AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Yucca
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Yucca » 19 feb 2014, 14:40

Sretno vam drugovi veceras nadam se barem minimalnoj pobjedi 1:0 :D

naravno navijat ce za vas ;)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 19 feb 2014, 14:43

Sretno večeras, koliko god svi favorizirali Atletico, Milan je Milan.
Ja te volim, volim Željo..

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 19 feb 2014, 15:21

68,000 tickets sold for Milan-Atletico till now.

Znaci bit ce ih preko 70 000 do veceras. Bonera bode u oko ali eto,sta je tu je,mozda ponovi onu tekmu protiv Celtica.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 feb 2014, 15:26

soe je napisao/la:
milanist je napisao/la:Uh konacno srijeda i ponovo LP i nas Milan, docekasmo ovo raja, pocinje pocetak raspleta pa vidjet cemo kako ce se zavrsiti, ja imam neki dobar filing i veceras ocekujem pobjedu. i to ne onu tesku vec lagano da dobijemo. kao kad smo igrali protiv celtica pa ja reko ocekujem lagano 0:3 pa me ispostovase, veceras se nadam nekoj dobroj i leprsavoj igri sa puno trke i truda. i cuj ATM favorit na San Siru, nikad u zivotu.

Forza Milan.
Poredis Celtic i Atletico :D dobar si momak.Veceras Cholo samo treba pustiti loptu Milanu i cekati sansu iz kontri sumnjam da Milan moze nesto napraviti iz izradjene akcije jedino mozda nesto na individualni kvalitet.Veceras bi bio zadovoljan i sa remijem ili minimalnim porazom uz porignut go.

jesil ti zdrav ljudino il se samo tako cesljas, ja nigdje ne vidim da sam napisao da poredim te dvije momcadi, nego sam celtic spomenuo u kontekstu da sam prije te utakmice rekao da ocekujem laganu pobjedu od 0:3 i tako je na kraju bilo, i sad govorim da je red da opet dobijemo jednu utakmicu kako treba i kako bog zapovijeda, nigdje tu nema usporedbe te dvije momcadi, citaj malo kako je napisano a ne kako tebi godi.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 19 feb 2014, 15:29

Ma bice kao i uvjek kada je LP u pitanju dobra atmosfera. Nece valjda Bonera igrati :?
Nepredvidljiv je totalno, mora bar 1-2 ozbiljno kiksat u tpku utakmice, a to nam veceras ne treba nikako. Ali opet se nadam da ovo nije zvanican sastav za veceras. Najbolje definitivno da igraju Rami - Zapata u tandemu. Veceras ocekujem da Kaka napokon podsjeti na stare dane..
Hvala svima na podrsci, nadam se dobroj utakmici i minimalnoj pobjedi 1-0 :)
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 19 feb 2014, 15:29

muxa je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:Jedva čekam ovaj susret večeras. Smorili me sinoć englezi i španci.

Nadam se da će Balotelli biti na nivou, i da odbrana neće praviti gluposti.
Obzirom da je Boni najavljen u prvih 11 mala je vjerovatnoća da neće biti gluosti :roll:
Baš sad to gledam. Mexes je bolja opcija u svakom slučaju. Mislim da će on i igrati.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 feb 2014, 15:53

Hattrick123 je napisao/la: nisi ti nama nista rekao sto mi ne znamo i kad onako napises kao prvi post ispada kao provokacija i nasladjivanje sto je ovakva situacija u klubu...normalno je da se mi kao navijaci nadamo prolazu bez obzira protiv koga igramo isto kao i ti kad igra klub za koji navijas.
Znachi, ti sa 8 postova bolje poznajesh mene koji imam 8k postova ovde, od mojih starih drugara milanista :?:

Jasno je da je to bila provokacija i malo peckanje, ali nishta shto izlazi van okvira korektnosti. Svi ovde znaju koliko gotivim italijanski fudbal i da ne mogu da nateram sebe da navijam kontra nekog italijanskog kluba u Evropi, ali kad ti startuju Bonera, Poli, mrtvi Essien, Rami, Emanuelson, ludi Taraabt i josh ludji Balotelli i idu na ekipu koja se ravnopravno kolje u Primeri sa Realom i Barsom...shta ochekivati :?: :roll:

1 remi u dvomechu je velik k'o kuca, a prolazak bi bio 1 senzacija. Anyway: FORZA MILAN :!:

:arrow:

ARMINX
Kontakt:

Post Postao/la ARMINX » 19 feb 2014, 15:58

Sretno veceras

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 19 feb 2014, 16:05

Niko nije favorit na San Siru protiv Milana, sto ce se nadam se veceras I pokazati!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 19 feb 2014, 16:10

MaGiCa je napisao/la:
Hattrick123 je napisao/la: nisi ti nama nista rekao sto mi ne znamo i kad onako napises kao prvi post ispada kao provokacija i nasladjivanje sto je ovakva situacija u klubu...normalno je da se mi kao navijaci nadamo prolazu bez obzira protiv koga igramo isto kao i ti kad igra klub za koji navijas.
Znachi, ti sa 8 postova bolje poznajesh mene koji imam 8k postova ovde, od mojih starih drugara milanista :?:

