Ja bih prije rekao nesposobna drzava...Burberry46 je napisao/la:Nesposobni savez
Samo za ovog gore sto kaze da je neko sredio, svima nam je poznato koji klubovi najvise gube ovom odlukom ako bude donesena.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Ja bih prije rekao nesposobna drzava...Burberry46 je napisao/la:Nesposobni savez
Kakvi protesti, jedva 100 ljudi bude, haj da je situacija ko u Kievu pa haj!kinder_jaje je napisao/la:Mene ovo nije iznenadilo jer svako skida odgovornost sa sebe i u neku ruku sam za ovu zabranu jer razmislite sta da na dan utakmice budu protesti
Nije zabrana samo ovaj put, nisu ni prije bili protesti pa su bile zabrane ?kinder_jaje je napisao/la:Mene ovo nije iznenadilo jer svako skida odgovornost sa sebe i u neku ruku sam za ovu zabranu jer razmislite sta da na dan utakmice budu protesti
Ma ubaciti im 200 baklji u teren, pa nek se yebu.sarajlija je napisao/la:@ pisac drug moj nemas od toga nista sto ces im nerede napravit, samo sebi skaces u stomak i pravis jos vece sranje.![]()
Edit: Sutra ce se donijeti zvanicna odluka o zabrani g.navijaca tako sam procitao.... tj. pratice daljne desavanje i stanje.
Brate nema logike da nam zabrane, sta su im navijaci krivi sad poslije 3 mjeseca pauze i da ne odemo opcenito navijaci....:/ultrasstyle_tz je napisao/la:kad se sve sagleda kako je izborna godina, kakva je situacija u politickim taborima ovih koji su na vlasti vec 20 godina (narod ih je procitao, samo im ostaje medjunacionalna mrznja i podizanje tenzija kao adut da ostanu na vlasti jos 4 godine) , ova odluka saveza je logicna i pametna..
nek se situacija nastavi razvijati u smjeru protesta i javnog nezadovoljstva naroda, ovim ne ostaju nista drugo nego da naprave medjunacionalni incident i uvuku narod u novi sukob...a za svoje fotelje su to vise nego spremni da urade i NS nece da njegove utakmice budu podloga za necije igre...
i ja sam navijac i obisao BiH skoro citavu i znam kako je to otici na gostovanje , koji je to poseban smek..ali je ovdje sira slika u pitanju i stvari koje se kuhaju...oni ako htjednu ce naci nacin za nove sukobe, ali nogometni savez , kao relativno nezavisna institucija sto joj je omogucila UEFA da bude, sa svoje strane pametno radi i ogradjujes se..nece ljudi da budu poligon za bilo cije igrice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.