Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Meni najdrazi ovaj prvi, protiv Marseille-a 
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
Nego sta je?el_fenomeno je napisao/la:ronaldo nije napadac ..LBJ MVP je napisao/la:prejaki golovi stvarno je najbolji napadač na svijetu nakon Pipite i Ibrana
BrneeH je napisao/la:Arjen robben? - Najbolji pojedinac Real Madrida? - Realno gledajuci, taj igrac je za mene propalitet. Odigrao je cetiri dobre utakmice ove sezone, mislim bolje od ostalih i odjednom je kralj. Pa on je vise od 50% utakmica bio povrijedjen, platili su ga 36 miliona eura, sto je peti najveci transfer u povijesti nogometa, i nije im donio apsolutno nista, za razliku od Higuaina koji je igrao i na poziciji krila i napadaca, bio je najbolji strijelac kluba i asistent ove sezone, a uz to, Realu je svojim golovima donio nekoliko pobjeda, a i preko 25 bodova. - To ti je najbolji pojedinac Real Madrida.
Isti taj guti koji je postao rezerva, je dan danas najbolji igrac Real Madrida, ali to nije mogao dokazati zbog svadja s trenerom jer ne dijeli njegovo misljenje i meni je zbog toga zao.
Lijep pozdrav.
Evo za onog ko je od mene trazio da mu dokazem da sam oduvijek postovao Gutija i blatio Arjena Robbena. Naci ce se on, zna dobro ko je
Ovo imate na osmoj stranici ove teme
vjerovatno je htio reci da Ronaldo nije klasicni napadac za razliku od Pipite i IbrakeCasillas je napisao/la:Nego sta je?el_fenomeno je napisao/la:ronaldo nije napadac ..LBJ MVP je napisao/la:prejaki golovi stvarno je najbolji napadač na svijetu nakon Pipite i Ibrana
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Aha, moguce
I koga on usporedi sa Ronaldom xD Cuj, Pipitu i Ibru hahah
Crn bio, daleko je on iznad njih
I koga on usporedi sa Ronaldom xD Cuj, Pipitu i Ibru hahah
ma ajd samo sto ih usporedi nego i rece da su iznad RonaldaCasillas je napisao/la:Aha, moguce![]()
I koga on usporedi sa Ronaldom xD Cuj, Pipitu i Ibru hahahCrn bio, daleko je on iznad njih
JameS 23 je napisao/la:ma ajd samo sto ih usporedi nego i rece da su iznad RonaldaCasillas je napisao/la:Aha, moguce![]()
I koga on usporedi sa Ronaldom xD Cuj, Pipitu i Ibru hahahCrn bio, daleko je on iznad njih
da se nije napio lik
Casillas je napisao/la:JameS 23 je napisao/la:ma ajd samo sto ih usporedi nego i rece da su iznad RonaldaCasillas je napisao/la:Aha, moguce![]()
da se nije napio lik
Ako je alkohol ne zamjerim mu, ako je njeno velicanstvo Cola Bony (casa vise, bubreg manje) onda mu nikad nista necu zamjeriti, ali ako nije ni jedno ni drugo, a ni grandmaderini lijekovi, onda nam je buraz puko
joj ciro ciro, legla bi ti piva ko mrtvom jasindon Ciro je napisao/la:Sine samo da nedobijem kakvu sankciju bicu redovan kao ranije,,sreca prati RM ove godine
kad se narokas, dodji ovdje, vidjeces banana
Casillas je napisao/la:joj ciro ciro, legla bi ti piva ko mrtvom jasindon Ciro je napisao/la:Sine samo da nedobijem kakvu sankciju bicu redovan kao ranije,,sreca prati RM ove godine
kad se narokas, dodji ovdje, vidjeces banana![]()
S.Canales 18g buducnost Spanjolskog fudbala i Real Madrida sinoc je odigrao jednu extra tekmu KUP-A pored toga je bio strelac jednog prelijepog gola..igra sa lakocom, asistira,nudi se po terenu,zabija, kad on igra Racing je vrlo zajebannn..
F.Gago bi mogao da predje u M.CITY po rijecima J.VALDANA ako posalju ponudu od 18 mill eura,njegova zamijena u svacionici RM bi bio nepoznati Brazilac Hernanes igrac sredine terena.