Jasno je da je to bila provokacija i malo peckanje, ali nishta shto izlazi van okvira korektnosti. Svi ovde znaju koliko gotivim italijanski fudbal i da ne mogu da nateram sebe da navijam kontra nekog italijanskog kluba u Evropi, ali kad ti startuju Bonera, Poli, mrtvi Essien, Rami, Emanuelson, ludi Taraabt i josh ludji Balotelli i idu na ekipu koja se ravnopravno kolje u Primeri sa Realom i Barsom...shta ochekivati :?: :roll:

1 remi u dvomechu je velik k'o kuca, a prolazak bi bio 1 senzacija. Anyway: FORZA MILAN :!:

:arrow:
Ja sa 8 postova a evo i sa 9tim i 2 godine pracenja foruma (bez aktivnog ucestovanja u raspravama) poznajem vecinu ko su na forumu i sta pisu,a ne treba ti ni jedan post da bi shvatio neko da je tvoj prvi komentar bilo peckanje i provociranje,a ako ti je toliko stalo do italijanskih klubova onda das podrsku kao ostali koji su pisali bez podjebavanja :) a vec sam ti napisao da mi znamo u kakvoj smo situaciji i ko igra u klubu itd itd pa ne vidim razloga za komentare kao sto je tvoj prvi a evo i ovaj zadnji :)

a naravno FORZA MILAN
FORZA MILAN

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 feb 2014, 16:21

WTF :shock: Nadam se da je neka zafrkancija ..

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 19 feb 2014, 16:30

Ja mislim da je neka zafrkancija samo uhvatili ovaj trenutak pa ispalo kao nesto ozbiljno :)
FORZA MILAN

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 feb 2014, 16:35

Hattrick123 je napisao/la: Ja sa 8 postova a evo i sa 9tim i 2 godine pracenja foruma (bez aktivnog ucestovanja u raspravama) poznajem vecinu ko su na forumu i sta pisu,a ne treba ti ni jedan post da bi shvatio neko da je tvoj prvi komentar bilo peckanje i provociranje,a ako ti je toliko stalo do italijanskih klubova onda das podrsku kao ostali koji su pisali bez podjebavanja :) a vec sam ti napisao da mi znamo u kakvoj smo situaciji i ko igra u klubu itd itd pa ne vidim razloga za komentare kao sto je tvoj prvi a evo i ovaj zadnji :)

slika

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 19 feb 2014, 16:48

MaGiCa je napisao/la:
Hattrick123 je napisao/la: Ja sa 8 postova a evo i sa 9tim i 2 godine pracenja foruma (bez aktivnog ucestovanja u raspravama) poznajem vecinu ko su na forumu i sta pisu,a ne treba ti ni jedan post da bi shvatio neko da je tvoj prvi komentar bilo peckanje i provociranje,a ako ti je toliko stalo do italijanskih klubova onda das podrsku kao ostali koji su pisali bez podjebavanja :) a vec sam ti napisao da mi znamo u kakvoj smo situaciji i ko igra u klubu itd itd pa ne vidim razloga za komentare kao sto je tvoj prvi a evo i ovaj zadnji :)

slika
I tako si ti nabio 8k postova na forumu :D

Moja prica i neka rasprava sa tobom ovdje zavrsava :D

Zamolio bi one koji mogu da prije utakmice postave neki kvalitetan link za gledanje utakmice.
FORZA MILAN

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 feb 2014, 17:20

Hvala svima na podrsci :wink:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 19 feb 2014, 17:37

Rossoneri sretno vcrs i da pobijedite bez primljenog gola. :)
embrace the chaos

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 feb 2014, 17:42

hvala drugovi na podrsci..
a vas dvojica imate privatne poruke za takvu vrstu rasprave, da ne spamate dzaba, dosta vala vise, pisite ko normalna raja :D
Uhhh ja se vec poceo tresti polako, sad laganini krenuti sa pivama da se malo smiri do tekme a tad sta bi bi :D
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 19 feb 2014, 17:48

samo da nam se svima javim i poželim puno sreće...nisam aktivan ovih dana sa pisanjem, malo pritisle obaveze ali tu sam i kad "nisam"

braćo Rosoneri - došao je i taj trenutak, himna LP, trnci po tijelu i nadam još jedna velika noć Milana u Milanu

kada su padali svi evropski velikani, što ne bi i jedan Atletiko, koji sigurno ne spada u vrh i samu kremu EU fudbala

ANDIAMO RAGAZZI!!!

ili što bi Zravko Mamić rekao...AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :lol:

[youtube][/youtube]
Undici stelle - ACM 1899

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 feb 2014, 17:55

Kad se na San Siru začuje himna UEFA Champions League Milan oblači novo ruho. Liga Prvaka nam je u krvi ! 8-)

Kad zagrmi Curva Sud zadrhti svaki protivnik.

Gdje svaki Rossonero daje 120% sebe. Iskreno al iskreno priželjkujem pobjedu nadam se golu Balotellija i nadam se da nećemo primiti gol iako sam sanjao da ćemo izgubit 0:2 :| Diego Costa je dao gol i to u ranoj fazi utakmice .. Boze učini suprotno !!!!
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 feb 2014, 18:49

Milanisti, jeste l' fiksirali Diega Costu, zabija gol? :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []