica naš je Hram!!!
Pa da, jer uvijek su navijaci krivi za sve....Pogledajte onog lika iz Tuzle..RiverPlate je napisao/la:Ali će nam drotovi po gostovanjima svirati po rebrima i bubrezima radi ovih dešavanja
Pretpostavljam da ce biti odgode nekih mozda sedam dana, ali ne vise jer su i u savezu svjesni da se do prve polovine maja mora zavrsiti prvenstvo..
-
bordobijeli
- Kontakt:
hoce sigurno ,bice nabrijani .valja pancirke nosit ,al bez zeze bice mlacenja od strane policijeRiverPlate je napisao/la:Ali će nam drotovi po gostovanjima svirati po rebrima i bubrezima radi ovih dešavanja
-
RiverPlate
- Kontakt:
To je to, na nekom moraju bijes iskaliti za njihobe povrijeđene, a ko im je bolja prilika nego mi na gostovanjima, čekaju nas na ziceruhilmo je napisao/la:Pa da, jer uvijek su navijaci krivi za sve....Pogledajte onog lika iz Tuzle..RiverPlate je napisao/la:Ali će nam drotovi po gostovanjima svirati po rebrima i bubrezima radi ovih dešavanja![]()
![]()
![]()
Pretpostavljam da ce biti odgode nekih mozda sedam dana, ali ne vise jer su i u savezu svjesni da se do prve polovine maja mora zavrsiti prvenstvo..
Grbavica naš je Hram!!!
Znam, al znam i da sam vidio kad je gotova polusezona da je oko 20.3. nekad.apocalyps je napisao/la:Pa brate svake godine pocinje 1-2 marta,ne znam odakle ti te informacije.Signore je napisao/la:Zar nije tamo nekad 20.3.?Od kraja polusezone sam uvjeren da krece tako, ocito negdje pokupih pogresne informacije
Evo nadjoh i gdje http://www.****/nogomet/bosna- ... er-league/
Ja licno mislim da ce mlacenje u buduce biti manje jer ce imati na umu da zadnji put kad su mlatili bezveze bili su glineni golubovi na ulici.Nekim glupim potezom zacas mogu da ponovo zapale iskru i stvore opstu havariju.Jedan od razloga zbog kojeg podrzavam ove proteste i jest da se pojedincima utjera strah u kosti i da vide da oni sluze narodu a ne narod njima.bordobijeli je napisao/la:hoce sigurno ,bice nabrijani .valja pancirke nosit ,al bez zeze bice mlacenja od strane policijeRiverPlate je napisao/la:Ali će nam drotovi po gostovanjima svirati po rebrima i bubrezima radi ovih dešavanja
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Strucnjaci u po forumima pljuvali adilovića, covjek zabija u turskoj. Ista stvar buila sa Adisom Jahovićem. Tako će biti i sa svrakom. Ali zato je tin igracina igra u strasnom hajduku
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma brate kako su svirali oni prije rata ovi su policajci iz vrticaRiverPlate je napisao/la:Ali će nam drotovi po gostovanjima svirati po rebrima i bubrezima radi ovih dešavanja
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- moustapha
- Kontakt:
Ma fuj, pa kakve su ovo odluke.Izvršni odbor NSBiH će zabraniti odlaske navijača na gostovanja
#divovi
-
RiverPlate
- Kontakt:
Osim srediomoustapha je napisao/la:Ma fuj, pa kakve su ovo odluke.Izvršni odbor NSBiH će zabraniti odlaske navijača na gostovanja
Grbavica naš je Hram!!!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Hoce dzaba jos veci belaj.moustapha je napisao/la:Ma fuj, pa kakve su ovo odluke.Izvršni odbor NSBiH će zabraniti odlaske navijača na gostovanja
Ni zakoni, ni zabrane, ne mogu sprijecit hordanje!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Ništa, opet se švercat na tribine domaćina :ugeek:
- Burberry46
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.