Po svemu sudeci Higuain nece igrati u La Caruni,tako da Raul Gonzalez Blanco nakon 80 dana mogao da se nadje u pocetnoj postavi REAL MADRIDA..pod upitnikom su Lass,Garay koji imaju bolove..dobra vijest je da V.der Vart je spreman
F.Gago bi mogao da predje u M.CITY po rijecima J.VALDANA ako posalju ponudu od 18 mill eura,njegova zamijena u svacionici RM bi bio nepoznati Brazilac Hernanes igrac sredine terena.
Po svemu sudeci Higuain nece igrati u La Caruni,tako da Raul Gonzalez Blanco nakon 80 dana mogao da se nadje u pocetnoj postavi REAL MADRIDA..pod upitnikom su Lass,Garay koji imaju bolove..dobra vijest je da V.der Vart je spreman
G.Carvajal za AS:
AS:Hoceli otici Raul prije nego sto istekne njegov uguvor?
Raul ima ugovor do 2011 i misli ga ispuniti do kraja,ali i ova sezona je jako duga jos pa vidjet cemo sta ce se desiti.
AS:Jeste li sigurni?
To je njegova zelja, ali uvijek ima opcija i niko nemoze da bude siguran sta se sutra moze da desi.Nije tajna uvijek mu se svidjala Primier, ali ima i drugih opcija.Ima 5 dijece i treba misliti na puno stvari.
AS:Jeli imao ponuda?
Jedina oficialna ponuda je bila sto je Chelsea bio poslao, zeljeli su tad Makelele i Raul-a.
AS:Kakav je njegov odnos "relacija" sa Pellegrinijem?
Sa njim nema nikakvih problema.Ima puno medjusobnog respekta i puno dialoga izmedju njih dva.Njegova opsesija je da se vrati i da bude bitan u Madridu.Njegov takav pristup nije kao onim fudblerima dase ljute sto su na klupi.Ocekujem njegov trenutak za igru,i da opet dokaze svoj nivo.
AS:Hoceli otici Raul prije nego sto istekne njegov uguvor?
Raul ima ugovor do 2011 i misli ga ispuniti do kraja,ali i ova sezona je jako duga jos pa vidjet cemo sta ce se desiti.
AS:Jeste li sigurni?
To je njegova zelja, ali uvijek ima opcija i niko nemoze da bude siguran sta se sutra moze da desi.Nije tajna uvijek mu se svidjala Primier, ali ima i drugih opcija.Ima 5 dijece i treba misliti na puno stvari.
AS:Jeli imao ponuda?
Jedina oficialna ponuda je bila sto je Chelsea bio poslao, zeljeli su tad Makelele i Raul-a.
AS:Kakav je njegov odnos "relacija" sa Pellegrinijem?
Sa njim nema nikakvih problema.Ima puno medjusobnog respekta i puno dialoga izmedju njih dva.Njegova opsesija je da se vrati i da bude bitan u Madridu.Njegov takav pristup nije kao onim fudblerima dase ljute sto su na klupi.Ocekujem njegov trenutak za igru,i da opet dokaze svoj nivo.
ajd da prodamo F.GAGA da se rijesimo smeca vise 
ko prodate kralja raula
reall ce biti jedno veliko ****
reall ce biti jedno veliko ****
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
ajd ti na svoju temu...neizlazi iz pecine te svojefanatique 1899 je napisao/la:Ovu ekipu Getafe uci kako se igra fudbal/nogomet!
Jesi pogledao prvi video matere tifanatique 1899 je napisao/la:Ovu ekipu Getafe uci kako se igra fudbal/nogomet!
Ubio vas je covjek sa 40 metara, kako ono ime onom golmanu? Madanda?
a mi Marseillafanatique 1899 je napisao/la:Ovu ekipu Getafe uci kako se igra fudbal/nogomet!
inace sa takvim glupim i debilskim postovima ne dolazi vise na ovu temu
ma debil nek se vrati u pecinu tema OM...sto se tice Madrannnnde
nije on kriv
nego CR
- -Barcelona-
- Kontakt:
MandarinaCasillas je napisao/la:Jesi pogledao prvi video matere tifanatique 1899 je napisao/la:Ovu ekipu Getafe uci kako se igra fudbal/nogomet!
Ubio vas je covjek sa 40 metara, kako ono ime onom golmanu? Madanda?![]()
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
uu od kad ja nisam ovdje bio,svasta sam propustio
Raul nije zabio gol na Bernabeu 100 dana
Pipita se nikad opravit
Raul nije zabio gol na Bernabeu 100 dana
Pipita se nikad opravit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.